Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Gustavo Alejandro Colman

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

İlk olarak seyyah61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Hayirli olsun. Hüseyin'in pas yapabilenini aldik. Bence takima faydali olacaktir.
    bu mesajı okuyan Semih Şentürk beni cep telefonumdan aradı."Alex 5 sezondur öyle güzel paslar atamadı bana haksızlık ediyor arkadaşını uyar" dedi.
    Delikanlı kız arkadaşına "Sana olan aşkım 4 kardeşiminki gibi olacak.Bedenen ölse de onu ruhen hep yaşatacaklar" diyordu.

Yorum

hayırlı olsun insallah istedğmz gibi cıkar..
      FOREVER TRABZONSPOR!!!!

Yorum

insallah hayırlı olur
        Bordoyla Mavi Bitmez bu sevda...
        -ismail-

Yorum

Hayırlı olsun diyelim. İnşallah faydalı olur.

Ama bir futbolcu Avrupa'nın göbeğindeki bir takımda parlayacakta siz onu 1-2 milyon euroya alacaksınız. Aklım yatmadı bu işe. İhtimal vermiyorum ama umarım başkalarının göremediğini görmüştür bizim yöneticiler.
          İnsan koşar, ufuk kaçar beraber...

Yorum

Camiamıza hayırlı olsun
            Yaşamak Direnmektir!

Yorum

Hayırlı olsun....
              bordomavi.net
              Trabzonspor'un ilk ve en büyük taraftar sitesi

Yorum

Gustavo Hoşgeldin
                herşey güzel olacak inşallah yeni sezonda
                takımımıza ve kendisine hayırlı uğurlu olsun
                en güzel yorumları ve övgüleri bu başlığa yazmak umuduyla.

ayrıca tebrikler ve teşekkürler başkanımız ve yönetim kurulumuz
                stoper,sol açık ve 2 forvet daha isteriz yabancı
                Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

eminim takımdaki en iyi oyuncudan daha iyidir.helal başkan.teknik adamın isteği doğrultusunda alındığını unutmayalım.

Yorum

ayağını çok iyi kullanıyor youtubeye ulaşamadığım için bu linki ekledim
                    UEFA KANIRTA KANIRTA AÇTI ŞEMSİYEYİ....ARTIK UEFA DAN TESCİLLİ BİR HIRSIZIMIZ, BİR DE ŞAMPİYONUMUZ VAR....82 HELAL PUAN ALIN TERİYLE ŞAMPİYON TRABZONSPOR....TEŞEKKÜRLER SADRİ BAŞKAN VE EKİBİ, TEŞEKKÜRLER BATMAYAN GÜNEŞİMİZ, TEŞEKKÜRLER YÜREKLİ FUTBOLCULARMIZ, TEŞEKKÜRLER PAYDAŞLAR.....

Yorum

eğer bu linkteki atışları cernat kullanıyorsu bize yeter onu da alalım
                      UEFA KANIRTA KANIRTA AÇTI ŞEMSİYEYİ....ARTIK UEFA DAN TESCİLLİ BİR HIRSIZIMIZ, BİR DE ŞAMPİYONUMUZ VAR....82 HELAL PUAN ALIN TERİYLE ŞAMPİYON TRABZONSPOR....TEŞEKKÜRLER SADRİ BAŞKAN VE EKİBİ, TEŞEKKÜRLER BATMAYAN GÜNEŞİMİZ, TEŞEKKÜRLER YÜREKLİ FUTBOLCULARMIZ, TEŞEKKÜRLER PAYDAŞLAR.....

Yorum

bu yönetim cok hızlı ya erken bitirsinler de transferi adamlar takıma ısınmaya baslasınlar ... colman ' ı da istiyordum iyiki almısız ...

Yorum

hayırlı uğurlu olsun

Yorum

Hayırlı olsun Trabzonsporuma
                            BORDO MAVİ Asil rengiyle, KaraDeniz Fırtınası,Gerçek Efsane Başkaldırışın Destanı,İhtilal =TRABZONSPOR

Yorum

Ersun hoca başından beri istiyordu galiba Colman'ı
                              takıma çok katkı yapacağını düşünüyorum
                              son 1-2 gündür esen mutluluk rüzgarlarımızın daima esmesi dileğiyle
                              başarılar Gustavo Colman.
                              YAVUZ SULTAN SELİM

Yorum

Colman İstanbul'a geldi

Trabzonspor'un uzun bir süreden beri peşinde olduğu Gustavo Colman İstanbul'a geldi.

Trabzonspor'un uzun bir süreden beri peşinde olduğu Gustavo Colman İstanbul'a geldi. Colman'ı İstanbul'da Trabzonspor taraftarları karşıladı.

Trabzonspor tarihinde ilk Arjantin transferi olan Gustavo Colman'ın transferi o kadar kolay olmadı. Trabzonspor Colman'ı renklerine katmak için uzun bir süre uğraştı, nihayet dün akşam Mahmut Aksu tarafından Colman'a 5 yıllık imza attırıldı.

Trabzon'da yapılacak olan imza töreni için Mahmut Aksu ile Gustavo Colman İstanbul'a geldi, buradan da akşam saatlerinde Trabzon'a gelecek.

Yarın 12.00'de Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde Colman ve Giray için imza töreni yapılacak.

Kaynak:

...TRABZONSPOR...
                                "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

Çalışıyor...
                                X