başarılar Colman..
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Gustavo Alejandro Colman
Daraltma
X
-
-
İlk olarak mustafaalpgiray tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleben daha once ızledım televızyonda super top oynuyo hem daha yasıda genc TRABZON da cok iş yapar ama sabırlı olmamız lazım takıma uyum saglaması ıcın umarız hemen saglar....
Bi zahmet uyumu da kampta halletsinler..
Lig başladı mı süper bir futbol istiyorum ben.O kadar !Yaşamak Direnmektir!
Yorum
-
dun gazetelere dusen Bryan Ruız Gonzalez haberınden sonra gent ın forumlarından bı kac kısı ıle konusurken bana hemen Colman'ı soyledıler, dedılerkı Trabzonspor cok ıyı bır transfer yaptı eger uyumu atlatırsa Trabzon'u ucurur...Onların yalancısıyım ınsallah dogurdur
Yorum
-
Colman'dan taraftara mesaj var
26 Mayıs 2008 Pazartesi 11:42
Bordo-mavililerin yeni transferi Gustavo Golman, Trabzonspor gibi büyük bir takımda maestro gibi güzel işler yaparak, özel bir oyuncu olacağını söyledi.
Trabzonspor'un Belçika'nın Germinal Beeschot takımından transfer ettiği Arjantinli Colman, yaptığı açıklamada, transfer teklifi aldığından Trabzonspor'u araştırdığını ve Türkiye'nin dört büyük kulübünden biri olduğunu öğrendiğini belirterek, ''Bu özelliği olmasaydı Trabzonspor'a gelmeyi düşünmezdim'' dedi.
Bordo-mavili kulübün yoğun isteğinin kendisini etkilediğini dile getiren Colman, ''Kulüp başkanımızdan teknik direktörümüze kadar herkes bana farklı olduğumu hissettirdi. Bu değere karşılık vereceğim'' diye konuştu.
Colman, farklı oyuncuların bunu büyük takımlarda gösterecekleri performansla ortaya koyacaklarını ifade ederek, ''Trabzonspor gibi büyük bir takımda maestro gibi güzel işler yaparak özel bir oyuncu olacağım. Trabzonspor'un benden beklentileri olduğu gibi, ben de kendi hedeflerim doğrultusunda burayı bir fırsat olarak görüyorum. Sahadaki özelliklerimle daha da büyüyerek, Avrupa'ya tekrar büyük bir yıldız olarak dönmek istiyorum. Trabzonspor Avrupa'da olsaydı güzel olurdu. Ancak gelecek sezondan sonra hak ettiği yeri alacak ve Avrupa arenasında başarıyla boy gösterecektir'' diye konuştu.
''DÜDÜK ÇALINCA KALİTEMİ HERKES GÖRECEK''
Kendisini tarif etmesinin anlamsız olacağını, düdük çaldığında kalitesini herkesin göreceğine inandığını belirten Colman, ''Trabzonspor'da kaldığım sürece iz bırakacak işler yapmak istiyorum'' dedi.
Colman, Arjantinde futbolun bir tutku olduğunu, Trabzon'da da futbolun bir tutku olduğunu yaşayarak gördüğün ifade eden Colman, şöyle devam etti:
''İmza günü şehirde dolaştım. Beni tanıyanlar fotoğraf çektirdi, imza aldı. Bu benim için bambaşka bir şey. Herkes beni görünce 'şampiyon, şampiyon'' diyordu. Öğrendim ki Trabzonspor 24 yıldır şampiyon olamıyormuş. İnsanlardaki özlem artık son aşamada. Bu sezon şampiyonluk için Trabzonspor'a elimden gelen katkıya yapacağım.''
''SAVAŞAN BİR KİMLİĞE SAHİBİM''
Colman, futbolun artık çok hızlı oynandığını dile getirerek, şunları söyledi:
''Durarak, yerinde figürler yaparak oynama dönemi bitti. Artık yıldızlar bile sahada en fazla mücadeleyi veren oyuncular oluyor. Savaşan bir kimliğe sahibim. Defansa yardım ettiğim gibi hücumda da takımım adına çoğu zaman ek güç olurum. Az gol atmış olabilirim, ama katkı yaptığım gol sayısı çok fazladır. Bu benim için daha önemli.''
Trabzonspor'un Avrupa'da bir çok başarısı bulunduğunu öğrendiğini belirten Colman, ''Son dönemlerde bir düşüş var, ama büyük takımlar her zaman böyle fırtınalar atlatır. Trabzonspor da atlatacaktır, buna inanıyorum'' dedi.
EĞİTİM ŞART!!!
Yorum
-
22 Ağustos'ta şov başlıyor
Trabzon'un Arjantinlisi Colman, oldukça iddialı açıklamalar yaptı.
27.5.2008
Trabzon'un Arjantinlisi Colman, "Burada kendimi kanıtlayıp Avrupa'ya büyük bir yıldız olarak dönmek istiyorum" dedi ve ekledi: Neler yapabileceğimi ilk düdük çaldığı andan itibaren göstereceğim.
Güçlükle ikna edildi
Transferi çok sancılı bir sürecin ardından gerçekleşti. İlk günden beri Trabzonspor’un listesindeydi ama önce kendisi sonra da eşi ikna edilemedi. Ama Bordo-Mavililer vazgeçmeyi bir an olsun düşünmedi. Ve nihayet işler yoluna girdi, Belçika’nın Germinal Beerschot takımında forma giyen Colman, Trabzonspor’a geldi. Resmi imzayı da atarak Karadeniz ekibindeki kariyerine başlayan Arjantinli orta saha oyuncusu, yönetimden taraftara kadar birçok mesajlar gönderdi.
Başkan ve hoca örneği
Gelmeden önce Trabzonspor’u ve kulübün geçmişini araştırdığının altını önemle çizen Colman, “Türkiye’nin dört büyük kulübünden biri olmasaydı Trabzonspor’a gelmezdim” itirafını yaptı. Transfer sürecinde kendisine gösterilen ilgiden de çok etkilendiğini vurgulayan Bordo-Mavililer’in yeni yıldızı, “Kulüp başkanımızdan teknik direktörümüze kadar herkes bana farklı olduğumu hissettirdi. Bu da teklifi kabul etmemde önemli rol oynadı. Bunun karşılığını vereceğim” dedi.
‘Hasreti yakından gördüm’
Beklentilerin hem kulüp hem de kendisi için karşılıklı olduğunu da sözlerine ekleyen Colman, “Burayı bir fırsat olarak görüyorum. Kendimi daha da geliştirip Avrupa’ya tekrar büyük bir yıldız olarak dönmek istiyorum. Trabzonspor’da kaldığım sürece iz bırakacak işler yapmayı planlıyorum. Öğrendim ki, 24 yıldır bu takım şampiyon olamamış. Şehrin ve taraftarın buna ne kadar aç olduğunu şehri gezdiğim gün gördüm. Bu özlemin bitmesi için de gereken katkıyı yapacağım.”Yaşamak Direnmektir!
Yorum
Yorum