Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Gustavo Alejandro Colman

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bugun bi 20km koştu herhalde, çok merak ediyorum bu istatistiği

Ne oldu bu Colmana anlamıyorum. Kötü oynasa bile çok mücadale ediyor artık, birde müdahalelerini geliştirse daha ne isterim ki. Önlibero mu? Colman varken gerek yok
    TRABZONSPORUM İÇİN ÇEKİLEN HERTÜRLÜ ÇİLE KUTSALDIR

Yorum

• bence gecenin en iyilerinden biriydi... daha iyi olacak
      KEFKENISTIM

Yorum

• Azcık iyi olsaydı Ceyhun,Selçuk,Burak yine resital sunardı Colman.Bütün yük Colman'a bindi.Geride kaldı çok.
        facebook.com/bizeheryertrabzon

Şikebahçe düşsün ligtv alacağım =)

Yorum

• Onur ile birlikte maçta ayakta kalan adamlardan biriydi Colman.
          90 dk. boyunca her yerde mücadele etti. Defansif yönününde geliştiğini çok rahat söyleyebiliriz.

Özellikle 2. yarıda Necati'nin pozisyonunda ki kritik müdahalesi çok yerindeydi. Böyle devam et adamım.
          ~ Yüzümüzün yüreğimizle beraber gülümsediği an’ dır mutluluk. ~

Yorum

• Onurla birlikte ayakta kalanlardan biriydi kupaya gözünü dikmi,ş bu sene fenerin şansı yok .
            SÜRMENELİİİ...
            https://twitter.com/karabekir61

Yorum

• Allah nazarlardan saklasın.
              perdere la trebisonda
              @miractopal

Yorum

• Forvetimiz azıcık topu oyunda tutabilse performansı daha artacak ama ileri her giden top duvara çarpar gibi geri gelince adam ancak defansif anlamda olumlu gözüktü... Onur'dan sonra en iyimizdi...

Yorum

• Onur'dan sonra sahanın iyisi sendin hep böyle devam....
                  TRABZONSPOR

Eski Nickim : Cripto

Yorum

• Onurdan sonra maçın yıldızıydı helal olsun!!
                    OSCAR CARDOZO

Yorum

• korner çizgisinin orda topa kayışın vardı ya..
                      isyan eder gibi,biraz top oynayın der gibi..

Yorum

• Colman'dan halı saha topçusu olmaz, arkadaşların halı saha maçlarına gitsinde biraz futbol öğrensin (benim yorumum değil, geri sayfalarda bolca var bu yorumdan)
                        Biz Trabzonsporumuzun şampiyon olmasını isteriz ama sadece şampiyon olacak diye sevmeyiz

Yorum

• Dün defansif anlamda takıma çok şey kattı...
                          Adalet herkese eşit uygulanırsa güzeldir!!

Yorum

• İlk olarak hamucera tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Colman'dan halı saha topçusu olmaz, arkadaşların halı saha maçlarına gitsinde biraz futbol öğrensin (benim yorumum değil, geri sayfalarda bolca var bu yorumdan)
                            Colmandan olmaz Umut olur dimi Umutun Teknigi herseyi süper dimi.Colman orta saha oyuncusu 9 gol atti.Umut forvet sezonda 1 dakika kacirmadi 10 gol atmis.
                            Paulo Henrique ve Abdülkadiri oynatan takim küme düsmeli.

Yorum

• İlk olarak FC-ST-PAULI-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Colmandan olmaz Umut olur dimi Umutun Teknigi herseyi süper dimi.Colman orta saha oyuncusu 9 gol atti.Umut forvet sezonda 1 dakika kacirmadi 10 gol atmis.
                              Arkadaş orda bu yorum bana ait değil dedi zaten Colman'a zamanında yapılan yorumlardan birini söyledi.Alanziho'ya Selçuk'a Song'a daha doğrusu takımın tamamına dair bu tip yorumlar var ve en ufak bir fırsatta da tekrarlanıyor.

Sen olayı Umut'a nasıl bağladın acaba ?
                              Haksızlığın envâını gördük. Bu mu kanun? En gamlı sefâletlere düştük. Bu mu devlet? Devletse de, kanunsa da, artık yeter olsun; Artık yeter olsun bu denî zulm-ü cehâlet.
                              FIRTINAİHTİLALEFSANE
                              we the north

Yorum

• İlk olarak baki tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Arkadaş orda bu yorum bana ait değil dedi zaten Colman'a zamanında yapılan yorumlardan birini söyledi.Alanziho'ya Selçuk'a Song'a daha doğrusu takımın tamamına dair bu tip yorumlar var ve en ufak bir fırsatta da tekrarlanıyor.

Sen olayı Umut'a nasıl bağladın acaba ?
                                Abi sinirleniyorsam aklima hemen Umut geliyo
                                Paulo Henrique ve Abdülkadiri oynatan takim küme düsmeli.

Yorum

Yükleniyor...
                                X