Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Gustavo Alejandro Colman

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Erkin Ekşi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    colmani severim ama 3 milyon euroya alicisi cikmaz.

Okadar da deil yaw. Mesela şöyle bi örnek vereyim benim Almanyada bi kuzen var fanatik G.S taraftarıdır. Bu kuzenimle geçen biraz futboldan konuşuyoduk çocuk diyoduki sizdeki Colman çok iyi topçu. Ki o dediyse doğrudur

YAni 3 mil. vermiyolarsa dursun bizde zaten niye satalım ki..?
    bize heryer TrabzonSpor

Yorum

• Sezon sonu 5-6 milyon euro arası bir fiyatla Porto takımında görürseniz şaşırmayın derim.
      Colmandante

Yorum

• İlk olarak Erkin Ekşi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        colmani severim ama 3 milyon euroya alicisi cikmaz.
        Mehmet Topuz'un 10 milyon €, Tabata'nın 8 milyon € ettiği yerde?
        BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.

Yorum

• İlk olarak Osman Yavuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Sezon sonu 5-6 milyon euro arası bir fiyatla Porto takımında görürseniz şaşırmayın derim.

Diyelim ki bu paraya Porto'ya gitti.

Colman'ı beğenemeyenlerin yorumlarını düşünmek bile istemiyorum.

Ucuza kaptırdık ile başlarlar kesin!

Yorum

Sezon sonu 5-6 milyon euro arası bir fiyatla Porto takımında görürseniz şaşırmayın derim.
            youtube de bir colman videosu altında, portolu taraftarın bi yorumu vardı. gelecek sezon için 5 mil. avroya anlaşıldığını yazmıştı. ben ciddeye almamıştım.

Yorum

• İlk olarak KUTADGU tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Diyelim ki bu paraya Porto'ya gitti.

Colman'ı beğenemeyenlerin yorumlarını düşünmek bile istemiyorum.

Ucuza kaptırdık ile başlarlar kesin!
              Hatta biz iyi paraya gitti derken onlar da ne iyisi kardeşim en az 10 milyonu vardı derler.
              Colmandante

Yorum

Hatta biz iyi paraya gitti derken onlar da ne iyisi kardeşim en az 10 milyonu vardı derler.
                "Kırk yılda bir iyi transfer yaptılar, onu da ellerinden kaçırdılar" diyenler de olacaktır..
                BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.

Yorum

• İlk olarak Mollasalihoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Mehmet Topuz'un 10 milyon €, Tabata'nın 8 milyon € ettiği yerde?
                  Abi o yurt içi transfer standardı

Yorum

• İlk olarak Orhan Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Abi o yurt içi transfer standardı
                    Yurt içine satarız biz de

Yorum

• İlk olarak Mollasalihoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Yurt içine satarız biz de
                      Olmaz, olamaz ,

Yorum

• O zaman bi 15'i var yurt içi piyasada.
                        Colmandante

Yorum

• colman a kızıyorum bu o degil daha fazlasını yapabilir kapasitesi var.colman a bu yüzden umut tan daha fazla kızıyorum.
                          TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak gerenimo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            youtube de bir colman videosu altında, portolu taraftarın bi yorumu vardı. gelecek sezon için 5 mil. avroya anlaşıldığını yazmıştı. ben ciddeye almamıştım.
                            Evet az önce baktım Porto taraftarları yazmış bayağı biz alacaz falan diye ama bizim uşaklar da altta kalmamış ingilazca basmış cevabı
                            bize heryer TrabzonSpor

Yorum

• Colman'dan daha etkili bir ortasaha oyuncumuz yok. Selçuk'u sırf mücadelesinden ötürü Colman'dan üstün görenler, Selçuk'u övmek yada eleştirmemek için Colman'ı eleştirenler her maç sonu kim ne kadar koşmuş diye bir baksın!

Yorum

• İlk olarak Harun-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                biraz ucuk olmus Erdem.

Colman'in degeri senin gözünde 7 ise, Selcuk Inan en az 12 olmali
                                İroniydi Harun abi 3'lerin 5'lerin havalarda uçuştuğu piyasada benim gönlümden 7 koptu

Ben bonservisi için 1 kuruş vermem o ayrı

Yorum

Yükleniyor...
                                X