Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Gustavo Alejandro Colman

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak firidin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Bu durumda sizde yanılmayacaksınız

Etkenler önemlidir . Colman kamp dönemimde yalnızdı bu takıma adapte olmasını sağlamış olabilir . Ancak bildiğim kadarıyla eşi ve çocuğuda Trabzon a geldi . Bu 2 şekilde etken olabilir . 1. ve olmasını temenni etmediğimiz eşinin Trabzon a alışamaması ki ailesinde problem olan işinde de başarıyı kolay kolay yakalayamaz . 2 . mütiş ısınması ( Bir nevi Yattara ve ailesi ) bu Colmanın performansına maximum katkı sağlayacaktır . Normal şartlar altında Colman bu takımda gözle görülür değişikliklşer yapacaktır bu bir gerçek . Önünde geçen sene gibi futbol dışında herşeyin olduğu bir sezon varki bu da kendisinin kredisini oldukça arttıracaktır . Trabzonspor Taraftarı olarak iyi geçmesi muhtemel birsezondayız . Ankaragücü maçının kayıpsız atlatılması durumda ( Ben rahat geçeceğimizi düşünüyorum ) lig e verilen arayla bu sürecin kendi ve ailesi açısından iyi geçmesi en büyük temennim ve iyi başlayacağı bir bejeke maçı . Umarım herşey kendisi ve Trabzonspor için olumlu atlatılır .

Saygılarımla
    Poetricus duysa kavga çıkar ama yinede söyleyeyim. Kenan İskender olsa böyle problemlerimiz olmazdı. Ne yapar eder hanımlar toplantılarına dahil ettirir ve futbolcu eşlerinin Trabzon u sevmesini sağlardı . Hatta belkide boşatır yeniden evlendirirdi
    Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

• dün aksamki performansiyla kendisi hakkinda kafamda soru isaretleri olustu.
      teknigi iyi bir futbolcu olmakla birlikte türkiye gibi sert futbol oynanan bir ülkede su anki haliyle verimli olamaz.
      ben cekingen ve sert olmamasini birazda hazirlik döneminin cogunu sakat gecirmesine bagliyorum yada öyle umuyorum.
      colmanin bize yapacagi katkinin bizim basarili olmamiz icin cok önemli oldugunu belirtmistim.
      su anda bize cok katki saglayacak gibi gözükmesede uyum sorununu atlattiktan sonra daha iyi olacagini düsünüyorum.
      kendisine biraz daha sabretmemiz gerekecektir,bu sabri ona göstermeliyiz.
      umarim dün aksam oldugu gibi selcuk gibi oyuncularimiz devreye girer de skor konusunda sikinti yasamayiz.
      "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

• Ben Colmandan cok umutluyum,ama bana biraz mutsuz geliyo,ve icimden bir his sanki bizde fazla kalmicani söylüyo insallah yanilirim.
        keske tezahuratlara sigsaydin sen,ve keske bir siirle anlatilsaydi renglerine olan askimiz...

Yorum

• Topu ayağına aldığı zaman kaliteli bir futbolcu olduğu belli oluyor.Fakat oyuna daha çok katılması lazım.
          Özkan SÜMER

Yorum

• ben macı izlerken bu adam sol acıkmı ortadamı oynuyor pek cözemedim.. adam kenarda yitik kaldı resmen.biraz daha sorumluluk alması lazım bence.maestro olabilecek bir kapasitesi olduguna inanıyorum
            √ OKAN™ 1987

Yorum

• Arkadaslar inanin baska bir ulkeye gidip oraya adapte olmak kolay is degil. Tamam futbolcularin isi bu ve bu durum onlarin basina cokca geliyo ama gercekten isleri zor. Deivid Fener'e geldiginde (takimda o kadar Brezilyali olmasina ragmen) nasil oynadigini hepimiz biliyoruz. Arti arkadaslarinda belirttigi gibi mucadele seviyesi daha yuksek olan bir lige geldi ve daha sakatliktanda yeni cikti. Benim bildigim oynadigi hazirlik maci sayisi 2. Iyi olacak Colman'im. Formamada ismini yazdirdim. Biraz sabir arkadaslar. Ne derdi Stichus agbimiz "Hersey cok guzel olacak".

Yorum

• İlk olarak Selami Gürpınar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                helal zeki

Ya Selo bu Hüseyin ın üzerıne çok geliyolar ben de pazar gunü maçta onu cok beğendım Colman'a yazı yazarken Hüseyın ın yüzünden Colman kötu oynadı , adama pas atmadıkı ! dıye yazı yazıldı ama imalı yazmış ben anlamadım zaten Hüseyın e karşı olumsuz yazılarından bıkmıştım oyüzden yanlış anladık özur diledık bu arada hiç göruşemiyuoruz ben bir ay içinde Ankara ya gelıyorum tekrar görüşebiliriz Selo
                En son Zeki Akyol tarafından düzenlendi; 26.08.2008, 10:58.
                [COLOR=Herkesin haytında bir İ.Z. olmalı
                [/COLOR]

Yorum

• Colmon değil Colman. Ayrıca şu Türkçeyi ne zaman düzelteceksin çok merak ediyorum.
                  Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
                  iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
                  “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
                  Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

• İlk olarak OKANIZM tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    ben macı izlerken bu adam sol acıkmı ortadamı oynuyor pek cözemedim.. adam kenarda yitik kaldı resmen.biraz daha sorumluluk alması lazım bence.maestro olabilecek bir kapasitesi olduguna inanıyorum
                    sol iç oynuyo işte
                    hücuma kalkarken yelpaze gibi açılıyoruz.. savunma yaparken oyunu sıkıştırıyoruz.

Yorum

• ilk maçta hayal kırıklıgına ugrattı beniii....inş bundan sonra çıkışa geçer hem bizi rahatlatır hemde kendinii....ama bencede avni akerin ortamına alışamadıı

Yorum

• bu adamı buraya getiren onu nerede oynatacagınıda bılır dıye dusunuyorum ayrıca ben bu takımda ıkı futbolcudan cok umitliyim bırısı ceyhun diğeride colman dır bakın goreceksınız turkıyenıun en buytuk yıldızlkarı olacaklar
                        Turkıyede adalet 12 yasında kız cocugudur, O nun da kendı Rızası vardır.... Turk mahkemeleri..

"Adaletın Temelı Mulktur"

Yorum

• İlk olarak cio_henry.14 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Böyle bir yorum olabilir mi ya
                          Bu yüzden hep oyuncu kaybediyoruz..
                          Adam 23 yaşında ve ilk maçına çıkmış hemen infaz ediyoruz..
                          Aurelio bize Brezilya'nın mahalle aralarından geldi.. Ama adam Avrupada ilk 4 içine giren takımın en önemli ismi oldu..
                          Colmanı 2-3 hafta sonra görücek herkes..
                          Sende Beşiktaş maçından sonra bu topiçde ol da bu yorumunu görünce belki yüzün kızarır biraz..
                          Yazdiklarimi bir bütün olarak okumani tavsiye ediyorum...O zaman ne demek istedigimi anlayacaksin...eminim
                          Özledik memleketimizi, horonumuzu hamsimizi kemencemizi kolbastimizi..Ama en cok sizleri özledik hemsolarimmmmmm....
                          Olasi sampiyonlukda yine silahli kutlama ve ölüler olacaksa kalsin o Sampiyonluk !!!

Yorum

• Yorumlara bakıyorum üzülmemek ve gülmemek elde değil 2 yüzlü hissettim kendimi Colmanın hesabını kesmişsiniz hemen helal olsun.. önce sabır sonra yorum
                            Kazimişi gzas vorert

Yorum

• ilk maçında bekleneni verememiş olması kalitesiz olduğu anlamına gelmez.görünen o ki hala uyum sürecini atlatamamış.ilerleyen haftalarda maç oynadıkça daha iyi olacağı kanaatindeyim.kısacası sabretmeliyiz
                              diğerlerinden farklı...öteki...
                              Karadenizliyim, umudumun bittiği yerde inadım başlar..
                              2021-2022 Sezonu Süper Lig Şampiyonu TRABZONSPOR!

Yorum

• sabır sabır sabır....
                                sabreden derviş,muradına ermiş.
                                sabreden derviş,merağından gebermiş.
                                şimdi eski bir kaleme yeni bir deftere ihtiyacım var.çalışma zamanı.

Yorum

Çalışıyor...
                                X