Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Gustavo Alejandro Colman

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• COLMAN'A ÖZEL İLGİ

Ankaraspor maçında tutuk bir oyun sergileyen Colman'la da özel olarak ilgilenen Ersun Yanal, futbolcusundan hücum organizasyonlarına daha fazla katkı yapmasını istedi.

Yorum

• haydı colman goster kendını
      Ya kırdığın gönlü Allah seviyorsa? Bilemezsin. Bilseydin ödün kopardı; dokunamazdın. // Mevlana

Yorum

• İçim son derece rahat.

Colmandan iyi bir kumaş çıkacağına eminim.
        "İzin ver Selim biraz,Hegel,Fichte diyelim,
        Felsefeyle ilişkin bir de ekmek yiyelim."

Yorum

• Ankaragücü maçında kendine gelecek bence...!
          .

Yorum

• arkadaşlar brugge maçındaki colman hakkındada çokşey yazılmıştı forumlarda..bi oyuncuyu biz bi maçla çok büyütüp bi maçla yerin dibine sokuyoruz...hatta colman ı smek ten daha iyi olduğunu savunanlarda olmuştu..bende hele bi bekleyin...smek kadar katkı sağlsın ondan sonra konuşursunuz demiştim..bi iki laf dalaşına girdim sonra ceza aldım tabi cale iyi transferdir..colmanda öyle..inş daha iyide olacaktır...ŞU ŞAMPİYONLUĞU GÖREYİM BAŞKA BİŞEY İSTEMİYORUM..

Yorum

• colman ın yüzü hiç gülmüyo..cale ninde gülmüyodu ama artık neşeli..cale alıştı sanırım..ama colman alışamıcak gibi..umarım alışır ve futbolunu oynar...colman bu takıma katkı yapmazsa ve asıl oyununu oynayamazsa başarılı olamayız..kilit oyuncu bana göre colman...hadi colman bee...25 senedir bekliyoruz

Yorum

• colman yarın maçı değiştiren isim olacak inşallah..( ankaraspor maçından önce selçuk için aynısını yazdım ya uğur deniyorum )

izlediğimiz videolardaki kadar oynasa dahi yeter..
                BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.

Yorum

• iki üc macla bunlar belli olmaz sabretmemiz lagzim baksana gs hala lincolne bile sabrediyor

Yorum

• mültimedya maslıgında gustavo colman özel sayfasına yeni resimler eklenmistir.

Yorum

• İlk olarak bkaraman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      mültimedya maslıgında gustavo colman özel sayfasına yeni resimler eklenmistir.

Oooo sağol "Birtan" hemen bakıyorum
                      .

Yorum

• yarinki macta sahne almasini bekliyorum.
                        onun takima yapacagi katki yarinki maci kazanmamiza büyük etki edecektir.
                        gecen haftaki gibi kötü oynarsa maci kazanmamiz biraz daha zorlasir.
                        iyi bir colman ,iyi bir trabzonspor icin cok önemlidir bence.
                        "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

• Yarın Colman'dan gol ve asist bekliyorum..Bu adam ligin tozunu atar
                          Ama orta saha oynaması lazım. (Y)

Yorum

• colman kritik bi oyuncu...takımı yönlendirmeli..atakların başlangıcını yapmalı..adam eksiltmeli..biz bunları bekliyoruz..a.gücü maçında affettir kendini..ben buyum de..bak delgadoya...yürüyerek çalım atıyo..senden çok şey bekliyoruz colman...

Yorum

• hadi bakalım bugün sıra sende...
                              BİZE HERYER TRABZON!!!
                              Bordo Mavİ

Türk futbolunda en az yuvarlak olan toptur. . .

Yorum

• Gün Colman'ın günüdür. Kemerlerinizi bağlayın.
                                "İzin ver Selim biraz,Hegel,Fichte diyelim,
                                Felsefeyle ilişkin bir de ekmek yiyelim."

Yorum

Yükleniyor...
                                X