Tam 2.yari Iyidi Biraz Atİk Gordum Sonra Cikti.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Gustavo Alejandro Colman
Daraltma
X
-
Dün akşam çok kötü bir futbol ortaya koydu...
ama tabikide ilk maçlar bunlar önyargılı davranıp yerin dibine sokmamak lazım...
Adamın pas atışından belli kumaşı kaliteli,ilerleyen haftalarda çok daha iyi olacağından hiç süphe etmiyorum..Ne kaderime küstüm Ne Devlete küstüm…
Çünkü inanmak, iman etmek varsa bir şeye, bedel neyse onada katlanır. Yarabbi Kahrında hoş, Lütfunda hoş dedik… iki saniye sonrasına garantimiz olmayan bir hayatımız için fırıldak olmaya gerek yok, ben fırıldaklık istemem…( M . Y )
Yorum
-
Futbol stili olarak (gerçi ilk defa 90 dakika izledim) o mevkide başarılı olmaz gibi geliyor bana. Orta sahada sol iç'te gördüm hep. Yanlış görmüş de olabilirim. Gerçeği söylemek gerekirse bu maçta vasatın altında kaldı. Daha ilk maçı,hazırlık devresinin öenmli bir bölümünü sakat geçirdi. Ben çok daha iyi olacağına inanıyorum. Önünde uzun bir zaman var.
Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
Çok garip bi stili var topu öyle bi kontrol ediyoki sanırsın ronaldinho ama iş topu kullanmaya gelince hasan üçüncü oluyo...Umarım uyum sorunundan kaynaklıdır bakalım bekleyip görecez daha ilk maçında yüklenmeyelim adama.Bazen cehennem öbür dünya degildir...taraftarlarla cosmus,AVNI AKER\'dir!!!
Yorum
-
bende şu ''iyi futbolcu olsa başkaları alırdı'' lafına deli oluyorum,hem de bu lafi akil abilerimiz söylüyor iyice kötü oluyorum..!!
futboldan az çok anlayanlar bu adamın iyi bir futbolcu oldugunu ayagına top gelince anlar değilmi?? kaliteli bir futbolcu oldugunu kesin biliyoruz,kapalı kutu degil yani..geriye bir tek ''zaman'' kaldı,2-3 hafta sonra halledecek benim colmanım..
he dünkü maçta 5-6 tek pas yaptık ya,en sonuncusunda topu bacak arasından arkasındaki gökhan'a nasıl bıraktı ama..10-Abdülkadir Ömür
----------8---------
Yorum
-
avni akerde kapanan takımlara karşı etkisiz kalabilir ama deplasman maçlarında çok lazım bize colman..çünkü ani ataklarda iyi asist yapabilecek topu ayağında tutup oyunu sakinleştirebilecek ve hatta duran topları değerlendirebilecek bir adam colman..kendisini kazanmak lazım
Yorum
-
İlk olarak corleone tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülene diyimbir daha imalı mesaj atmaca yok
)) Öncelıkle ımalı kelıme kullandığınızı anlamadım belkı sızı tanımadığım ıcın olabılır sureklı Hüseyin in uzerıne gıdılıyor bende bazen onu eleştrıyodum ama dun ıı oynadı bırden o yazıyı gorunce yanlış anladım galıba
bunun ıcın özur dılıyorum umarım anlaşmışızdır....[COLOR=Herkesin haytında bir İ.Z. olmalı
[/COLOR]
Yorum
-
Merhaba ,
Cale konusunda yanılmadım . Colman konusunda da yanılmayacağımı düşünüyorum . 5 maçlık periyodun ardından adından sıkça söz ettirecektir . Göbekteki 2 li den biri olmalı . Bu özellikleriyle sol açık oynayamayacağını düşünüyorum .
Saygılarımla
Yorum
-
İlk olarak firidin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMerhaba ,
Cale konusunda yanılmadım . Colman konusunda da yanılmayacağımı düşünüyorum . 5 maçlık periyodun ardından adından sıkça söz ettirecektir . Göbekteki 2 li den biri olmalı . Bu özellikleriyle sol açık oynayamayacağını düşünüyorum .
SaygılarımlaTrabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel
Yorum
-
İlk olarak Erdal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBen de yanılmayacağını düşünüyorum
Etkenler önemlidir . Colman kamp dönemimde yalnızdı bu takıma adapte olmasını sağlamış olabilir . Ancak bildiğim kadarıyla eşi ve çocuğuda Trabzon a geldi . Bu 2 şekilde etken olabilir . 1. ve olmasını temenni etmediğimiz eşinin Trabzon a alışamaması ki ailesinde problem olan işinde de başarıyı kolay kolay yakalayamaz . 2 . mütiş ısınması ( Bir nevi Yattara ve ailesi) bu Colmanın performansına maximum katkı sağlayacaktır . Normal şartlar altında Colman bu takımda gözle görülür değişikliklşer yapacaktır bu bir gerçek . Önünde geçen sene gibi futbol dışında herşeyin olduğu bir sezon varki bu da kendisinin kredisini oldukça arttıracaktır . Trabzonspor Taraftarı olarak iyi geçmesi muhtemel birsezondayız . Ankaragücü maçının kayıpsız atlatılması durumda ( Ben rahat geçeceğimizi düşünüyorum ) lig e verilen arayla bu sürecin kendi ve ailesi açısından iyi geçmesi en büyük temennim ve iyi başlayacağı bir bejeke maçı . Umarım herşey kendisi ve Trabzonspor için olumlu atlatılır .
Saygılarımla
Yorum
-
İlk olarak forzatsm tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle)) Öncelıkle ımalı kelıme kullandığınızı anlamadım belkı sızı tanımadığım ıcın olabılır sureklı Hüseyin in uzerıne gıdılıyor bende bazen onu eleştrıyodum ama dun ıı oynadı bırden o yazıyı gorunce yanlış anladım galıba
bunun ıcın özur dılıyorum umarım anlaşmışızdır....bordomavi.net | Trabzonsporlular Birliği 1999
Yorum
Yorum