Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Gustavo Alejandro Colman

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bu zamana kadar ki en iyi Colman'ı izledim.
    teκ κardeş dгogнeda uпiтed

Yorum

• İlk olarak Saleeh tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Bu sayfaları başından sonuna kadar okuyan insanlar Trabzonspor taraftarına "Dönek" deme hakkına sahiptirler.
      Ben başındada belirttiğim gibi Colman kurtarıcı futbolcudur , adam gibi oynarsa takım kazanır. Takım kötüyse o'da kötüdür. Çünkü o bir takım futbolcusudur. Ts adam gibi oynasın tekrar değere binecektir.
      şu yorumu bi daha okuyalım
      Elektrikte Edison,futbolda Trabzon,Araplarda petrol ,Trabzon'da Futbol...

Yorum

• takimda pas ve sut atabilen tek futbcolcumuzdur ama begenilmiyor nedense

Yorum

• İyiydin iyi beğenilmesende iyiydin bişeyler yapmaya çalışanlardandın...
          OSCAR CARDOZO

Yorum

• colman attigi golde uzun köseye atar gibi yapiyor ama yakin köseye topu kaleye gönderiyor.
            vurus teknigi cok iyi gercekten

Yorum

• İlk olarak 28TS61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              colman attigi golde uzun köseye atar gibi yapiyor ama yakin köseye topu kaleye gönderiyor.
              vurus teknigi cok iyi gercekten
              Hala bu adamın oyun zekasını, paslarındaki kaliteyi, vuruş tekniğindeki güzelliği, hırsını, azmini, bir Trabzonlu kadar takımına oln sevgisini görmeyen varsa bıraksın futbol izlemeyide, yorumlamayıda. Bu adam için söyleyebileceğiniz yada yapabileceğiniz tek eleştri dribbling yaparken hızlı olmaması. Biraz daha hızlı olsa en az 15 milyona satarız zaten. Kardeş bu arada yazım sana değil sadece alıntı yaptım. Sende vuruşlarındaki kaliteyi görebilenlerdensin.
              ...

Yorum

• İlk olarak ilhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Yasin abi,

İlk yarı çok iyiydi. İkinci yarı takımın kondisyonunun düşmesiyle birlikte Colman'da da gözle görülür bir düşüş oldu. Ama bu maçı tek başına çeviremezdi. Öyle de oldu.
                İlhan , olay Gustavo'nun maçı çevirememesi veya hangi aralıklarla maçta kaldığı değil '' isyan '' etmesidir benim gözümde . Mesela Fatih '' isyan '' ederdi veya Egemen ilk geldiği günlerde ha keza ... Ben rakip futbolcu '' zaman '' geçirmek için yerde kaldığında tutup kolundan kaldıracak futbolcu istiyorum . Benim '' yerlilerim '' veya '' yerlileriminin yerlileri '' bunu yap(a)mazken Gustavo'nun gidip 2 kolunu havaya kaldırıp '' Kalk ! '' demesi 2 gol atmasına bedel benim gözümde . Ben böyle futbolcu istiyorum ... Ben maçı nasıl izliyorsam o da sahada öyle olmalı , beni yaşatmalı sahada .. Bu zamana kadar Gustavo'ya kızdım ama iyi veya kötü oynamasına değil çünki o Trabzonspor'un Alan ve Yattara ' da dahil '' en yetenekli '' futbolcusu . Bugün oynamazsada mutlaka iyi oynayacaktır çünki bu potansiyele sahip . Yalnız '' isyan '' etmezse o zaman bozuşuruz

Bu takımda Gustavo'nun önünde oynayan 3 futbolcu var İlhan . Gustavo çevirebileceği kadar çevirdi dahasını sence o mu yapmalı ?

Sayg ,

Yorum

• İlk olarak mkmsas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Biz iyiyiz çok şükür..

Sizin Colman ile Hasan Üçüncü'yü bir tuttuğunuz günden beri, büyü durumunuz hepimizin malumu..

İki haftadır sayfayı mesken tuttunuz, sayenizde eğleniyoruz..

Bu tür bir maçtan sonra, bu yorumu yaparak maçları hangi gözle izlediğinizi anlama şansına erişmiş olduk..

Bence bir hocaya gidin de şu mübarek günde üzerinizdeki büyüden kurtulun...

Colman'ın kötü oynadığı günleri, eksiklerini yazabilen ve yazmış biri olarak, bu akşam ki Colman performasının bu takımda bu sezon içerisinde izlediğimiz en iyi kişisel performanslardan biri olduğunu rahatlıkla söyleyebilirim..

Daha iyilerini izledik ve izleyeceğiz..
                  Öyleyse bize düşen "Allah muhabbetinizi artırsın" demekten ibarettir.

Colman attığı gol ile sezon boyu yatma garantisini nasılsa elde etmiştir. (Tıpkı Yattara'nın geldiği günden beri bu tür hareketlerle yatma garantisini almasına benziyor bu.)

İşte yine size 'aykırı' gelecek son sözümüzü söyleyelim. Ts'nin en etkin ayakbağı Trabzon kamuoyu ve taraftarıdır. Ve Ts bu ayakbağından bir şekilde kurtulmadığı sürece bir 25 sene daha beklemeye mahkumdur.
                  Yukarıda bir arkadaş fikirden bahsetmişti. İşte size 'fikir'.
                  Sizin fikriniz can da bizimkisi patlıcan mı???

Size hoş muhabbetler...

Yorum

• ilk yarıyı seyretmedim,ikinci yarının sonlarına doğru çok top kaybı yaşadık,hem giray,hem colman pas atacağım diye karşı tarafa verdi topu.

e kaleci ve songun şişirme toplarıyla yine karşı takıma gitti toplar ve bunlar bize yol,su elektrik olarak geri döndü.Allah'tan bursa bunları değerlendiremedi.

orta sahada insiyatif alarak pas trafiğini hızlandırabilecek ve her sıkıştığında topu geriye vermeyip ileri yönlendirecek bir orta sahamız yok. (şuanki durumla) ve ileride çok top tutamıyoruz ve bu bizi takım olarak yoruyor.
                    Şenol Güneş
                    Trabzon daha iyisini yetiştirene kadar en iyisi bu.

Yorum

• Abartıldığı kadar iyi oynadığını düşünmüyorum.Yani dikine bir iki tane pas atmaksa görevi iyiydi diyebilirim fakat Colman ne yazık ki seri oynayamıyor.Şu takım içerisinde bencede el üstünde tutulmalı ama bu tempo ve fizik yapısıyla zorlanıyor.

Yorum

• Form grafigi gittikce artacak gibi..iyi oynadi
                        ...TRABZONSPOR...
                        "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• 10 dk oynadın...

Yorum

• arkdaşlar bu adam gayet iyi hatta takımımızdaki en iyi oyunculardan birisi ama hayretle okuyorum gecen hafta nerdeyse gitsin diyen skor yorumcuları bu hafta methiyeler düzüyor.aynı kişilerin gelecek hafta için yapacagı yorumları şimdiden tahmin ediyorum o yüzden yazmasanız da olur.
                            Umut Bulut

Yorum

• Takımın en iyisiydi. Yanındakiler biraz ayak uydurabilse çok daha verimli olacak. Umarım böyle devam eder.

Yorum

• Colman dünkü maçta sahanın her yerinde top istedi defanstan top aldı dağıttı orta sahadaki pas trafiğini yönetti gerçekten her yerdeydi

Yorum

Çalışıyor...
                                X