Bu zamana kadar ki en iyi Colman'ı izledim.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Gustavo Alejandro Colman
Daraltma
X
-
İlk olarak Saleeh tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu sayfaları başından sonuna kadar okuyan insanlar Trabzonspor taraftarına "Dönek" deme hakkına sahiptirler.
Ben başındada belirttiğim gibi Colman kurtarıcı futbolcudur , adam gibi oynarsa takım kazanır. Takım kötüyse o'da kötüdür. Çünkü o bir takım futbolcusudur. Ts adam gibi oynasın tekrar değere binecektir.Elektrikte Edison,futbolda Trabzon,Araplarda petrol ,Trabzon'da Futbol...
Yorum
-
İlk olarak 28TS61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülecolman attigi golde uzun köseye atar gibi yapiyor ama yakin köseye topu kaleye gönderiyor.
vurus teknigi cok iyi gercekten...
Yorum
-
İlk olarak ilhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYasin abi,
İlk yarı çok iyiydi. İkinci yarı takımın kondisyonunun düşmesiyle birlikte Colman'da da gözle görülür bir düşüş oldu. Ama bu maçı tek başına çeviremezdi. Öyle de oldu.
Bu takımda Gustavo'nun önünde oynayan 3 futbolcu var İlhan . Gustavo çevirebileceği kadar çevirdi dahasını sence o mu yapmalı ?
Sayg ,
Yorum
-
İlk olarak mkmsas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBiz iyiyiz çok şükür..
Sizin Colman ile Hasan Üçüncü'yü bir tuttuğunuz günden beri, büyü durumunuz hepimizin malumu..
İki haftadır sayfayı mesken tuttunuz, sayenizde eğleniyoruz..
Bu tür bir maçtan sonra, bu yorumu yaparak maçları hangi gözle izlediğinizi anlama şansına erişmiş olduk..
Bence bir hocaya gidin de şu mübarek günde üzerinizdeki büyüden kurtulun...
Colman'ın kötü oynadığı günleri, eksiklerini yazabilen ve yazmış biri olarak, bu akşam ki Colman performasının bu takımda bu sezon içerisinde izlediğimiz en iyi kişisel performanslardan biri olduğunu rahatlıkla söyleyebilirim..
Daha iyilerini izledik ve izleyeceğiz..
Colman attığı gol ile sezon boyu yatma garantisini nasılsa elde etmiştir. (Tıpkı Yattara'nın geldiği günden beri bu tür hareketlerle yatma garantisini almasına benziyor bu.)
İşte yine size 'aykırı' gelecek son sözümüzü söyleyelim. Ts'nin en etkin ayakbağı Trabzon kamuoyu ve taraftarıdır. Ve Ts bu ayakbağından bir şekilde kurtulmadığı sürece bir 25 sene daha beklemeye mahkumdur.
Yukarıda bir arkadaş fikirden bahsetmişti. İşte size 'fikir'.
Sizin fikriniz can da bizimkisi patlıcan mı???
Size hoş muhabbetler...
Yorum
-
ilk yarıyı seyretmedim,ikinci yarının sonlarına doğru çok top kaybı yaşadık,hem giray,hem colman pas atacağım diye karşı tarafa verdi topu.
e kaleci ve songun şişirme toplarıyla yine karşı takıma gitti toplar ve bunlar bize yol,su elektrik olarak geri döndü.Allah'tan bursa bunları değerlendiremedi.
orta sahada insiyatif alarak pas trafiğini hızlandırabilecek ve her sıkıştığında topu geriye vermeyip ileri yönlendirecek bir orta sahamız yok. (şuanki durumla) ve ileride çok top tutamıyoruz ve bu bizi takım olarak yoruyor.Şenol Güneş
Trabzon daha iyisini yetiştirene kadar en iyisi bu.
Yorum
-
arkdaşlar bu adam gayet iyi hatta takımımızdaki en iyi oyunculardan birisi ama hayretle okuyorum gecen hafta nerdeyse gitsin diyen skor yorumcuları bu hafta methiyeler düzüyor.aynı kişilerin gelecek hafta için yapacagı yorumları şimdiden tahmin ediyorum o yüzden yazmasanız da olur.♥Umut Bulut♥
Yorum
Yorum