Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Gustavo Alejandro Colman

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Colman ısrarla yazıyorum bunu bence gerçekten iyi oyuncu .. top tekniği kötü diyen arkadaşları anlamakta zorluk çekiyorum ..

Serdar Balinin hemen hemen tüm yorumlarını saçma bulurum ama Colman için söylediği söz dogru idi .. Colman tipik bir önlibero ve orada çok daha faydalı olur ...Sola gidince biraz şaşırıyor

Yorum

• İlk olarak Sacit Ayaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      koraycım, yanında hüseyin olan bir futbolcunun belli zamanlarda böyle oynaması normal.. colman, tekniği olan bir futbolcu topu ayağında ondan başka kim tutacak, top hakimiyeti nasıl sıfır oluyor anlamadım.. bir maça bakılarak değerlendirme yapmak yanlış bana göre.. mehmet topuz'u da hüseyin'in yerine alırsak daha süper olur..

Sacitim topu koruyamıyor demek istiyorum...
      Top tekniğine laf etmedim zaten...
      Yahu anlayın işte da ne demek istediğimi Şöyle baldırıyla vücuduyla falan topu rakipten saklamaktan çok aciz...
      Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!

Yorum

• Colman Dün ki maçta hiçbir varlık gösteremedi Ersun Yanal bence geç bile kaldı oyundan çıkarmakla ama ceyhun girseydi tayfunun yerine daha etkili olurduk ortadan diye düşünüyorum ..

Kumaşı çok iyi bir futbolcu düz topçu olmadığını belli ediyor ama oyuna ağırlığını daha fazla koyması gerekir beklememeli gelip defanstan yada hüseyinden top isteyip oyun kurmalı dün bunun sıkıntısını çok fazla yaşadık ..

Defanstan ve ortasahadan top çıkartamadık selçuk da zayıf kaldı serkan yaptı tüm asistleri tam tersine bu asistleri yada pasları serkan deilde colman yada selçuk yapmalı ..
        bordomavi.net | Trabzonsporlular Birliği 1999

Yorum

• İlk olarak KorayHan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Sacitim topu koruyamıyor demek istiyorum...
          Top tekniğine laf etmedim zaten...
          Yahu anlayın işte da ne demek istediğimi Şöyle baldırıyla vücuduyla falan topu rakipten saklamaktan çok aciz...
          gol pası atsın yeter, o kadar da olacak artık
          futbolcunun fiziki durumu ile ilgili o da olsun artık..

Yorum

• uyum sorunu devam ediyor
            7n bitirdin bizi

Yorum

• her zaman COLMANNNNNNNNNNNNNN
              OSCAR CARDOZO

Yorum

• malesef cok kötü oynadi...olabilir böyle seyler önümüze bakmamiz lazim
                ...TRABZONSPOR...
                "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• Biraz DAha Ofansif Oynaması Lazım...
                  " Hayatının anlamı senin bakış açında gizlidir. "

Yorum

• Evet kötü oynadi ama ben hala Colman'dan cok ümitliyim.
                    "CHAMPIONS AREN'T MADE IN THE GYMS. CHAMPIONS ARE MADE FROM SOMETHING THEY HAVE DEEP INSIDE THEM - A DESIRE, A DREAM, A VISION" - MUHAMMAD ALI -

Yorum

• bence sorun ayakkabılarında her hafta aynı turuncu ayakkabılar.... kendine reset atsın bir an önce gese maçında maçın adamı olabilir ara paslarıyla...inş daha iyi olacaktırr...
                      bordooooooo maviiiiiiiii

Yorum

• Beklenti çok yüksek Colman'dan. Evet, bu maçta iyi oynamadı. Zaten oyun kötüyken takımı çekip çevirecek bir oyun stili yok ki. Ne biliyim mesela takım kötüyken Gökdeniz çabukluğuyla 2 adam geçer ortalardı. Colman'dan bunu beklemek haksızlık olur. Oyunun iki yönünü de iyi oynamaya çalışıyor. Ben de hiç beğenmedim bu maç ama çok ümitliyim yine de.

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• İlk olarak seyyah61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Benim orda kastettigim fizik kondüsyon eksikligiydi.
                          Yanlis anlama olmus sanirsam.
                          Ayrica Colman'i begenmeyenler yerine Hasan Ücüncü'yü mü istiyor merak ediyorum.
                          Şaşırtıcı bi düşünce. Neden böyle düşünüyosun ki... Bence Colman inanılmaz derece topları ezdi çok top kaybı yaptı. Herkes Colman için bu maçtaki performansını değerlendirdi. Bi önceki maç muhteşemdi. Her futbolcu yazılı olarak her yerde eleştirilebilir. Bunu neden bu kadar büyütüp Hasan Üçüncüyü araya atıyosun ki...
                          DRAGO GABRIC

Yorum

• İlk olarak Great White tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Şöyle bir eleştirilere göz gezdirdim, hemen hemen bütün arkadaşlar haklı olarak veryansın etmişler Colman' dan..

Ben de ilk yarıdaki abartılı top kayıplarından dolayı çok kızmıştım maçı izlerken ama bir pozisyonda Theaou' nun ayağından geriden gelip söktüğü top çok hoşuma gitmişti

Bence de kötü bir performans sergiledi ama ben Ersun Hoca' nın yerinde olsaydım Colman' dan önce Gökhan' ı oyundan alırdım..

Daha sonra da Colman' ı tabii..
                            Döve döve aliyor sanki topu.
                            Benim de hosuma gidiyor.
                            Besiktas macinda da Serkan'in kacirdigi net pozisyondan önce böyle bir top calmasi var.
                            Iyi ki hakemler faul vermiyorlar.
                            "Hoy, mañana y siempre con el Barça en el corazon"
                            "Bütün kış işedikleri denizlere/Yazın yüzmeye gidenlere yuh...
                            Sana da yuh, bana da yuh..."

Yorum

• Ben ısrarla Colman'ın çok iyi bir futbolcu olduğunu düşünüyorum. Her maçta mükemmel performans beklemiyorum. Kabul ediyorum dün ilk yarı çok kötü top oynadı. Ama takım olarak kötü oynadık. Dün sahada ilk yarı bu adam iyiydi diyebileceğimiz kaç kişi var?

Colman'ın tam kıvamına geldiğini düşünmüyorum. Bir maç çok iyi bir maç kötü oynayabilir. Ama üzerine gittikçe O'nu kazanacağımızı düşünüyorum. Adamın topu ayağına alışı ben futbolcuyum diyor. Ama gerisini getirmekte bazı problemler yaşıyor.

Senelerce nice futbolcuların 10 metre ilerisindeki adama pas atmasını bekledik. Mesela Serkan gibi bir adam 3 asist yapacak duruma geldi. Colman'a da yeterli süreyi tanıyınca çok iyi işler yapacağını düşünüyorum.

Bu takımın ve özellikle yeni futbolcuların 1 yıllık opsiyonu var. Bu benim için geçerli tabii ki.
                              Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
                              iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
                              “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
                              Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

• Nazar değdi herhalde Colman Galatasaray maçında göster klasını
                                Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

Çalışıyor...
                                X