Çamaşır çitileyemez, pasaklı pasaklı sahaya çıkar!
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Gustavo Alejandro Colman
Daraltma
X
-
Colman'i ateistler bile aciklayamaz...."30 Gol ve Assist (20 Gol, 10 Assist tahminimce) yazin bir kenara !!! Sezon sonu görüşürüz"Tarih: 04.08.2019, 14:24 --> https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921122696
Yorum
-
Pis herif! Hayvan herif! Seni daha sevmiyorum! Hayallerimi yiktin! Beni neden hic kabul etmedin? Neden Facebooktan arkadaslik tekliflerimi reddettin? Hic Utanmadinmi beni raporlarken? 30 gün ceza yedim Facebooktan senin yüzünden!
Formamin arkasindaki Colman yazilarini koparacagim! Sildim seni hayatimdan cocuk!!!!!Milli Takımım TRABZONSPOR
Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
Helalin adı kaldı, onu gören yok.
Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip
Yorum
-
İlk olarak ibrahim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülePis herif! Hayvan herif! Seni daha sevmiyorum! Hayallerimi yiktin! Beni neden hic kabul etmedin? Neden Facebooktan arkadaslik tekliflerimi reddettin? Hic Utanmadinmi beni raporlarken? 30 gün ceza yedim Facebooktan senin yüzünden!
Formamin arkasindaki Colman yazilarini koparacagim! Sildim seni hayatimdan cocuk!!!!!Hamiş
Yorum
-
İlk olarak ibrahim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülePis herif! Hayvan herif! Seni daha sevmiyorum! Hayallerimi yiktin! Beni neden hic kabul etmedin? Neden Facebooktan arkadaslik tekliflerimi reddettin? Hic Utanmadinmi beni raporlarken? 30 gün ceza yedim Facebooktan senin yüzünden!
Formamin arkasindaki Colman yazilarini koparacagim! Sildim seni hayatimdan cocuk!!!!!#7 Óscar René Cardozo Marin#28 Abdul Majeed Waris
#8 Mehmet Ekici
#11 Kévin Constant
Yorum
Yorum