Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Gustavo Alejandro Colman

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Colman galatasaray maçında kesinlikle Selçuk'un oydağı mevkide oynamalı. Daha verimli olacağı kesin. Konyaspor maçında Serkan, Tayfun oyuna girdikten sonra farkındaysanız orta alana alındı ve ne kadar güzel oynadı. Eminimki Colman da ortada Serkan'ın oynadığı mevkide oynarsa daha verimli hatta Galatasaray maçını kurtaran adam olacaktır...
    DRAGO GABRIC

Yorum

• Birşeyler yapmak istiyor ama yapamıyor.İki sene önce bu takım kimlere sabretmediki Colmana sabretmesin.Bende epey daha kredisi var.

Yorum

• Geçen hafta Antalya maçında fazla iyi değildi gol attığı için biraz eleştirilerden uzak kaldı. Ancak artık colmanın kendine gelmesi lazım kendisinden beklenilen futbolu ortaya koyamıyor.

Daha çok çalışması Lazım gs maçında bomba gibi olması Lazım...
        TRABZONSPOR

Eski Nickim : Cripto

Yorum

• Deivid'in Fenerbahçe'ye geldiği ilk sezonu gibi oynuyor. Çok güçsüz. Biraz kuvvet kazandığı zaman çok kaliteli bir oyuncumuz olacak. Biraz sabır..
          Sâhipsiz olan memleketin batması haktır;
          Sen sâhip olursan bu vatan batmayacaktır!
          - Eomer -

Yorum

• son maçta berbatın ötesindeydi

Yorum

• Bir şeyler yapacak, belli ediyor, potansiyeli var ama çok fazla beklemek zor geliyor..
              Més que un club!
              Nil Satis Nisi Optimum..
              Gustavo Alejandro Colman !

Oyna, dik oyna!

Yorum

• Evet Biraz sabırsız gibiyiz...
                " Hayatının anlamı senin bakış açında gizlidir. "

Yorum

• hata yapmasının sebebi birşeyler yapmak istemisidir....

yan top ve geri pası herkes yapar
                  7n bitirdin bizi

Yorum

• Her futbolcunun kötü maçları olur.Ben G.Saray maçında çok şey bekliyorum ondan ve bir de gol tabi ki.
                    bordomavi.net
                    Trabzonspor'un ilk ve en büyük taraftar sitesi

Yorum

• Çok kötü oynadı, yenilseydik mağlubiyetin bir numaralı sorumlusu olurdu, ortasahada inanılmaz toplar kaybetti. İyi niyetinden, yeteneğinden ve azminden şüphem yok, inşallah bir kaza maçıdır. O çıkıp Serkan ortasahaya gelince rahatladık, çok kolay ve kritik top kaybı yapmaması lazım...
                      Hürriyetimi kaybettim, cesaretimi asla kaybetmeyeceğim!

Yorum

• Fizik olarak 90 dakikayı kaldırbilecek durumda değil.
                        Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
                        Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu

Yorum

• serdar bali colman gerçeğini çok güzel yansıttı.. topu aldıktan sonra geriye yaslanmak zorunda kalıyor atıcak sağ ve sol açık arıyor bulamıyor çalım atmaya çalışıyor kaptırıyor..

Yorum

• evet colmanı bu hafta beğenmeyenlerdenim. ama bana kalırsa buna colmadan kaynaklanmayan nedenlerde var. maçı izlerken birara dikkatimi çekti topu ortasahaya kadar hızlı getiriyor sonra duruyor bakınmaya başlıyor top atabileceği bir adam bile yok. dolayısyla bazen yan paslar atıyor bazende çalım atmak istiyor ve top kaptırıyor. ama ben hala iddia ediyorum ki çok kaliteli bir oyuncu ve bize katkısı zamanla artacaktır. colmanı izlerken yattarayı düşünün ona ne kadar tahammül ettiğinizi colmana yarısnı gösterin yeter.
                            SABIR = BAŞARI

Yorum

• bir bu adam uç kere topla çalım atmak istedi kaptırdı öyle çalım atan yada atma işine fazla girişen bir adam olduguna inanmıyorum ben açıkçası

evet takım ortasahaya geliyor ileriye top atamıyor colmanda atamıyor çunku forvet hep kaleye koşu atan adamlar top almıyorlar verkaç yapmıyorlar mesela bence colamnın en önemli özelligi çok iyi bi iki ver kaç yapabilmesi gibi geliyor
                              adam atıyor gokhana koşuyor alamıyor burada colmana hak veriyom

benim colmanda begenmedigim olay ileri bitirici pas atmıyor fenerli maldanado gibi basit oynamaya çalışıyor belki yerini yadırgiyor olabilir ama bir ortasaha böyle oynanmali yada yonetim bize onu bu kadar şişirmemeliydi

birazdaha sabredicez colmana inşallah duzelir ama bence 6 haftadır bu adam yok inşallah bu hafta beni yanıltır patlama yapar
                              bu takimin iki senedir forveti yok hala forvet bulamadik ne kadar plansiz programsiz bir yonetimimiz varmis

Yorum

• Galatasaray maçında bu herif asla oynamamalı en azından ilk onbirde falan olmamalı. Selçuk'un yanında Ceyhun'a şans verilmeli Galatasaray maçında. Ceyhun daha fizikli bir oyuncu, mesafe tanımaksızın şut atma yeteneğine sahip, mücadelesiyle Galatasaray orta sahasını bozucu gücü de var ama bu herifin yanından rüzgar esse yere yıkılıyor fakat en önemlisi de asla bir oyuncu kurucu değil ve hiçbir zaman da olacak hali yok. Ersun hoca oynatsın artık Ceyhunu.
                                En son Xopuri Lazi tarafından düzenlendi; 06.10.2008, 18:47.

Yorum

Çalışıyor...
                                X