Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Gustavo Alejandro Colman

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak emrah.55 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Colmandan ümitliyiz Alanzinho ümit vermiyor..

Colman oynamayınca yokluğu çok hissedildi ama aynı şeyler Alan için geçerli değil..
    Yapmayın allah aşkına colmanın yerini ceyhun ve selçuk ikisinden biri hayli hayli kapatır.Alanzinhonun yerini kim kapatabilir. Alanzinho gibi adam geçebilen varmı ? Colamanın hiç driplink yaptığını gördünüzmü ? Alanzinho olmasa atağa girebilirmiyiz ?

Yorum

• Colmanı bende beğeniyorum ama bu sene adam akıllı düzgün bir maç oynadığını görmedim hiç zevk vermiyor.

Yorum

• İlk olarak playa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Yapmayın allah aşkına colmanın yerini ceyhun ve selçuk ikisinden biri hayli hayli kapatır.Alanzinhonun yerini kim kapatabilir. Alanzinho gibi adam geçebilen varmı ? Colamanın hiç driplink yaptığını gördünüzmü ? Alanzinho olmasa atağa girebilirmiyiz ?
        Yahu hocam yapmayın gözünüzü sevim kupa maçında görmediniz mi orta sahanın halini ayrıca Alanzinhonun oynamadığı maçları tekrar izleyin nasıl atağa çıktığımızı göreceksiniz..
        "Arsız güçlü olunca, haklı suçlu olurmuş ..!"

Yorum

• yaptığı gollük asistleri değerlendirebilen bir forvetimiz olsaydı geçen yıl şampiyonduk.colman da bugün değeri biçilemez futbolcumuz olurdu.olayları ve kişileri çok basit değerlendiriyoruz maalesef.

Yorum

• Tamam. Tekrarlarını izleyecem.Peki Colmanın oynadığı maçlarda iyi bir performans mı sergiliyor hangi maçta colmanı çok beğenidin bana söylermisin? Dünyanın top kaybını yapıyor sende bi tekrarlarını izle say top kayıplarını.

Yorum

Tamam. Tekrarlarını izleyecem.Peki Colmanın oynadığı maçlarda iyi bir performans mı sergiliyor hangi maçta colmanı çok beğenidin bana söylermisin? Dünyanın top kaybını yapıyor sende bi tekrarlarını izle say top kayıplarını.
              topla çok buluşan adam çok top kaybı yapar .gayet normal bir durum.

Yorum

Tamam. Tekrarlarını izleyecem.Peki Colmanın oynadığı maçlarda iyi bir performans mı sergiliyor hangi maçta colmanı çok beğenidin bana söylermisin? Dünyanın top kaybını yapıyor sende bi tekrarlarını izle say top kayıplarını.
                Bakın şu an itibari ile elimizdeki en etkili oyuncu Colman tamam pas hatası yapabilir hatta ikili mücadelelerde zayıf da diyebiliriz ama bu adam yan pas, geri pas yaparken mi pas hatası yapıyor..

Yorum

• Topu çok geç kullanıyor takımın hızını kesiyor biraz hızlı olsa kontra ataklarla rakipleri darma duman ederiz. Tabi umut ve gökhanla olanaksız gözüküyor.

Yorum

• Top kaybı yapacak elbette. Top kaybı yapacak diye atak mı geliştirmesin..
                    Yaşamak Direnmektir!

Yorum

• takımın hızının kesilme nedeni colman değil.top colman da boşa kaçacak adam arıyor bulamıyor.dolayısıyla kendi çalım deniyor haliyle kaptırıyor.berbat ötesi forvetlerimiz var.çale nin geçen seneki sözlerini hatırlıyorum.ileri giden toplar 2 saniye sonra geri dönüyor diyordu.

Yorum

• Doğru demişte cale colmanda o zaman garanti top oynasın o kadar top kaptırılmaz.

Yorum

• Colman Satılsın .

Başka Başlıkta o satılsın bu satılsın .

Alındsın dediğimiz adamlar gelir 1 devre geçirir satılsın .

Satın ula Satın nolcak sanki
                          " Hayatının anlamı senin bakış açında gizlidir. "

Yorum

• [QUOTE=emrah.55;2872986]Colmandan ümitliyiz Alanzinho ümit vermiyor..

Colman oynamayınca yokluğu çok hissedildi ama aynı şeyler Alan için geçerli değil..[/QUOTE alanzinhoyu herkes begeniyo bi sana begendiremedik ama colmanı begenmiyolar

Yorum

• [QUOTE=yakarcı;2873593]
                              İlk olarak emrah.55 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Colmandan ümitliyiz Alanzinho ümit vermiyor..

Colman oynamayınca yokluğu çok hissedildi ama aynı şeyler Alan için geçerli değil..[/QUOTE alanzinhoyu herkes begeniyo bi sana begendiremedik ama colmanı begenmiyolar
                              Yahu ben Alanzinhoyu beğenmiyo değilim severim Alanı ama çok fazla abartılıyo he performansı maksimuma ulaşır bak gör o zaman ben nasıl abartıyorum onu..

Yorum

• Sezer performansını yakalarsa çizik yer. ..
                                Twitter Adresim

Yorum

Çalışıyor...
                                X