İlk olarak emrah.55 tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Gustavo Alejandro Colman
Daraltma
X
-
İlk olarak playa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYapmayın allah aşkına colmanın yerini ceyhun ve selçuk ikisinden biri hayli hayli kapatır.Alanzinhonun yerini kim kapatabilir. Alanzinho gibi adam geçebilen varmı ? Colamanın hiç driplink yaptığını gördünüzmü ? Alanzinho olmasa atağa girebilirmiyiz ?"Arsız güçlü olunca, haklı suçlu olurmuş ..!"
Yorum
-
İlk olarak playa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTamam. Tekrarlarını izleyecem.Peki Colmanın oynadığı maçlarda iyi bir performans mı sergiliyor hangi maçta colmanı çok beğenidin bana söylermisin? Dünyanın top kaybını yapıyor sende bi tekrarlarını izle say top kayıplarını.
Yorum
-
İlk olarak playa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTamam. Tekrarlarını izleyecem.Peki Colmanın oynadığı maçlarda iyi bir performans mı sergiliyor hangi maçta colmanı çok beğenidin bana söylermisin? Dünyanın top kaybını yapıyor sende bi tekrarlarını izle say top kayıplarını."Arsız güçlü olunca, haklı suçlu olurmuş ..!"
Yorum
-
takımın hızının kesilme nedeni colman değil.top colman da boşa kaçacak adam arıyor bulamıyor.dolayısıyla kendi çalım deniyor haliyle kaptırıyor.berbat ötesi forvetlerimiz var.çale nin geçen seneki sözlerini hatırlıyorum.ileri giden toplar 2 saniye sonra geri dönüyor diyordu.
Yorum
-
[QUOTE=yakarcı;2873593]İlk olarak emrah.55 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleColmandan ümitliyiz Alanzinho ümit vermiyor..
Colman oynamayınca yokluğu çok hissedildi ama aynı şeyler Alan için geçerli değil..[/QUOTE alanzinhoyu herkes begeniyo bi sana begendiremedik ama colmanı begenmiyolar"Arsız güçlü olunca, haklı suçlu olurmuş ..!"
Yorum
Yorum