Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Gustavo Alejandro Colman

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Selçuk Demircioğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Hasan üçüncünün yüreği lazım bana küçük kardeşim...
    Ozaman Basari beklemeyeceksin Abi
    Yürekle oynayan Hasan ve Hüseyinlerle oynasak ilk sallayan kisi olursun bence basari yok diye.Ama buda normal biz buyuz asla memnun olmayiz hicbir zaman
    Paulo Henrique ve Abdülkadiri oynatan takim küme düsmeli.

Yorum

• Bu adamı çözebilene helal olsun yeri geliyor vay be sen neymişsin diyoruz yeri geliyo bizi kanser ediyor ama yine de seviyoruz colmanı

Yorum

• Colman büyük oyuncusun! Gerenimo, pauli, vavera, anth, trabcelona...Bu hafta hepinize kapak olsun....

Yorum

• İlk olarak Mehmet Fırat tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Keşke şu başlığa hiç girmeseydim de yazılanları görmeseydi bu gözler.

Colman ile H.Üçüncü'yü hangi akla hizmet karşılaştırıyorsunuz yahu? Kaleci Tolga ile Casillas'ı karşılaştırmak gibi birşey bu.

Hakikaten ilginç.
          2009 yılında yapılan bir yorum hayat çok enteresan
          Elektrikte Edison,futbolda Trabzon,Araplarda petrol ,Trabzon'da Futbol...

Yorum

• colman diger futbolcular gibi senol hocanin kurbani.
            duzgun bir taktikle bu adam vazgecilmez olur.ama yanina al-ver yapmaktan baska
            bir halta yaramayan aykutu koyarsan olacagi bu.dikkat edin diger futbolcular niye bu kadar tepki almiyor.zira alanzinhoda ayni.
            cunku hepsi kacak dovusuyor.ama colman yeri geliyor defansta yeri geliyor rakip kalede gol ariyor..
            bu aralar biraz formsuz ama ne olursa olsun ben bu adama guveniyorum.

Yorum

• yorumlarda gelişme yok
              facebook.com/bizeheryertrabzon

Şikebahçe düşsün ligtv alacağım =)

Yorum

• şampiyonlar liginde varını yoğunu ortaya koyan, vitrin yapan, ligde yatışta olan bir topçunun bizde olmaması lazım bana göre.
                ''Küçük insanlar kişileri, normal insanlar olayları, büyük insanlar fikirleri tartışır''Hyman G. Ricover

Yorum

• o kadar gitmesi gereken varken colman colmannkötüde oynasa bu ligte onn kalitesinde ortasaha zor bulur..
                  !!!! BİZE HERYER TRABZON !!!!

Yorum

• İlk olarak onur_alabuga_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    o kadar gitmesi gereken varken colman colmannkötüde oynasa bu ligte onn kalitesinde ortasaha zor bulur..
                    ya birakin bu isleri.
                    ondan orta sahamiz her mac gozukmuyor.
                    Tutturmussunuz bir colman colman.

Colmandan bi cacik olmaz kimse kusura bakmasin

Yorum

• Bu adam alex mevkisinde oyanasa ya arkada zokora ile aykut oynasın alanzinhoyu yedeğe çeksinler, en azından denenmeli çünkü fazla mücadele etmiyor,yumuşak oynuyor,belki tüm katkısını hücuma arapaslarla verebilir.

Yorum

• İlk olarak Tyler Durden tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        colman diger futbolcular gibi senol hocanin kurbani.
                        duzgun bir taktikle bu adam vazgecilmez olur.ama yanina al-ver yapmaktan baska
                        bir halta yaramayan aykutu koyarsan olacagi bu.dikkat edin diger futbolcular niye bu kadar tepki almiyor.zira alanzinhoda ayni.
                        cunku hepsi kacak dovusuyor.ama colman yeri geliyor defansta yeri geliyor rakip kalede gol ariyor..
                        bu aralar biraz formsuz ama ne olursa olsun ben bu adama guveniyorum.
                        Mantıklı bir yorum gelmiş.

Yorum

• Colman tavan yaptığı İnter maçlarında oynarken yanında Xavi, Alonso, İnieste yoktu ki, Zoko vardı, Alan vardı,yeri geldi Edriyin vardı.
                          Terim dediği gibi Türkiye'nin 1 numarası, ancak oynayan bir Colman hem de sahada oynayan.
                          ''Küçük insanlar kişileri, normal insanlar olayları, büyük insanlar fikirleri tartışır''Hyman G. Ricover

Yorum

• Burak'a 61.gol ödülü ve Colman'a da bu gol için asist ödülü. Yalnız Colman'ın ödülüne bakışlara bakar mısınız Ödül gören masum futbolcu

Yorum

• Taraftar bekliyorki futbolcu senede 40 maça çıksın hepsinde üst düzey futbol oynasın.Yok öle bişey..

Yorum

• Colman "Aykut'la oynamak beni rahatlatıyor" demişti sanırım.
                                Doğru mu bilmem ama doğruysa bu yorumları ne yapalım?
                                BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.

Yorum

Çalışıyor...
                                X