Ersun hoca ilk 4 maç Colman'ı sol orta sahada denedi.Daha çok kanattan destek vermesini istedi onun.Fakat o özelliklere sahip birisi olmadığını bana göre bilmesine rağmen bir deneme yapayım dedi.(Aslında bu denemeyi yapmasında en büyük etken İst. daki Brugge hazırlık maçıydı,çünkü sol kanatta iyi işler yaptı o maçta).Şimdi orta alanda oynadı iyi işler çıkarttı.Ama çok kritik pas hataları yaptı.Atağa çıkarken kaptırdığı toplar akıl alır gibi değildi.Tüm takım gibi inanılmaz mücadele ediyor ve futbol anlayışı olduğu kesin.Çok faydalı olacak takıma.Biraz kondison birde atağa çıkarken top kaptırmazsa süper olur
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Gustavo Alejandro Colman
Daraltma
X
-
Ben Colmanı araştırtım, futbolunu çok beğendim,birde beğendiğim tarafı çok güzel gitar çalması ve şarkı söylemesine hayran kaldım. Tıpkı ispanyol kaleci Julyo İgrasyas gibi gördüm.En son Adnan Çepni tarafından düzenlendi; 30.09.2008, 23:28.SENİ SEVMEK BİR İBADETTİR,,,,
Yorum
-
İlk olarak Külünkoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHırsı da çok hoşuma gidiyor attığı gol ani karar verme ve klas vuruşun ürünüydü. Kaval kemiği ile gol atıp karşı karşıya pozisyonda dağlara taşlara vuran Umutumuz da ondan birşeyler kapsa bari.SENİ SEVMEK BİR İBADETTİR,,,,
Yorum
-
Bu futbolcumuzun attığı ilk golünü Külünkoğlu çok güzel yorumlamış, ancak ben Konyasporda Colmanın gerçek tarafını göstereceğine inanıyorum. Zira T.S. da geldiği ilk günlerde çok tutuk bir tavırla oynadı, ancak son maçta fena değildi. Attığı golün kendisine güven kazandıracağını bildiğimden Konyasporun en büyük korkusu Colman olacaktır.BİR AĞAÇ BİR CAN, BİR CAN BİR TRABZONSPOR
Yorum
-
Bu adamin herkes futbolunu konusuyor. Ezikleri tutan arkadaslar bile cok begendiklerini soylediler. Dikkat edilmesi gereken bi baska husus ise yasi. Bu adam daha 23 yasinda. Gercekten cok iyi bir adam transfer ettik. Sozlesmesi bitince ki o zamana kadar sampiyon olacagiz, cok iyi bir fiyata Avrupa'nin buyuk kuluplerinden birine gidecektir. Ama sartimiz var. Once sampiyonluk.
Yorum
-
colman inşallah sende bize keweel gibi baros gibi tek başına maç alırsın ama o kadar yetenekli degilsin burda ben bunu savunuyorum sıradan bir orta saha oyuncusuna ihtiyacımız yok bizim
agırlıgını koyup maç almalı ama o ışıgı göremedim ben adam bi beşiktaş maçındaki gibi inanlmaz pas atıyor gokhana attığı gibi bi ankaragucu macındaki gibi yatatraya attıgı gibi ama sonra inanılma pas hataları yapıyor bu pasa hatalarını tayfun cora bile yapmaz yani adamd bi iyi kumaş var ortaya koyamıyor ve koyamaıcak gibi geliyor ve antalya maçında kotu bi ikinci yarı oynadı ama hoca çıkarmadı ben şahsen çıkarrırım barışı koyarım hem sol kanadım çalışır hem daha iyi oynar diyorum
zaten 5 haftaya kalmaz oyla olcak bence barış oynıcak gibime geliyor çunku adam çok kopuk oynuyor colman biraz oyundan kopmamalı daha aktif olmalı bukopukluk devam ederse kesik yicek zatenbu takimin iki senedir forveti yok hala forvet bulamadik ne kadar plansiz programsiz bir yonetimimiz varmis
Yorum
-
İlk olarak genç61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülecolman inşallah sende bize keweel gibi baros gibi tek başına maç alırsın ama o kadar yetenekli degilsin burda ben bunu savunuyorum sıradan bir orta saha oyuncusuna ihtiyacımız yok bizim
agırlıgını koyup maç almalı ama o ışıgı göremedim ben adam bi beşiktaş maçındaki gibi inanlmaz pas atıyor gokhana attığı gibi bi ankaragucu macındaki gibi yatatraya attıgı gibi ama sonra inanılma pas hataları yapıyor bu pasa hatalarını tayfun cora bile yapmaz yani adamd bi iyi kumaş var ortaya koyamıyor ve koyamaıcak gibi geliyor ve antalya maçında kotu bi ikinci yarı oynadı ama hoca çıkarmadı ben şahsen çıkarrırım barışı koyarım hem sol kanadım çalışır hem daha iyi oynar diyorum
zaten 5 haftaya kalmaz oyla olcak bence barış oynıcak gibime geliyor çunku adam çok kopuk oynuyor colman biraz oyundan kopmamalı daha aktif olmalı bukopukluk devam ederse kesik yicek zatenAğasarlı_61
Yorum
Yorum