Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Gustavo Alejandro Colman

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak genç61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    colman inşallah sende bize keweel gibi baros gibi tek başına maç alırsın ama o kadar yetenekli degilsin burda ben bunu savunuyorum sıradan bir orta saha oyuncusuna ihtiyacımız yok bizim

agırlıgını koyup maç almalı ama o ışıgı göremedim ben adam bi beşiktaş maçındaki gibi inanlmaz pas atıyor gokhana attığı gibi bi ankaragucu macındaki gibi yatatraya attıgı gibi ama sonra inanılma pas hataları yapıyor bu pasa hatalarını tayfun cora bile yapmaz yani adamd bi iyi kumaş var ortaya koyamıyor ve koyamaıcak gibi geliyor ve antalya maçında kotu bi ikinci yarı oynadı ama hoca çıkarmadı ben şahsen çıkarrırım barışı koyarım hem sol kanadım çalışır hem daha iyi oynar diyorum

zaten 5 haftaya kalmaz oyla olcak bence barış oynıcak gibime geliyor çunku adam çok kopuk oynuyor colman biraz oyundan kopmamalı daha aktif olmalı bukopukluk devam ederse kesik yicek zaten
    İlk Colman yazınızdan beri sizi ciddi şekilde takip ediyorum . Bunun nedeni yazılarınızı beğeniyor olmam değildi sadece Colman dan beklentilerinizdi . Çok şükür ki ilk paragrafınızda bunu açıkladınız .

Öncelikle Colman , ne kewell nede baros . Hadi kewell bir yere kadarda baros ne alaka ? baros forvet oyuncusu . Oynadığı alan rakip sahanın son 20 metresi ve bu adam sadece gol atmak için oynuyor . kewell ise genelde orta sahanın solunda veya sağında top ayağına geldiğinde üretken oluyor .

Colman ise orta sahada top kapmaya çalışıyor . ( Yani söylediğiniz futbolcuların enaz 2 misli efor sarfediyor ) Ön liberoya yardımcı oluyor . Geriye gelip topla takımı çıkarıyor . İlerde baskı uyguluyor . Bunun dışında ekstra olarak olarak uzaktan sut deniyor , arapas atıyor ve oyunu yönlendiriyor . Yani kıyasladığınız adamlarla mevkii itibariyle tamamen farklı bir yapıda . Üstelik bu adamların oynadığı alan 20 metreyse Colman 60 metrede top oynuyor . Üstelik suana kadar 1 gol 1 de asistle oynadı daha da iyi olacak .

İşin başka boyutu bu adam henüz 23 yaşında . Söylediğiniz kişilerse avrupa deneyimi olan oyuncular . Hadi bunu da 1 kenara bırakalım bu adamlar ist da top oynuyor Colmansa Trabzonda . Yani adaptasyon süreci biraz daha uzun olacaktır . Colman a izin verelim ne dersin ?

Bu arada değinmeden edemeyeceğim bu düşünce yapısına sahip olursan ( Colmanla ilgili ) Colman seni hiçbir zaman tatmin etmeyecektir . Oysa oynadığı bölgenin farkında olanlar onu alkışlamaya devam edecektir .

Kaka dan gol atmasını asist yapmasını bekle ,Emerson dan top kapmasını oyun başlatmasını . Kaka nın yaptıklarını Emerson yapamıyor diye Emerson kötü bir futbolcu değildir . Zira diğer taraftan bakarsan Emerson un yaptıklarınıda Kaka yapamıyordur . Tıpkı Colman ın yaptıklarını söylediğin oyuncuların yapamadığı gibi

Futbolcu yapısı - Oyun bölgesi - beklenenler - verdikleri ... Takip edersen sorun yaşamassın diye düşünüyorum .

Elmalar liginde armut ların şampiyon olması beklenemez .

Saygılarımla
    En son firidin61 tarafından düzenlendi; 01.10.2008, 13:21.

Yorum

• İlk olarak genç61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      colman inşallah sende bize keweel gibi baros gibi tek başına maç alırsın ama o kadar yetenekli degilsin burda ben bunu savunuyorum sıradan bir orta saha oyuncusuna ihtiyacımız yok bizim

agırlıgını koyup maç almalı ama o ışıgı göremedim ben adam bi beşiktaş maçındaki gibi inanlmaz pas atıyor gokhana attığı gibi bi ankaragucu macındaki gibi yatatraya attıgı gibi ama sonra inanılma pas hataları yapıyor bu pasa hatalarını tayfun cora bile yapmaz yani adamd bi iyi kumaş var ortaya koyamıyor ve koyamaıcak gibi geliyor ve antalya maçında kotu bi ikinci yarı oynadı ama hoca çıkarmadı ben şahsen çıkarrırım barışı koyarım hem sol kanadım çalışır hem daha iyi oynar diyorum

zaten 5 haftaya kalmaz oyla olcak bence barış oynıcak gibime geliyor çunku adam çok kopuk oynuyor colman biraz oyundan kopmamalı daha aktif olmalı bukopukluk devam ederse kesik yicek zaten
      Senden rica ediyorum buraya yazı yazma .

Başka futbolcularımızda var onlara yaz , ne olur .

Yorum

• genç61 in ilk üyelik ismi Serdar Bali'ydi sonradan değiştirildi kullanıcı adı.. Buraya yazdığı ilk günden beri Colmana Sallıyor..
        Bir Gün Mutlaka!!

Yorum

• genç61 sürekli olumsuz mesajlar atıyorsun gibi geliyor bana .
          Kara bulut pompacılığı yapmanın gereği yok.

Yorum

• Colman, bence iyi bir oyuncu.Beğenmeyen arkadaşlarımız da var saydı duyuyorum ama futboldan anlayan bir insan Colman hakkında kötü bir yorum yapmaz.Şimdiye kadar dinlediğin tüm spor yorumcuları Colman'ın oyununu beğeniyor.
            Kahrolsun endüstiryel futbol.
            YAŞASIN HOLİNANİZM!

Yorum

• benim çok hoşuma gidiyor colmanın oyunu.top ayağına yakışıyor.
              T.R.A.B.Z.O.N.S.P.O.R

Yorum

• Colmanı begenmeyenlerın futbol bilgisine şaşarım şu anda takımda aklı başında oynayan to ayagına en cok yakısan futbolcu colmandır yattaradan sonra ilk defa taraftarın sevgısını bu kadar kazanan futbolcucolmandır bana gore suanlık yattara kadar olmasada taraftar colmandan cok sey vbeklıyor colmanın maclarda sık sık sut cekmesı lazım zaten gol attıktan sonra kendıne guvenı gelmısır.

Yorum

• GUSTAVO COLMAN gibi futbolcu mu olur be...müthis adam
                  ...TRABZONSPOR...
                  "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• abi adamı şöle galatasaray maçında görün

Yorum

• her geçen maç daha faydalı oluyor.

daha iyi olucak...
                      • Forum Kurallarına aykırı her türlü durumu lütfen butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayınız.

Yorum

• gerçekten gün geçtikçe kendine geliyor takımı taraftarı tanıyor
                        daha iyi olacağından şüphem yok
                        Bordo Mavi...

Yorum

• Iyi bir colman in iyi bir Trabzonspor icin ne derece önemli oldugunu antalya macinda gördük.
                          Sahsi görüsüm sudur ki,colman in gösterecegi performans ve etkinlik zirvede kalip kalamayacagimizi belirleyecektir.
                          Bu anlamda antalya macinda bana büyük ümitler asiladi colman.
                          "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

• git gide daha iyiye gidiyor...faydalı olacağı kesin...
                            • Forum Kurallarına aykırı her türlü durumu lütfen butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayınız.

Yorum

• Her maçın ardından hanesine bir + daha ekliyo,oynadıkca futboluyla mest ediyo,İstanbul borazancılarının sesi kesilmek üzere.
                              Güçlülerin iktidarına karşı TRABZONSPOR

Yorum

• Her geçen gün daha güzel oynuyor
                                Gurur sana yakıştığı gibi yakışmaz hiç kimseye Trabzon'um !...

Yorum

Çalışıyor...
                                X