Dün çok çok çok süperdi.Yürü be Colman.Colman yavaş yavaş kendini gösteriyor.Çok iyi bir transfer yaptık.Kötü yorum yapanlara dün iyi bir cevap verdi.10 numara gibi oynadı dün.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Gustavo Alejandro Colman
Daraltma
X
-
İlk olarak bkaraman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleçoçuğuda babası gol attı biseyden haberi yok şaşırdı yavrucağız
Yorum
-
colamn huseinden çok top kaybeti bu taraftarı anlamıyorum ne yaptı colman allah aşkına gidin selçuka bakın adam alıyor veriyor colamanı gordunuz mu top istedigini
bana söyleyin allah aşkına ikinci yarı kaç tane yanlış top attı
ikinci golde onunyanlış topunda gelişen atak sonra taçç ve gol
gol pasımı verdi ileriye kaçtane olumlu top attı siz begendiyseniz begendiniz benbişey olmaz diyorum boyle oynarsa daha aktif olmalı kaçarak değil her topu selçuk istiyor huseyinden kendisi nerde merak ediyorum ne ilerde gözukuyor ne geridebu takimin iki senedir forveti yok hala forvet bulamadik ne kadar plansiz programsiz bir yonetimimiz varmis
Yorum
-
istanbulda oturan arkadaşlarla isterlerse tekrar tekrar maçı beraber izleriz bakalım nesini begenmiler soylesinler keşke beraber maç izleme fırsatımız olsabu takimin iki senedir forveti yok hala forvet bulamadik ne kadar plansiz programsiz bir yonetimimiz varmis
Yorum
-
İlk olarak genç61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülecolamn huseinden çok top kaybeti bu taraftarı anlamıyorum ne yaptı colman allah aşkına gidin selçuka bakın adam alıyor veriyor colamanı gordunuz mu top istedigini
bana söyleyin allah aşkına ikinci yarı kaç tane yanlış top attı
ikinci golde onunyanlış topunda gelişen atak sonra taçç ve gol
gol pasımı verdi ileriye kaçtane olumlu top attı siz begendiyseniz begendiniz benbişey olmaz diyorum boyle oynarsa daha aktif olmalı kaçarak değil her topu selçuk istiyor huseyinden kendisi nerde merak ediyorum ne ilerde gözukuyor ne geride
Bak bakalım gollerin başlangıcında Selçuk topu kimden almış.75. ile 85. dakikalar arasında topu rakip sahaya kim taşımış.Aslında cevap yazmaya değmezdi ama Colman'a hakszılık olmasın diye cevap vermek zorunda kaldım bu yazına
"Yahu anlamıyorum bu taraftarı" diyeceğine saysaydın (bir daha ki hafta not alabilirsin) ya kaptırdığı topları ve yiyorsa olumlu pas ve atak girişimlerini
Ayrıca maçın yıldızı başlığında Colman'a oy veren 143 kişi saf ,bir şeyden anlamıyor ,bir sen anlıyorsun bu işten öyle mi
Yorum
-
İlk olarak chovy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleE yuh yani.Yazmayı beceremiyorsun bari maçı doğru dürüst seyretmeyi becer.
Bak bakalım gollerin başlangıcında Selçuk topu kimden almış.75. ile 85. dakikalar arasında topu rakip sahaya kim taşımış.Aslında cevap yazmaya değmezdi ama Colman'a hakszılık olmasın diye cevap vermek zorunda kaldım bu yazına
"Yahu anlamıyorum bu taraftarı" diyeceğine saysaydın (bir daha ki hafta not alabilirsin) ya kaptırdığı topları ve yiyorsa olumlu pas ve atak girişimlerinibu takimin iki senedir forveti yok hala forvet bulamadik ne kadar plansiz programsiz bir yonetimimiz varmis
Yorum
Yorum