Artik is zamani
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Gustavo Alejandro Colman
Daraltma
X
-
Colman seni o kadar çok seviyorum ki.Hareketlerin bizi üzmüştü ama bu tavrın beni çok sevindridi.İnşallah takım ve sen çok daha iyi olacaksınız.Zokora-Colman ve Ali müthiş orta saha.Arada da Soner oynar vay anam vay.Selam olsun tüm Trabzonsporumlulara
Yorum
-
Aferin Gustavo. İnşallah bu sene senin yılın olucak.''...En neşeli, en hüzünlü, en duyarlı, en vurdumduymaz, en hızlı, en ağır, en çabuk, en acelesiz yanımızdır Trabzonspor. Bu sene olmadı bir dahaki sene kesin şampiyonuz. Ben göremem ama...''Kazım Koyuncu
Yorum
-
açıklamayı şenol güneşin yapması önemli
colmanın özür dilemesi güzel
takımın vazgeçilmezlerinden
bizim için anlamı büyük
ne kadar her zaman %100 performans ile oynayamasada bizim için önemlişimdi eski bir kaleme yeni bir deftere ihtiyacım var.çalışma zamanı.
Yorum
-
Videoton macinin kadrosuna almamis. Bir kerede sasirt ya. Bir kere ters kose yap beni. Ulan adamlar birbirini olduruyodu, cinayet isliyordu Melo olay kapandi ertesi mac ilk 11 deydi. Sen neye kime ceza veriyosun? Kucuk beyinli adam ya. Yeter artik!!! Elenip gidecen o boktan takima kime ceza veriyosun sen neyin disiplinini sagladigini saniyosun. Dus artik su takimin yakasindan. Laflara bak zihinsel olarak hazir olmasi icin almamismis. Cildirdim artik zerre kadar tahammulum kalmadi Senol Gunese
Yorum
-
İlk olarak Ömer SEVİNÇ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleLan ne yaptı da ceza aldı bu adam arkadaş? Birisi de yazsın şuraya kimse bir şey söylemiyor.Kedi kesip satanist ayin yaptığından korkuyorum.
Sâhipsiz olan memleketin batması haktır;
Sen sâhip olursan bu vatan batmayacaktır!- Eomer -
Yorum
Yorum