Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Onur Recep Kıvrak

Daraltma
X
Daraltma

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak M.Berke Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Biz aklı başında olmayan taraftar mıyız mesela ?
    Onur konusunda yazdiklarim da % 100 de 1 'lik bir oranda bile yanlış ve eksik bir bilgi yok.
    Onur'un hala iyi bir kaleci olduğunu savunan ve Onur'un hala Trabzonspor aşkı için yanip tutuştuğunu sanan ve parasını bu yüzden alamadığını iddia eden tayfadan olan herkes, benim gözümde aşık olmuş ama o aski karsi birey tarafindan bitmiş, ilişkisindeki hersey tersine dönmüş ama hala o iliskiyi eskisi gibi yürüteceğini sanan kitledir.

Aşk insanın gözünü kör eder derler.

Bilmem anlatabildim mi ?

Onur bu sene alternatifi olmadığı için, en azindan devre arasina kadar desteklenmelidir.
    Yönetim basarabilirse, devre arası kulübe yolunu tutacak zaten Onur Recep Kivrak.
    Kisaca devre arasindan sonra ROK diye kaleciligi unutmuş birini savunmak zorunda kalmayacak kimse.

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    En son Uğur KÜÇÜK tarafından düzenlendi; 15.09.2018, 19:53.
    2019 - 2020 DOZER ''CEMİL USTA'' SEZONU ŞAMPİYONU

ŞANI,ŞEREFİ,DİK DURUŞU VE HAKKIYLA TRABZONSPOR

Yorum

• Ben hala çıkıp aldığı yan topta kaldım.

Bir değişiklik var.
      “Bir gün birileri gelecek TRABZONSPOR’umu şampiyon yapacak.”
      HAMİ AYAZ

Yorum

• Trabzonspor tarihinin en karakterli en büyük oyuncusu olma yolunda gidiyor. Dayan kaptan çoğu bitti azı kaldı

Yorum

• İlk olarak Uğur KÜÇÜK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          https://twitter.com/c3b0c412385b95/status/1040919964759322624?s=19
          Herkes Burak'a laf ediyor hakli olarak da,
          Onur beyin de kulhanbeyligi bittiği zaman yaptığı bu hareketi unutmuşlar.
          Onur artik iyi bir kaleci değildir ve Trabzonspor'un iyi bir kaleciye ihtiyaci vardır.
          Nokta..

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
          iyi kaleci değildir yazarken en küçük bir utanma emaresi göremedim yazık sana

Yorum

• Belki de utancından almıyor parasını 2 senedir. Bir de böyle bakmak lazım.

40 metrenin altindaki mesafelerde her şut gol tehlikesi. Ben olsam utancımdan alamam 2.5 milyon euroyu. Tabi primler hariç 1.8di galiba her neyse
            En son Fatih Çelik tarafından düzenlendi; 15.09.2018, 23:20.
            "...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."

Yorum

• İlk olarak batuhanTs tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Trabzonspor tarihinin en karakterli en büyük oyuncusu olma yolunda gidiyor. Dayan kaptan çoğu bitti azı kaldı
              AHhahahahha şu iletiden benim anladığım kariyerini, ıkına sıkına Trabzon'da vasat altı bir performansla bitireceği.

Yorum

• İlk olarak Abdülkadir Kılıç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                AHhahahahha şu iletiden benim anladığım kariyerini, ıkına sıkına Trabzon'da vasat altı bir performansla bitireceği.
                anlaman için daha basit anlatmak isterdim ama gerek gördüğüm kadarıyla

Yorum

• Adamsin kaptan.
                  TRABZONSPOR

Yorum

• karakterine kisiligine bir sey demem, ama baskanin açiklamalarinin abarti oldugundan neredeyse emînim, 2 yildir para almadigina zerre inanmiyorum,, hiç inandirici gelmiyor
                    Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• Azılı Onur düşmanı arkadaşın yorumunu bekliyoruz.
                      - you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.

Yorum

• Onur niye yan topları almıyor diye sıkça dile getirilen bir eleştiri var. Alınacak yan toplar var ki bunlarda Onur'un yetersiz olduğu herkesin malumu. Bir de alınmayak yan toplar var ki orada takım savnuması devreye giriyor. Sen her maçta kafa toplarını vurdurursan elbet biri gol olur. Rakibin hocası bile maç öncesindeki hücum planlarının bu olduğunu açıkça dile getiriyor. Bakmayın bu maçta sadece bir gol yedik, ceza sahasına düşen her top artık bir bomba etkisi oluşturmaya başladı...
                        En son DeAgLeMaNyAq tarafından düzenlendi; 18.09.2018, 00:19.
                        Trabzon bir sevda,
                        Trabzonspor bir destan...

Yorum

• çok iyidir bugün. golde yapacak bişe yok
                          Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
                          Hayallerimizi Satmadık'ya,,,

Yorum

• İyi ki varsın kaptan.
                            *Onur Recep Kıvrak*

Yorum

• Golde hatasi yok. Onun haricinde de hatasi yoktu zaten. Tek hatasi belki cikip Mustafa'yi samarlamamasiydi.
                              "30 Gol ve Assist (20 Gol, 10 Assist tahminimce) yazin bir kenara !!! Sezon sonu görüşürüz"Tarih: 04.08.2019, 14:24 --> https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921122696

Yorum

• 2 tane net pozisyon çıkardı. Sabah akşam sövenler ses çıkaramadı.
                                - you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.

Yorum

Yükleniyor...
                                X