Devre arası gönderilecekse ki durum onu gösteriyor, veda amaçlı içerde oynayacağımız maçta kısa süreli olarak görev alıp yılların hatrına güzel bir veda yapılmalı.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Onur Recep Kıvrak
Daraltma
X
-
Ben de bunu anlamıyorum işte. Kötü oynuyorsa elini sıkar, emekleri için teşekkür eder ve gönderirsin.İlk olarak Mehmet Fatih Yavuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNe nefreti yahu?
3 senedir kötü kaleci.
Şu genç çocuğun bir maçta aldığı yan topu bir sezonda zor alıyordu herif.
Kötü kötü...
Ayrıca Onur ile durum bugün buraya gelmedi.
Vaktinde kopmayan her kelle başa beladır.
Yönetilemiyordu.. Yönetim eksikliğinden değil.
Yönetilemez bir karaktere eriştiğinden.
Kopmalıydı, koparıldı.
Neyin tartışması bu?
Onur'a ayıp edilmişmiş.
Onur'a hak ettiğinden çok daha fazlasını maddi-manevi verdi bu şehir.
O, yönetici, hoca kelleleri peşine düştü.
Bu egodaki adamlar bozar. Madden bozduğu gibi manen de bozar.
Uzağa...
Trabzonspor'dan çok uzağa...
Onur kötü oynadığı için mi gönderildi? Buna inanıyor musun?
Ağaoğlu kurnazının kendi başarısızlıklarını örtmek için günah keçilerine ihtiyaçları vardı. Baktılar taraftar ibreyi Onur'a çeviriyor, hop attılar ateşe.
Kimse başka hiçbir sebep aramasın Onur'a yapılanlara. Ağaoğlu'nun beynindeki hücre kadar Onur Recep Kıvrak şikeye karşı savaşmıştır. İster beynindeki hücreye az deyin, ister Onur'un savaşına çok.
Ağaoğlu'nun Onur'a şike yaptı demeye yüreği de, Trabzonsporluluğu da yetmez.

O siyasetin kucağında diye linç edilen Muharrem Usta bile bu adamla yan yana durmayı reddetti.
Şimdi bu adam çıkacak, maç sattı, şike yaptı diye Onur'u kadro dışı bırakacak, şakşakçılar da aslan başkan kaplan başkan diye bu şikenin yancısını göğe çıkaracak. Rezalete bak.
Yorum
-
Maç sattı dediklerini ben duymadım.
Ünal Karaman'ın raporu doğrultusunda kadro dışı bırakıldı.
Bu da Malatya maçında ne yaptıysa o.
Nerden çıktı yönetimin maç sattı iddiası ile kadro dışı bıraktığı.
Onur kötü oynadığı için değil sadece, saha içinde işi varken başka güçler kendine atfettiği için gitmeliydi.
Şota'ya, Hurma'ya racon kestiği gün, Halilhodziç'e donsuz gönderirim dediği gün, Hami'nin önüne forma serdiği gün, yöneticilere HH örneğindeki gibi kafa tuttuğu gün...
Yani kendini kulübe kim getirilirse getirilsin, değişmez demirbaş, ali kıran baş kesen hissettiği gün def edilmeliydi.
Ne kadar kendinizi parçalarsanız parçalayın, şike davasında yaptığı hiçbir şey, Onur'un kendini başka yerlere koyup, kendine ekstra güçler atfetmesine sebep veya bahane olamaz.
Ahmet Ağaoğlu bugün gelmedi bu kulübe.
Özkan Sümer'in asbaşkanıydı.
Öyle Onur'du falan...
Ahmet Ağaoğlu ile karşılaştırılacak kadar ucuz değil bu dünya.
Ahmet Ağaoğlu kulübün en zor döneminde 2. kez başkan oldu.
Öyle kıçı kırık 3 laf etti diye, ederinin 5 misli paraları senelerdir kulüpten cukkalayan eğitimsiz cahil cüheyla tiplerle karşılaştırılacak biri de değil.
Uzun zamandır ilk kez, tribünde feraset hakim oldu.
Bırak başkanı, Ünal Hoca'yı bile yiyemedi.
Size rağmen...
Sizin gibi, kulübün arkasında durması gerekirken, popülizm peşinde koşanlara rağmen...
Devriniz bitti.
Yorum
-
Olayı kişiselleştirmeye gerek yok. Onur'un şahsını tanımam. Beni de ilgilendirmiyor taraftar olarak.
Fatih Tekke, Gökdeniz Karadeniz hakkındaki konular bambaşka konular. Bu oyuncular zamanın şartlarında "kendi istekleri" ile gitmişlerdir. Ne yapalım? Eski defterleri mi açalım?
Onur bu takımdaki miadını doldurmuştur. Şunu kabul edin artık. Görelim bakalım hangi takım teklif yapacak kendisine?
Trabzonspor başkanlar dahil kimsenin babasının çiftliği değil. Efsaneler eskidendi. Şimdi herkes ahiretliğini cebine koyuyor. Sonra en büyük Trabzonsporlu benim.
En büyük Trabzonsporlu taraftarın ta kendisidir. Forma alıyorum, memlekete gelmişsem maça gidiyorum. Yani? para veriyorum. En büyük Trabzonsporlu bizleriz.Aslan da Kaplan da güçlü hayvanlar ancak; Kurtlar sirkte oynamaz.
Yorum
-
Misafir
Böyle aptal taraftarlarımız olduğu sürece hoca da gönderirdin başkan da ama artık taraftar da görüyor herşeyi Onur'cum,istemezdim böyle bir ayrılık olsun ama bunu sen istedin,takımı sahiplenmeyi çok yanlış anladın bence,hocanın biletini kesecek adam olana kadar hocaya destek olsaydın kötü kaleciliğine rağmen yine oynardın ama bir bakıma iyi oldu en azından uzun yıllar istifade edebileceğimiz bir kalecimiz olacak gibi.En son Misafir tarafından düzenlendi; 03.12.2018, 01:57.
Yorum
-
Bizim yaşımızdaki gençler olarak Trabzonspor'a gözümüzü Onur ile açtık. Özellikle 10-11 sezonundaki etkileyici performansı ve devamında yaşadığı sakatlıklardan sonra bile takıma olan aidiyet duygusunun hiç eksilmemesi, onu bizim gözümüzde bu takımın bir efsanesi yaptı.
Herkes gitti Onur kaldı dedik. Kaptan gemisini terk etmedi dedik. O kadar hatalı gol yedi ancak yılların hatrına ağzımızı açmadık. Şota ve ekibini gönderdi akıl tutulması yaşadık belki yine Onur'u haklı bulduk.
Ancak yeter. Onur kendisine duyulan bu sevginin kıymetini bilmedi, bilemedi. Özellikle son zamanlarda. Takıma yeni gelmiş oyuncu 5 yedikten sonra taraftardan özür diliyor, ancak bu takıma yıllarını vermiş kaptanımız(!) kafası eğik içeri giriyor. Böyle olmaz. Herkesten önce sen üstleneceksin o görevi orada Onur. Madem benim Trabzonspor'luluğumu kimse sorgulayamaz diyorsun o zaman hatanın farkına varıp özür dileyeceksin.
Günümüze dönecek olursak Onur'un bizim takımımızda misyonunu tamamladığına inanıyorum. Bazen elveda diyebilmelisiniz. Hayatın her alanında geçerlidir bu. Bunca geçen yılın hatrına yaşanılan şeyleri 1 günlüğüne dahi kenara bırakarak Onur'un bu klübe düzgün veda etmesini sağlamalıyız tabi ki kendisi de istiyorsa...
Son olarak eski kaptan; by17 denen virüsle aynı kaderi yaşamanı hiç istemezdim. Olmasaydı sonumuz böyle diyorum.2010-2011 Sezonu şampiyonu TRABZONSPOR
Eski Kullanıcı Adı: Forever_Yattara
Yorum
-
Mehmet kardeş,İlk olarak Mehmet BAŞ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHaklısınız ortada ''0'' mantık var. Fakat o da yönetime ait(!)
Zira sezon başından beri maaş olayını gündeme getirip futbolculara baskı yapan bu yönetim değil miydi?
Geldiği ilk gün Sosa, Kucka ve Burak'ın maaşını diline dolayıp yolları ayıracağını söyleyen Ahmet Ağaoğlu değil miydi?
Tüm bunları kamuoyu önünde yaşanmadı mı? Yoksa biz mi yanlış hatırlıyoruz?
Ayrıca bu tip olaylar kulüplerde fazlası ile yaşanıyor. Bizde yaşanan durum da anormal bir şey değil.
12 yıldır bu kulübe hizmet etmiş adamın karakter ile daha 1 yılını doldurmamış herifleri bir tutmam.
Bir karakter karşılaştırması yapacak olursak Onur hepsinden daha karakterlidir! Tartışmaya gerek dahi yoktur.
Para meselesine gelirsek; çocuk bu parayı zorla mı alıyor? En iyi zamanında sözleşme yaptın. O zaman sesiniz çıktı mı?
Son olarak; Onur aynı onura sahip ama bizi yönetenler aynı karakterde mi? Burayı tartışalım.
Son sorundan bi girizgah yapalım istersen?
Onur aynı,yönetimler onun kaleyi koruduğu dönemlerde sürekli değişti ve ne hikmetse en aklı başında başkan döneminde dahi(bu dönem) Onur efendinin baş rolünü oynadığı kriz patlak verdi. Vahid Hoca'dan en az Onur kadar saygıyı hak eden Şotaya kadar hepsi kendi dönemlerinde sıkıntı yaşadı. Şimdi bende sana soruyorum, bu gelen giden yönetimlerin hepsi sıkıntılıydı da Onur mu sütten çıkmış ak kaşık?
12 yıldır hizmet verdi eyvallah, peki karşılığında Trabzonsporun ona kattıkları ?? 12 yıl hizmeti babasının hayrına mı verdi? Sonra bir dönem Musleradan daha iyi kontrata sahip olduğunu hatırladınız mı? Bu tip durumlar evet fazlasıyla her klüpte yaşanıyor, Onur performans olarak ''sıradan'' bir kaleci, üstelik son 3 sezondur bu böyle. Onunla vedalaşma zamanı çoktan geldi, he vedalaşma şekli bu olmamalıydı dersen, o ayrı bir konu başlığı fakat katılırım sana.
Burak konusuna bence hiç girmeyelim. Kendisi en hafif tabirle görgüsüz. Her zaman söylerim, klasik Türk futbolcusu, sonradan kazanımları olmuş, karakteri oturma evresinde zelzele yaşamış ve nihayetinde yamulmuş bir şahsiyet. Adam değil. Tıpkı Emre Belözoğlu gibi. Dışarda şöyle iyi vs geçelim bunları. Bir insanı tanımak istersen futbol oyna diye bir tabir var, biz oynamadık ama o oynarken görüyoruz işte.
Sezon başı ben burada da ifade ettim, Başkan en fazla maaş alan 8 oyuncuyla yolları ayırmak istiyor diye. Bizzat biliyorum bu durumu. Fakat bunun önünü açmak için yapılmış hamleler değil bu, zira Burak ve Onurun yaptıkları kendilerini bağlayan hareketler. Yani tamamen kendi tasrruflarında. İnsan kendine sahip çıkamıyorsa, e Başkan da fırsattan istifade edelim demiş olabilir. Takım 3 haftadır takım olmaya çalışıyor. 5-0 lık Malatya maçında dahi takım top oynadı. Çok şükür ki Ünal hocanın eli sağlam şuan, iyi hoca kötü hoca tartışılır ama hocanın otoritesine saygı duymayan adam kusura bakmayacak hocam. Şutlanacak. Net.Teşekkürler ADMIN!!!
Yorum
-
Bu takımın bugün 32 değilde 22 puanda olmasının tek sebebi bu arkadaşımızdır.Donsuz gönderdiği hocalar,şehirde dolaştırmam dediği yabancılar,evden aldırdığı taraftarlar bu adamın yeni yaptığı işler değil yıllardır vardı.Bakın takım içi huzur sağlandığı için Trabzonspor bundan sonra ki haftalarda zor yenilir hep beraber izleyip görelim.
Yorum
-
Kimse Trabzonspor'un sözleşmeli futbolcusuna maç sattı imasında bulunamaz, hakaret edemez.
Bazı mesajları iş yoğunluğunda gözümüzden kaçırıyoruz ya da yeterince dikkat etmiyoruz diye buna müsamaha göstereceğimiz düşünülmesin.Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunanAyağa KALK!
(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
Burak 'ı , Onur'u ekmek arasına koyup yiyen dostlar.....
Trabzonspor'da Kuçka denilen bir adam var...... Yattığı yerden Onur kadar para alıyor.....
Ona neden sesiniz çıkmıyor.....
Adama yapılan son yorumun tarihi 12.11.2018
Ne güzel iş be.....
Yabancı olmak var bu devirde...Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !
"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum