kaptanı ne idiği belirsiz tiplere yedirmeyiz
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Onur Recep Kıvrak
Daraltma
X
-
Bu adama hayat bir kağıt verdi. Üzerine kariyer yazdı, şan yazdı, şöhret yazdı, eğlence yazdı, para yazdı, sağlık yazdı, mutluluk yazdı, gelecek yazdı, huzur yazdı. Bu adam o kağıdı ters çevirdi. Yarısına kan akıttı bordo oldu, diğer yarısına gözyaşı akıttı maviye çaldı. Bu şehir o kağıdı önünden aldı, yırttı ve suratına tükürdü.
Şampiyonluk bir adamın parmaklarının ucunda olur mu? Oldu. Herkes gitti, sen kaldın. İyi günde de, kötü günde de bir sen vardın. Sen en iyi gününde bizimle kaldın ama biz en kötü gününde seni hain ilan ettik.
Kırılma, darılma. Hepsine böyle yaptık. Fatih, Gökdeniz, Yattara, Ünal, Shota, Ali Kemal ve daha nice hainler giydi bu formayı.
En güzel Kazım söylemiş.
İşte gidiyorum
Bir şey demeden
Arkamı dönmeden
Şikayet etmeden
Hiçbir şey almadan
Bir şey vermeden
Yol ayrılmış, görmeden gidiyorum
Yorum
-
Ünali yiyemedi . Taraftar onceki gibi sahiplenmedi onu .İlk olarak selimcoban tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞotayı çok net yedi bu çocuk. Bağıra bağıra gitti şota. Aynı şekilde ünalında üstüne oynadı ama bu sefer yemedi onur kardeş
yoksa Ünalida yerdi.
Onur o donem dahil gunumuze kadar iyi denecek tek bir maçi yok61
Yorum
-
Kardesim benim yorumumu alıntılamış sınİlk olarak TSelif tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÜstelik bmn yöneticisi Onur'un sahada sabote ettiğini yazıyor
Ben yazdıklarımın sonuna kadar arkasındayım
Şunuda belirteyim onuru belki senden daha ciçok
Destekletenlerdendim taki son maça kadar
Az biraz futbolboldan anlayan insan bu gollerin en az3 tanesini
Onut gibi bir kalecinin yemeyecegini bilir
Tıpkı sivasın kalecisi korcanın yediği gibi. Gol
Yedi adam benim itirazim buna
Yorum
-
İlk olarak OFLU tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülePara meselesi derken? Onurun aldığı para yüzünden kadro dışı bırakıldığını mı söylüyorsunuz?
Yönetim onca para verdiği adamı kadro dışı bırakıp hem kadroya dahil etmeyecek hemde para verecek ve bunu kasıtlı yapacak? 0 mantık.
Para konusu olduğuna şöyle katılırım, 2 karaktersiz herife eşek yüküyle para verirsen işte böyle kişilik erozyonuna uğrar. Neticede bir yerleri kalkar ve sonuç bu olur.
Haklısınız ortada ''0'' mantık var. Fakat o da yönetime ait(!)
Zira sezon başından beri maaş olayını gündeme getirip futbolculara baskı yapan bu yönetim değil miydi?
Geldiği ilk gün Sosa, Kucka ve Burak'ın maaşını diline dolayıp yolları ayıracağını söyleyen Ahmet Ağaoğlu değil miydi?
Tüm bunları kamuoyu önünde yaşanmadı mı? Yoksa biz mi yanlış hatırlıyoruz?
Ayrıca bu tip olaylar kulüplerde fazlası ile yaşanıyor. Bizde yaşanan durum da anormal bir şey değil.
12 yıldır bu kulübe hizmet etmiş adamın karakter ile daha 1 yılını doldurmamış herifleri bir tutmam.
Bir karakter karşılaştırması yapacak olursak Onur hepsinden daha karakterlidir! Tartışmaya gerek dahi yoktur.
Para meselesine gelirsek; çocuk bu parayı zorla mı alıyor? En iyi zamanında sözleşme yaptın. O zaman sesiniz çıktı mı?
Son olarak; Onur aynı onura sahip ama bizi yönetenler aynı karakterde mi? Burayı tartışalım.
Yorum
-
İlk olarak Karmam tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu adama hayat bir kağıt verdi. Üzerine kariyer yazdı, şan yazdı, şöhret yazdı, eğlence yazdı, para yazdı, sağlık yazdı, mutluluk yazdı, gelecek yazdı, huzur yazdı. Bu adam o kağıdı ters çevirdi. Yarısına kan akıttı bordo oldu, diğer yarısına gözyaşı akıttı maviye çaldı. Bu şehir o kağıdı önünden aldı, yırttı ve suratına tükürdü.
Şampiyonluk bir adamın parmaklarının ucunda olur mu? Oldu. Herkes gitti, sen kaldın. İyi günde de, kötü günde de bir sen vardın. Sen en iyi gününde bizimle kaldın ama biz en kötü gününde seni hain ilan ettik.
Kırılma, darılma. Hepsine böyle yaptık. Fatih, Gökdeniz, Yattara, Ünal, Shota, Ali Kemal ve daha nice hainler giydi bu formayı.
En güzel Kazım söylemiş.
İşte gidiyorum
Bir şey demeden
Arkamı dönmeden
Şikayet etmeden
Hiçbir şey almadan
Bir şey vermeden
Yol ayrılmış, görmeden gidiyorum
Ağzına sağlık kardeşim...
Bazı balık hafızalı isimler anlamasa da çok güzel yazmışsın.
Yorum
-
Ne büyük nefret varmış Onur'a karşı.Haksızlığın envâını gördük. Bu mu kanun? En gamlı sefâletlere düştük. Bu mu devlet? Devletse de, kanunsa da, artık yeter olsun; Artık yeter olsun bu denî zulm-ü cehâlet.
FIRTINA ☆ İHTİLAL ☆ EFSANEwe the northツ
Yorum
-
Ne nefreti yahu?
3 senedir kötü kaleci.
Şu genç çocuğun bir maçta aldığı yan topu bir sezonda zor alıyordu herif.
Kötü kötü...
Ayrıca Onur ile durum bugün buraya gelmedi.
Vaktinde kopmayan her kelle başa beladır.
Yönetilemiyordu.. Yönetim eksikliğinden değil.
Yönetilemez bir karaktere eriştiğinden.
Kopmalıydı, koparıldı.
Neyin tartışması bu?
Onur'a ayıp edilmişmiş.
Onur'a hak ettiğinden çok daha fazlasını maddi-manevi verdi bu şehir.
O, yönetici, hoca kelleleri peşine düştü.
Bu egodaki adamlar bozar. Madden bozduğu gibi manen de bozar.
Uzağa...
Trabzonspor'dan çok uzağa...En son Mehmet Fatih Yavuz tarafından düzenlendi; 02.12.2018, 20:01.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum