Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Onur Recep Kıvrak

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• kaptanı ne idiği belirsiz tiplere yedirmeyiz

Yorum

• Kaptan fener maçında ki maç sonu sevincini görebilmek nasip olmalıydı tribünden de olsa.

Yorum

• Nerde ne yapar acaba ses seda yok h,ç...

Yorum

• Şotayı çok net yedi bu çocuk. Bağıra bağıra gitti şota. Aynı şekilde ünalında üstüne oynadı ama bu sefer yemedi onur kardeş
          trabzonspor bir sevdadir...

Yorum

• Güle güle bakalım nereye . [emoji3]

Mi MIX 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
            Önce TRABZONSPOR

Yorum

• keşke daha güzel bitseydi ama bu satten sonra olmaz

ben seviyorum onuru çok seviyorum ama artık trabzonsporda işi yok trabzonsporu daha fazla seviyorum çünkü
              ...olay sonzuza dek yaşamak değil,esas olay hayatla barışık olmak...

Yorum

• Bu adama hayat bir kağıt verdi. Üzerine kariyer yazdı, şan yazdı, şöhret yazdı, eğlence yazdı, para yazdı, sağlık yazdı, mutluluk yazdı, gelecek yazdı, huzur yazdı. Bu adam o kağıdı ters çevirdi. Yarısına kan akıttı bordo oldu, diğer yarısına gözyaşı akıttı maviye çaldı. Bu şehir o kağıdı önünden aldı, yırttı ve suratına tükürdü.

Şampiyonluk bir adamın parmaklarının ucunda olur mu? Oldu. Herkes gitti, sen kaldın. İyi günde de, kötü günde de bir sen vardın. Sen en iyi gününde bizimle kaldın ama biz en kötü gününde seni hain ilan ettik.

Kırılma, darılma. Hepsine böyle yaptık. Fatih, Gökdeniz, Yattara, Ünal, Shota, Ali Kemal ve daha nice hainler giydi bu formayı.

En güzel Kazım söylemiş.

İşte gidiyorum

Bir şey demeden

Arkamı dönmeden

Şikayet etmeden

Hiçbir şey almadan

Bir şey vermeden

Yol ayrılmış, görmeden gidiyorum

Yorum

• İlk olarak selimcoban tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Şotayı çok net yedi bu çocuk. Bağıra bağıra gitti şota. Aynı şekilde ünalında üstüne oynadı ama bu sefer yemedi onur kardeş
                  Ünali yiyemedi . Taraftar onceki gibi sahiplenmedi onu .
                  yoksa Ünalida yerdi.
                  Onur o donem dahil gunumuze kadar iyi denecek tek bir maçi yok
                  61

Yorum

• İlk olarak TSelif tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Üstelik bmn yöneticisi Onur'un sahada sabote ettiğini yazıyor
                    Kardesim benim yorumumu alıntılamış sın
                    Ben yazdıklarımın sonuna kadar arkasındayım
                    Şunuda belirteyim onuru belki senden daha ciçok
                    Destekletenlerdendim taki son maça kadar
                    Az biraz futbolboldan anlayan insan bu gollerin en az3 tanesini
                    Onut gibi bir kalecinin yemeyecegini bilir
                    Tıpkı sivasın kalecisi korcanın yediği gibi. Gol
                    Yedi adam benim itirazim buna

Yorum

• İlk olarak OFLU tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Para meselesi derken? Onurun aldığı para yüzünden kadro dışı bırakıldığını mı söylüyorsunuz? Yönetim onca para verdiği adamı kadro dışı bırakıp hem kadroya dahil etmeyecek hemde para verecek ve bunu kasıtlı yapacak? 0 mantık.
                      Para konusu olduğuna şöyle katılırım, 2 karaktersiz herife eşek yüküyle para verirsen işte böyle kişilik erozyonuna uğrar. Neticede bir yerleri kalkar ve sonuç bu olur.

Haklısınız ortada ''0'' mantık var. Fakat o da yönetime ait(!)
                      Zira sezon başından beri maaş olayını gündeme getirip futbolculara baskı yapan bu yönetim değil miydi?
                      Geldiği ilk gün Sosa, Kucka ve Burak'ın maaşını diline dolayıp yolları ayıracağını söyleyen Ahmet Ağaoğlu değil miydi?
                      Tüm bunları kamuoyu önünde yaşanmadı mı? Yoksa biz mi yanlış hatırlıyoruz?
                      Ayrıca bu tip olaylar kulüplerde fazlası ile yaşanıyor. Bizde yaşanan durum da anormal bir şey değil.
                      12 yıldır bu kulübe hizmet etmiş adamın karakter ile daha 1 yılını doldurmamış herifleri bir tutmam.
                      Bir karakter karşılaştırması yapacak olursak Onur hepsinden daha karakterlidir! Tartışmaya gerek dahi yoktur.
                      Para meselesine gelirsek; çocuk bu parayı zorla mı alıyor? En iyi zamanında sözleşme yaptın. O zaman sesiniz çıktı mı?
                      Son olarak; Onur aynı onura sahip ama bizi yönetenler aynı karakterde mi? Burayı tartışalım.

Yorum

• İlk olarak Karmam tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Bu adama hayat bir kağıt verdi. Üzerine kariyer yazdı, şan yazdı, şöhret yazdı, eğlence yazdı, para yazdı, sağlık yazdı, mutluluk yazdı, gelecek yazdı, huzur yazdı. Bu adam o kağıdı ters çevirdi. Yarısına kan akıttı bordo oldu, diğer yarısına gözyaşı akıttı maviye çaldı. Bu şehir o kağıdı önünden aldı, yırttı ve suratına tükürdü.

Şampiyonluk bir adamın parmaklarının ucunda olur mu? Oldu. Herkes gitti, sen kaldın. İyi günde de, kötü günde de bir sen vardın. Sen en iyi gününde bizimle kaldın ama biz en kötü gününde seni hain ilan ettik.

Kırılma, darılma. Hepsine böyle yaptık. Fatih, Gökdeniz, Yattara, Ünal, Shota, Ali Kemal ve daha nice hainler giydi bu formayı.

En güzel Kazım söylemiş.

İşte gidiyorum

Bir şey demeden

Arkamı dönmeden

Şikayet etmeden

Hiçbir şey almadan

Bir şey vermeden

Yol ayrılmış, görmeden gidiyorum

Ağzına sağlık kardeşim...
                        Bazı balık hafızalı isimler anlamasa da çok güzel yazmışsın.

Yorum

• Ne büyük nefret varmış Onur'a karşı.
                          Haksızlığın envâını gördük. Bu mu kanun? En gamlı sefâletlere düştük. Bu mu devlet? Devletse de, kanunsa da, artık yeter olsun; Artık yeter olsun bu denî zulm-ü cehâlet.
                          FIRTINAİHTİLALEFSANE
                          we the north

Yorum

• Ne nefreti yahu?
                            3 senedir kötü kaleci.
                            Şu genç çocuğun bir maçta aldığı yan topu bir sezonda zor alıyordu herif.
                            Kötü kötü...

Ayrıca Onur ile durum bugün buraya gelmedi.
                            Vaktinde kopmayan her kelle başa beladır.

Yönetilemiyordu.. Yönetim eksikliğinden değil.
                            Yönetilemez bir karaktere eriştiğinden.
                            Kopmalıydı, koparıldı.

Neyin tartışması bu?

Onur'a ayıp edilmişmiş.

Onur'a hak ettiğinden çok daha fazlasını maddi-manevi verdi bu şehir.

O, yönetici, hoca kelleleri peşine düştü.

Bu egodaki adamlar bozar. Madden bozduğu gibi manen de bozar.

Uzağa...
                            Trabzonspor'dan çok uzağa...
                            En son Mehmet Fatih Yavuz tarafından düzenlendi; 02.12.2018, 20:01.

Yorum

• 3 senedir formsuz oldugunu kimse inkar edemez. Ama mac sattigi felan yok onurun. Agir iftiralar..

Yorum

• Takımına ilham vermedikten sonra takımda olmasının lüzumu yok. Kendi yapması gerekeni zorla yönetime yaptırdı.
                                İnce Zeka -> Sadri Şener -> Yıldırım Demirören
                                İnce Zeka -> Ağaoğlu -> Alt Yapı Fetişizmi
                                Ertuğrul Doğan -> Avcı Fetişizmi

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim