Zemin konusunda hala bir aciklama yok yonetimden ...
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Onur Recep Kıvrak
Daraltma
X
-
Avni Aker'in mükemmel çimlerine takıldı ve sakatlandı !.İlk olarak Sibel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSakatlandığı pozisyonu şimdi izledim.
İnanılmaz.
Adam toprağa takılıp düştü.
Yorum
-
O sahayı her sezon öncesi aynı hale sokan iki koyun gütmekten aciz sahadan sorumlu zat,milyon €'lar akıttığı futbolcuların her birinin aynı talihsiz olayı yaşayabileceğini düşünmeyen ve çözüm üretmeyen basiretsiz yönetim,Allah topunun cezasını versin.
Geçmiş olsun Onur'um sen bizim her şeyimizsin.Umarım bir an önce iyileşip-gerekli müdahaleler yapılmış olan sahada- yerini alırsın.
Hep birileri ölmeli,yaralanmalı,sakatlanmalı,hasta mı olmalı bu illet ülkede problemli birşeyi ortadan kaldırmak için...Beklemeyi bilen amacına ulaşır. JOSEPH DE VILLELE.
Yorum
-
Hay ben böyle şansın...Takımın direği gitti bildiğin.Bilmiyorum ben mi abartıyorum ama kalede Onur olmayınca sahada Trabzonspor yokmuş gibi geliyor bana.Kaybımız bir kaleciden çok fazlası,Onur sadece çok yetenekli ve ahlaklı bir kaleci değil.O ,bu şehrin tertemiz kavgasının şövalyesi , hem öyle bir şövalye ki tüm şehir umutsuzluğa gömülüp sessizleştiğinde ,kahramanlarına sırt çevirip yanlız bıraktığında dahi korkup geri adım atmıyor.
Bir an evvel geri dönüp kavgaya devam etmen dileğiyle kaptan .
Yorum
-
Kaleci aramayacağız ama...
Senin varlığın, kaptanlığın yetiyordu bize. Var oluşun...
Bir kere daha yetim kaldık. Hep iyi ol, sen yeter ki iyi ol güzel adam.
Seni büyüten anne babanın güzel ellerinden öpüyorum.
Ömründen bir 6 ay daha veriyorsun.
Hakkını helal et Onurumuz.
Daha da güçlenerek dön.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum