Haberi şimdi öğrendim kelimeler boğazımda düğümlendi resmen. İçim acıdı geçmiş olsun Onurumuz...
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Onur Recep Kıvrak
Daraltma
X
-
Onur'un bundan sonra uzun bir süre aramızda olmayışı belki de daha fazla hücum oynama gerekliliğini sahadaki oyunculara hissettirir. Kalenizde Türkiyenin ve dünyanın sayılı kalecilerinden biri varken 1 gol atıp geriye yaslanmak işin kolayına kaçmaktı.Takım Onur'un varlığında rahatlık içerisinde nasılsa çıkarır diye rakibi üzerine kolayca saldırtıyordu.
Ama artık ne yapacağını ne bizim ne takım arkadaşlarının bildiği Fatih var.Bu rahatlık arkanızda Fatih varken olmayacaktır.Bu da daha saldırgan ve rakibi ceza sahasına mümkün mertebe yaklaştırmayan bir anlayışın doğmasına sebep olabilir. Elbette takım arkadaşları Fatih'i de zor duruma düşürmemekte var işin içinde.
(arkadaşlar yazdıklarım sakın yanlış anlaşılmasın sadece bardağın dolu tarafını görmeye çalıştım. Yoksa Onur Recep Kıvrağı adeta öz kardeşim kadar sevmekteyim benim için efsanedir. Kendisine tekrar Allahtan şifa diliyorum. )Hominem te memento... - Sadece bir insan olduğunu unutma...-
StopMatchFixing.Com
Yorum
-
Reyiz dinlen, tatil yap hatta kafanı boşalt, biraz yemek ye 2-3 kilo al yengeyle aşk tazele,ailenle zaman geçir memlekete git sıkma canını, yapacak birşey yok geçmiş olsun Allah gani gani sıhhat versin.
Son zamanlarda kafa olarakta yorulmuştun ama bu demek değil iyi ki sakatlandın. Fakat bu sakatlığı fırsata çevir, hiç futbol izleme kafanı boşalt, bu pis düzenin seni ne kadar yorduğunu biliyoruz bizde yorgunuz, seni seviyorz büyük kaptan.
İyi dinlen daha çok imkansız toplar çıkaracaksın reyiz
Üzülme evlat, kaybettim sandıkların, kurtulduklarındır belki.
Бургундия синий
61
Yorum
-
geçmiş olsun kaptan Allah yar ve yardımcın olsun tez zamanda aramıza dön inşallah BİZ SENSİZ BİR EKSİĞİZUEFA KANIRTA KANIRTA AÇTI ŞEMSİYEYİ....ARTIK UEFA DAN TESCİLLİ BİR HIRSIZIMIZ, BİR DE ŞAMPİYONUMUZ VAR....82 HELAL PUAN ALIN TERİYLE ŞAMPİYON TRABZONSPOR....TEŞEKKÜRLER SADRİ BAŞKAN VE EKİBİ, TEŞEKKÜRLER BATMAYAN GÜNEŞİMİZ, TEŞEKKÜRLER YÜREKLİ FUTBOLCULARMIZ, TEŞEKKÜRLER PAYDAŞLAR.....
Yorum
-
Onur Recep Kıvrak
İlk olarak bordomavi1 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDünyanın en iyi spor hekimleri getirtilsin. Onur'umuzu öyle herkese teslim edemeyiz.
Yine Amerika'ya gidecektir büyük ihtimal, olması gereken de bu bence.
Yorum
-
Almanya'da olabilir.İlk olarak fyıldırım tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYine Amerika'ya gidecektir büyük ihtimal, olması gereken de bu bence.
Yorum
-
Kaptanimiza büyük gecmis olsun
onurun sakatlanmasina sevinen onun bunun cocuklari burada kimi arkadaslarin yastiklarini alip kendi forumlarinda guya alay ediyorlar Onuru olmiyan onursun babasizlar ancak alay eder.
Bence Kimi sayfalar misafirlere kapatilmaliYardimci Hoca dan asla Td olmaz. (Tecrübesini cök yasadik)
Asbaskan dan da Baskan olmaz ( onu da yasiyoruz)
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum