Onur bugün şampiyonluktan söz ediyorsak en büyük paylardan biri senin.Bu maç yine maçın sonucunu etkilicek kurtarışlar yaptın harikasın Onur.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Onur Recep Kıvrak
Daraltma
X
-
Adamsın, cansın...İlk olarak FATİH ÖZTÜRK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleusaklar cepten yazıyorum.manisada mactaydım ıstanbula gelıyoruz.kalecımız onur bızım tribunlere dônüp defalarca formasındakı armamızı öpüp bıze bu şampıyonluk coskusunu verdı.allahına kurban.
Efsane olma yolundasın...
Yürüyedur Onur!
Yorum
-
Trabzonspor'un başarılı kalecisi Onur Kıvrak, ilk yarıda Manisaspor taraftarıyla gergin anlar yaşadı. Kale arkasındaki bazı taraftarların kendisine yabancı madde atması üzerine sinirlenen Onur, tribünlere dönüp tepki gösterince tansiyon arttı. Hakem Fırat Aydınus olayların büyümemesi için Manisaspor kaptanı İlker'e taraftarları uyarmasını söyledi. Onur maç sonrası, "Bana atılan çakmakların çoğunda F.Bahçe arması vardı" dedi.Paulo Henrique ve Abdülkadiri oynatan takim küme düsmeli.
Yorum
-
Bugün maçı izlediğim salonda bir şahsiyet golu yedikten sonra ağza alınmayacak laflar etti sana.Sustum.Bir de demezmi"Bu kaleci kalede olursa şampiyon olamayız" diye.Taraftar profilimize inanamıyorumKarar verin, Şampiyonluğa mı aşıksınız, BORDOMAVİ renklere mi?
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum