Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Onur Recep Kıvrak

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Onur bugün şampiyonluktan söz ediyorsak en büyük paylardan biri senin.Bu maç yine maçın sonucunu etkilicek kurtarışlar yaptın harikasın Onur.
    Kadir Has Üniversitesi

Yorum

• ne denir bilmiyorum aldığı para övgüler abartısız ve sonuna kadar helal hatta çok daha fazlasını hak ediyo..
      TRABZON SPOR

Yorum

• İlk olarak FATİH ÖZTÜRK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        usaklar cepten yazıyorum.manisada mactaydım ıstanbula gelıyoruz.kalecımız onur bızım tribunlere dônüp defalarca formasındakı armamızı öpüp bıze bu şampıyonluk coskusunu verdı.allahına kurban.
        Adamsın, cansın...

Efsane olma yolundasın...

Yürüyedur Onur!

Yorum

• Maci kazanmamizin en önemli etkelerinden biriydi öemli pozisyonlarda maci kopmasini engelledi.Helal olsu.Nazar degmesin.

Yorum

• Aldığın her kuruş ananın ak sütü gibi helaldir.Aslanım benim.Allah seni kazadan beladan nazardan korusun
            Trabzonspor bizim varolma,bu dünyaya gönderilme nedenimizdir
            As Roma
            Francesco Totti "10"
            Twitter:cemtotti61

Yorum

• Onun gibi bir değere çirkeflik yapanlar ancak fbliler olabilir. Adam kalecinin tanımı resmen...
              Hürriyetimi kaybettim, cesaretimi asla kaybetmeyeceğim!

Yorum

• Adamsın Adam !!

Yorum

• 1 numara...
                  ...TRABZONSPOR...
                  "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• En önde senin heykelin dikilmeli. Arkanda Serkan,Umut,Egemen, Burak, Engin.

Yorum

• Yazmaya korkuyorum nazar değecek diye.

Allah nazarlardan korusun seni.
                      Fırtına İhtilal Efsane

Yorum

• Demek ki iyi bir kaleci, bir takim icin baya baya fark ediyormus...
                        "Adalet zengin bir hazinedir, günü gelince herkese lazım olur..."

Yorum

• Trabzonspor'un başarılı kalecisi Onur Kıvrak, ilk yarıda Manisaspor taraftarıyla gergin anlar yaşadı. Kale arkasındaki bazı taraftarların kendisine yabancı madde atması üzerine sinirlenen Onur, tribünlere dönüp tepki gösterince tansiyon arttı. Hakem Fırat Aydınus olayların büyümemesi için Manisaspor kaptanı İlker'e taraftarları uyarmasını söyledi. Onur maç sonrası, "Bana atılan çakmakların çoğunda F.Bahçe arması vardı" dedi.
                          Paulo Henrique ve Abdülkadiri oynatan takim küme düsmeli.

Yorum

• serefsiz febeliler yine yapiyorlar yapacaklarini.

Yorum

• Bugün maçı izlediğim salonda bir şahsiyet golu yedikten sonra ağza alınmayacak laflar etti sana.Sustum.Bir de demezmi"Bu kaleci kalede olursa şampiyon olamayız" diye.Taraftar profilimize inanamıyorum
                              Karar verin, Şampiyonluğa mı aşıksınız, BORDOMAVİ renklere mi?

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                              Yükleniyor...
                              X
                              WhatsApp Resmi İletişim