Kaleci dediğin senin gibi olmalı takımına maç kazandırmalı son 3 haftadır senin sayende puan alıyoruz bence...ALLAH nazarlardan saklasın seni...
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Onur Recep Kıvrak
Daraltma
X
-
Sözleşmesi geçen sene uzatılmıştı yanılmıyorsamİlk olarak Baybora tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleOnur un sözleşmesi ne alemde .Yeni sözleşme durumu yokmu yarım şampiyonluk kadar önemli.Bilen birisi açıklarsa memnun olurum
31.05.20Yahsi Bati 51:28
Yorum
-
tff ve trabzonspor.org her ikisindede 31.05.2011 yazıyor keza serkan balcıda aynı inşallah yanılmıyorsundurİlk olarak ekremdogan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSözleşmesi geçen sene uzatılmıştı yanılmıyorsam
Yorum
-
Bu işin altında bir şeyler var ama ciddi bir durum olduğunu sanmıyorum. Çünkü Giray sözleşme yenilediğinde resmi sitede sözleşme imzalarken fotoğrafı konulmuştu. Ama Serkan'ın sözleşmesi uzatıldı haberinde herhangi bir resim konulmamıştı. Bana kalırsa uzatma konusunda prensipte anlaşıldı ama resmi belgeler henüz federasyona gönderilmedi. Bunun yanında Giray'ın sözleşme yenilemesinden sonra Sadri Başkan'a ve yöneticilere sözleşmesi biten diğer oyuncular konusunda sorular yöneltilmişti. Onlarda sırayla Selçuk, Ceyhun, Egemen ve Yattara ile görüşeceklerini söylemişlerdi. Hiç Onur'un bahsi geçmediğine göre onunla da prensipte anlaşılmıştır diye umuyorum. Geçtiğimiz Şubat ayında sözleşmesi uzatıldı şeklinde haberler çıkmıştı ama resmi siteden duyurulmamıştı...İlk olarak Baybora tarafından gönderildi Gönderiyi görüntületff ve trabzonspor.org her ikisindede 31.05.2011 yazıyor keza serkan balcıda aynı inşallah yanılmıyorsundurTrabzon bir sevda,
Trabzonspor bir destan...
Yorum
-
Türkiye Futbol Federasyonu sitesinin oyuncular bölümünden Onur'un profiline bakınca "Oyuncu Hareketleri" diye bir sekme var. Ona tıklarsanız Onur'un sözleşmesinin 2013 yılında biteceğini göreceksiniz.Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!
“Ben basit bir 'iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
“Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!” Eduardo Galeano
"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar
Yorum
-
Bilgi için sağol İlhan. Onur'un sözleşmesi resmi olarak uzatılmış ama Serkan'ın profilinde bir yenileme gözükmüyor. Muhtemelen resmi prosedürleri tamamlanmadı...İlk olarak ilhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTürkiye Futbol Federasyonu sitesinin oyuncular bölümünden Onur'un profiline bakınca "Oyuncu Hareketleri" diye bir sekme var. Ona tıklarsanız Onur'un sözleşmesinin 2013 yılında biteceğini göreceksiniz.Trabzon bir sevda,
Trabzonspor bir destan...
Yorum
-
Halledeerizzzİlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBilgi için sağol İlhan. Onur'un sözleşmesi resmi olarak uzatılmış ama Serkan'ın profilinde bir yenileme gözükmüyor. Muhtemelen resmi prosedürleri tamamlanmadı...
Yorum
-
bu noktada olmamızı sağlayan en büyük faktör onur.
geçen sene ki kalecimizi düşündükçe amma çile çekmişiz.
birde onur milli naçlar avrupa maçları dahil 40 maç filan oynamıştır bir tek manisa 3 gol atabildi. 2 golü bile çok az gördü kalesinde müthiş bir istatistiği var çıkarmak lazım maç başına kaç gol yemiş?
mesela bu sezon 16 lig maçının 9 unda gol yememiş.EN IYISI BIZIZ:
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum