Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Onur Recep Kıvrak

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Kaleci dediğin senin gibi olmalı takımına maç kazandırmalı son 3 haftadır senin sayende puan alıyoruz bence...ALLAH nazarlardan saklasın seni...

Yorum

• Onur un sözleşmesi ne alemde .Yeni sözleşme durumu yokmu yarım şampiyonluk kadar önemli.Bilen birisi açıklarsa memnun olurum

31.05.20

Yorum

• İlk olarak Baybora tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Onur un sözleşmesi ne alemde .Yeni sözleşme durumu yokmu yarım şampiyonluk kadar önemli.Bilen birisi açıklarsa memnun olurum

31.05.20
        Sözleşmesi geçen sene uzatılmıştı yanılmıyorsam
        Yahsi Bati 51:28

Yorum

• İlk olarak ekremdogan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Sözleşmesi geçen sene uzatılmıştı yanılmıyorsam
          tff ve trabzonspor.org her ikisindede 31.05.2011 yazıyor keza serkan balcıda aynı inşallah yanılmıyorsundur

Yorum

• İlk olarak Baybora tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            tff ve trabzonspor.org her ikisindede 31.05.2011 yazıyor keza serkan balcıda aynı inşallah yanılmıyorsundur
            Bu işin altında bir şeyler var ama ciddi bir durum olduğunu sanmıyorum. Çünkü Giray sözleşme yenilediğinde resmi sitede sözleşme imzalarken fotoğrafı konulmuştu. Ama Serkan'ın sözleşmesi uzatıldı haberinde herhangi bir resim konulmamıştı. Bana kalırsa uzatma konusunda prensipte anlaşıldı ama resmi belgeler henüz federasyona gönderilmedi. Bunun yanında Giray'ın sözleşme yenilemesinden sonra Sadri Başkan'a ve yöneticilere sözleşmesi biten diğer oyuncular konusunda sorular yöneltilmişti. Onlarda sırayla Selçuk, Ceyhun, Egemen ve Yattara ile görüşeceklerini söylemişlerdi. Hiç Onur'un bahsi geçmediğine göre onunla da prensipte anlaşılmıştır diye umuyorum. Geçtiğimiz Şubat ayında sözleşmesi uzatıldı şeklinde haberler çıkmıştı ama resmi siteden duyurulmamıştı...
            Trabzon bir sevda,
            Trabzonspor bir destan...

Yorum

• Türkiye Futbol Federasyonu sitesinin oyuncular bölümünden Onur'un profiline bakınca "Oyuncu Hareketleri" diye bir sekme var. Ona tıklarsanız Onur'un sözleşmesinin 2013 yılında biteceğini göreceksiniz.
              Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
              iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
              “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
              Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

• İlk olarak ilhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Türkiye Futbol Federasyonu sitesinin oyuncular bölümünden Onur'un profiline bakınca "Oyuncu Hareketleri" diye bir sekme var. Ona tıklarsanız Onur'un sözleşmesinin 2013 yılında biteceğini göreceksiniz.
                Bilgi için sağol İlhan. Onur'un sözleşmesi resmi olarak uzatılmış ama Serkan'ın profilinde bir yenileme gözükmüyor. Muhtemelen resmi prosedürleri tamamlanmadı...
                Trabzon bir sevda,
                Trabzonspor bir destan...

Yorum

• İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Bilgi için sağol İlhan. Onur'un sözleşmesi resmi olarak uzatılmış ama Serkan'ın profilinde bir yenileme gözükmüyor. Muhtemelen resmi prosedürleri tamamlanmadı...
                  Halledeerizzz
                  Twitter Adresim

Yorum

• kalemizin emin ellerde olması ne kadar güzel
                    Allah yardımcın olsun...
                    TRABZONSPOR

Yorum

• bu noktada olmamızı sağlayan en büyük faktör onur.
                      geçen sene ki kalecimizi düşündükçe amma çile çekmişiz.

birde onur milli naçlar avrupa maçları dahil 40 maç filan oynamıştır bir tek manisa 3 gol atabildi. 2 golü bile çok az gördü kalesinde müthiş bir istatistiği var çıkarmak lazım maç başına kaç gol yemiş?

mesela bu sezon 16 lig maçının 9 unda gol yememiş.
                      EN IYISI BIZIZ:

Yorum

• Yorum

• Maç kazandıran kaleci işte...
                          Ömürlük sözleşme bekliyorum...

Yorum

• Çok sık yazmıyorum bu başlığa.. Sebebi de şu her hafta Helal olsun diyeceğim çünkü.. Yine helal olsun bin kez helal olsun

Yorum

• Allah zeval vermesin.Allah yardimcin olsun.Nazar degmesin.

Yorum

• Maçı alan sendin belki de ama kimse farkında değil.Dert etme.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim