şimdiye kadar ermeni maçında bizim takımın en iyisi ertan1982 nin dediği gibi topu kazandıktan sonra derhal oyuna sokuyor da bizimkiler değerlendiremiyor degajları çok başarılı duruşu kendine güvenli kim ne derse desin sylva dan iyi 2 güzel kurtarşı var ilk yarıda
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Onur Recep Kıvrak
Daraltma
X
-
UEFA KANIRTA KANIRTA AÇTI ŞEMSİYEYİ....ARTIK UEFA DAN TESCİLLİ BİR HIRSIZIMIZ, BİR DE ŞAMPİYONUMUZ VAR....82 HELAL PUAN ALIN TERİYLE ŞAMPİYON TRABZONSPOR....TEŞEKKÜRLER SADRİ BAŞKAN VE EKİBİ, TEŞEKKÜRLER BATMAYAN GÜNEŞİMİZ, TEŞEKKÜRLER YÜREKLİ FUTBOLCULARMIZ, TEŞEKKÜRLER PAYDAŞLAR.....
-
SU Aykut.Trabzonlu degil mi?Hani bir ara ilgileniyorduk.Asil o da fena oynamiyor.çalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." Gazi Mustafa Kemal Atatürk
Yorum
-
Haklisin Gollerd e Hatasi yoktu.3-4 tane de kritik kurtaris da yapti.çalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." Gazi Mustafa Kemal Atatürk
Yorum
-
belki ilk golde gelen ortaya çıkmalıydı çok karışık bir orta gelmedi ama bana da güven veriyorUEFA KANIRTA KANIRTA AÇTI ŞEMSİYEYİ....ARTIK UEFA DAN TESCİLLİ BİR HIRSIZIMIZ, BİR DE ŞAMPİYONUMUZ VAR....82 HELAL PUAN ALIN TERİYLE ŞAMPİYON TRABZONSPOR....TEŞEKKÜRLER SADRİ BAŞKAN VE EKİBİ, TEŞEKKÜRLER BATMAYAN GÜNEŞİMİZ, TEŞEKKÜRLER YÜREKLİ FUTBOLCULARMIZ, TEŞEKKÜRLER PAYDAŞLAR.....
Yorum
-
1. golde o ortaya çıkamadı değil çıkamazdı. Ortayı yapan eleman topu ölü noktaya bıraktı. Onur'un önüne bizden ve rakipten elemanlar yığılınca çıkma şansı yoktu.
Şu haliyle Tolga'dan daha iyi olduğu kesin. Eğer Sylva sorunu halledilene kadar bir kalecide ısrar edilecekse Onur'da ısrar edilmeli.Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!
“Ben basit bir 'iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
“Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!” Eduardo Galeano
"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar
Yorum
-
Zaten kale sylva nın olacak bence.. Eğer olmazsa Onur geçsin.Daha sağlam,kaleciliğide daha iyi gibi.. Tolga çok hata yapıyor.Bazen de kurtarılmıcak toplar kurtarıyor.Werder bremen maçında bi şut çıkardı hayran kalmıştım.Ama yine de Onur diyorum.Çok iyi oyun başlatıyo.Bir kalecide olması gereken en önemli özellik bence..Bizde ki aşk mum ışığında göz göze değil; Meşaleler altında omuz omuzadır!!!
bordomaviii61
Yorum
-
onur sylva yada tolgayada 100 çeker ulan... tolganın hiçbir maçt dün onurun oynadığı maç gibi bir maç çıkardığını hatırlamıyorum.onur bana güven veriyor ama tony ne de tolga bu güveni vermiyor + onurtopu oyuna hemen sokuyorşimdi eski bir kaleme yeni bir deftere ihtiyacım var.çalışma zamanı.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum