Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Onur Recep Kıvrak

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak sinoplu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    fenerbahçe karşısında iyi bir maç çıkarırsa kendine güveni artar.
    İnşallah Tolga gibi olmazda...

EĞİTİM ŞART!!!

Yorum

• Fener maçında kaleye geçeceğini nereden çıkarıyorsunuz?
      Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
      iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
      “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
      Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

• İbb maçında tribünden izledim Onuru..
        Tribünden izlediğim maçlarda da bişe anlamam ya. Zaten gollerin üçünü de kaçırıdım.
        Neyse...
        Onur maçta toplara çıkarken hatalar yaptı...
        Hatta ertsi gün sitenin birinde "Tolga klasikleşmiş çıkış hatalrından birini yaptı" diye okuyunca;
        Ah Tolga,dedim, ismin çıkmış dokuza inmez daha sekize.

Yorum

• Onur yetenek olarakta duruş olarakta güven olarakta bu yaşına rağmen Tolga'dan en az 2 gömlek üstündür.. Tartışılması bile ilginç..
          Bir Gün Mutlaka Aslına Döneceksin. Dönmek Zorundasın. Bu Senin Genlerinde var...

Yorum

• Onuru tolgayla mukayese etmekte yanlış onuru göklere çıkarmakta. Daha önünde uzun yıllar var umarım iyi çalışır ve kalemizi sağlama alırız.
            Trabzonsporlu olmak bir ayrıcalıktır.

Yorum

• Tolga dan gelecek beklemek mümkün değil Trabzonspor adına..

Onur ise daha umut verici.
              Ünal İhtiyaroğlu

Yorum

• lutfen kendi degerlerimize sahip cikalim onur evet iyi bir yetenek ama tolga iyi bir kaleci (hatalariyla)
                her kalecinin yedigi cok buyuk hatali goller vardir bkz: rustu volkan senol gunes daha niceleri
                # 61 Onur Recep Kivrak
                " Unutulmasın ki adalet zengin bir hazinedir, günü gelince herkese lazım olur "

Şenol Güneş

Yorum

• İlk olarak ilhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Fener maçında kaleye geçeceğini nereden çıkarıyorsunuz?

Tolga bu hafta hiçbir antrenmana çıkmadı. Onur kaleye geçecek sanırım. Ben güveniyorum şahsen Onur'a. Keşke daha erken başlasaydı kaleye geçmeye.

“Ben basit bir '
                  iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
                  Eduardo Galeano

Yorum

• Onur ilerde çok iyi kaleci olacak ben inanıyorum buna
                    ama ilk başlarda ufak tefek hataları olacaktır taraftar olarak bizim buna anlayış göstermiz lazım
                    destek olmamız lazım
                    fenerin volkanından , gs nin orkunundan bjk nin hem rüştü hem hakanından çok çok daha iyi kaleci bizim Onurumuz.
                    yeterki destek olalım özgüveninin yerleşmesinde yardımcı olalım.
                    YAVUZ SULTAN SELİM

Yorum

• ilerde çok iyi olacak olabilir ama febe maçında kalede Tolga olsun istiyordum
                      Yaşamak Direnmektir!

Yorum

• Hafta içi hiçbir antrenmana çıkmadı Kazım. Tolga'nın geçmesi biraz ütopik kaçardı

Onur inşallah bugün seni savunanları, destek verenleri ve arkanda duranları utandırmazsın. Bir kaleci elbet gol yer ama abuk subuk gol yemez.

Hadi görelim seni.

“Ben basit bir '
                        Eduardo Galeano

Yorum

• İlk olarak ilhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Onur inşallah bugün seni savunanları, destek verenleri ve arkanda duranları utandırmazsın. Bir kaleci elbet gol yer ama abuk subuk gol yemez.

Hadi görelim seni.
                          Çok teşekkür ediyorum Onur! İBB maçından sonra yan toplarda eksikliğini konuştuk sürekli bugün yan toplarda çok iyiydin.

Helal olsun!

“Ben basit bir '
                          Eduardo Galeano

Yorum

• Helal osun Onur yahu sen varken niye Tolgayi oynatiyordu hoca hala anlamis degilim?Tesekkurler Onur...
                            YASAMAK BIR AGAC GIBI TEK VE HUR VE BIR ORMAN GIBI KARDESCESINE===>TSira YasemiN<===

Yorum

• helal olsun be sana...
                              • Forum Kurallarına aykırı her türlü durumu lütfen butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayınız.

Yorum

• İbb maçında da çok iyiydin ama bu maç harikaydın Onur! Tebrikler ve başarılar. En kötü günün böyle olsun inşallah. Sana güveniyoruz
                                Fanatik Pacci

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X