İlk olarak sinoplu tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Onur Recep Kıvrak
Daraltma
X
-
Fener maçında kaleye geçeceğini nereden çıkarıyorsunuz?Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!
“Ben basit bir 'iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
“Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!” Eduardo Galeano
"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar
Yorum
-
İbb maçında tribünden izledim Onuru..
Tribünden izlediğim maçlarda da bişe anlamam ya. Zaten gollerin üçünü de kaçırıdım.
Neyse...
Onur maçta toplara çıkarken hatalar yaptı...
Hatta ertsi gün sitenin birinde "Tolga klasikleşmiş çıkış hatalrından birini yaptı" diye okuyunca;
Ah Tolga,dedim, ismin çıkmış dokuza inmez daha sekize.
Yorum
-
Tolga dan gelecek beklemek mümkün değil Trabzonspor adına..
Onur ise daha umut verici.
Yorum
-
lutfen kendi degerlerimize sahip cikalim
onur evet iyi bir yetenek ama tolga iyi bir kaleci
(hatalariyla)
her kalecinin yedigi cok buyuk hatali goller vardir bkz: rustu volkan senol gunes daha niceleri
# 61 Onur Recep Kivrak
" Unutulmasın ki adalet zengin bir hazinedir, günü gelince herkese lazım olur "
Şenol Güneş
Yorum
-
İlk olarak ilhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleFener maçında kaleye geçeceğini nereden çıkarıyorsunuz?
Tolga bu hafta hiçbir antrenmana çıkmadı. Onur kaleye geçecek sanırım. Ben güveniyorum şahsen Onur'a. Keşke daha erken başlasaydı kaleye geçmeye.Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!
“Ben basit bir 'iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
Yorum
-
Onur ilerde çok iyi kaleci olacak ben inanıyorum buna
ama ilk başlarda ufak tefek hataları olacaktır taraftar olarak bizim buna anlayış göstermiz lazım
destek olmamız lazım
fenerin volkanından , gs nin orkunundan bjk nin hem rüştü hem hakanından çok çok daha iyi kaleci bizim Onurumuz.
yeterki destek olalım özgüveninin yerleşmesinde yardımcı olalım.YAVUZ SULTAN SELİM
Yorum
-
Hafta içi hiçbir antrenmana çıkmadı Kazım. Tolga'nın geçmesi biraz ütopik kaçardı
Onur inşallah bugün seni savunanları, destek verenleri ve arkanda duranları utandırmazsın. Bir kaleci elbet gol yer ama abuk subuk gol yemez.
Hadi görelim seni.Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!
Yorum
-
Çok teşekkür ediyorum Onur! İBB maçından sonra yan toplarda eksikliğini konuştuk sürekli bugün yan toplarda çok iyiydin.İlk olarak ilhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleOnur inşallah bugün seni savunanları, destek verenleri ve arkanda duranları utandırmazsın. Bir kaleci elbet gol yer ama abuk subuk gol yemez.
Hadi görelim seni.
Helal olsun!

Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!
Yorum
-
helal olsun be sana...
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayınız.
Yorum