Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Onur Recep Kıvrak

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Tolga iyi,müthiş oynuyor ama kim ne derse desin Onur bu kalede olduğu zaman bana sanki hiç gol yemeyeceğiz gibi geliyor sizi bilmem.

Yorum

• Bir hafta tolga bir hafta onur oynasın

Yorum

• İlk olarak ilbey__26 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        yaa kimi koyacagız kaleye bende anlamaım ikisinede ayıp olmaması için biz kaleyi boraya bırakalım bence...
        naasiiiiii , Ahmet karadenizli fıkrası gibi olmuş çççççç
        Emekleri çaldın yine.
        Günahkarsın Fenerbahçe !
        Ama bu dünyada, ama Ahirette,
        Yakandayız Fenerbahçe !

Yorum

• Onur ve tolganın sözleşmelerini uzatmamışmıydık zaten biz,bazı haberler var uzatılcak die ne zaman bitio sözleşmeleri
          Bizler gezginleriyiz sevda yolunun,
          zamanı gelince,elbet buluşuruz..

Yorum

• Bu hafta Onur kadroda olacak

Yorum

• Çok özledik seni be Onur. Tolga sağolsun seni aratmadı ama sen de bi başka heyecan katıyordun bize.

Yorum

yaa kimi koyacagız kaleye bende anlamaım ikisinede ayıp olmaması için biz kaleyi boraya bırakalım bence...

ya oda onur ve tolga gıbı olursa ne yapacaz
                Turkıyede adalet 12 yasında kız cocugudur, O nun da kendı Rızası vardır.... Turk mahkemeleri..

"Adaletın Temelı Mulktur"

Yorum

• İlk olarak 61trabzonomer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Onur ve tolganın sözleşmelerini uzatmamışmıydık zaten biz,bazı haberler var uzatılcak die ne zaman bitio sözleşmeleri
                  Tolga uzattı.Onur bugünlerde görüşmelere başladı.Arada az bir fark kalmış.Onur:''kulübüm bana sakatlık döneminde iyi baktı''demiş.Yani vefa bocu var.Tıpkı Burak gibi hocasına da borcu var.Ona güvenip kale teslim etmese bugün Onur'mu olurdu ? Yani bu kadar borcu varken utanmadan para istiyor
                  Beklemeyi bilen amacına ulaşır. JOSEPH DE VILLELE.

Yorum

• İlk olarak halil ibo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Tolga uzattı.Onur bugünlerde görüşmelere başladı.Arada az bir fark kalmış.Onur:''kulübüm bana sakatlık döneminde iyi baktı''demiş.Yani vefa bocu var.Tıpkı Burak gibi hocasına da borcu var.Ona güvenip kale teslim etmese bugün Onur'mu olurdu ? Yani bu kadar borcu varken utanmadan para istiyor

Renktaş..Geçimini futboldan sağlıyor..Para isticek tabiki.Bu çok normal bişey..
                    Şimdilik Ölümüne Kadar HaYattayım.

Yorum

• Senin gibi futbolcumuz olduğu için gurur duyuyoruz seninle Onur
                      Trabzonsporlu Olmak Ayrıcalıktır

https://twitter.com/TRABZONSPOR6193

Yorum

• Onur mukavelesini uzatacakdir.

Asil mesele nezaman kaleye gececek ?

Tolga müthis oynuyor..
                        ...TRABZONSPOR...
                        "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• İlk olarak demir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          ya oda onur ve tolga gıbı olursa ne yapacaz

onuru stopere cekeriz .. sag bek acıgınıda tolgayla doldururuz artık

trasfer döneminide masrafsız geciririz artık... yönetim bu mesajı okusa kafasında ampul yanar ....çççççç
                          En son Ahmet KESKİN tarafından düzenlendi; 13.10.2011, 03:51.
                          Allah ol dedi, oldum . Öl dediğinde ölürüm...

Yorum

• İlk olarak halil ibo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Onur kaleye mecburi geçmişti Tolga o gün sakat olmasa o gün kalede Tolga oynayacaktı ve Onur belkide hala keşfedilmeyi bekleyen yetenek durumunda kalacaktı ya da çoktan başka bir takıma gitmiş bizde arkasından aval aval bakıyor olurduk..

Yorum

onuru stopere cekeriz .. sag bek acıgınıda tolgayla doldururuz artık

trasfer döneminide masrafsız geciririz artık... yönetim bu mesajı okusa kafasında ampul yanar ....çççççç

D: yok artık daha neler demek ısterdım ama senol hocanın suankı sıstemınde hıc bır oyuncu asıl mevkısınde oynamıyor olurmu ???

korkuyorum ama sanırım olur
                              Turkıyede adalet 12 yasında kız cocugudur, O nun da kendı Rızası vardır.... Turk mahkemeleri..

"Adaletın Temelı Mulktur"

Yorum

• Ula fafattara neresun ya?
                                10-Abdülkadir Ömür

----------8---------

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X