Onur ve tolganın sözleşmelerini uzatmamışmıydık zaten biz,bazı haberler var uzatılcak die ne zaman bitio sözleşmeleri
Tolga uzattı.Onur bugünlerde görüşmelere başladı.Arada az bir fark kalmış.Onur:''kulübüm bana sakatlık döneminde iyi baktı''demiş.Yani vefa bocu var.Tıpkı Burak gibi hocasına da borcu var.Ona güvenip kale teslim etmese bugün Onur'mu olurdu ? Yani bu kadar borcu varken utanmadan para istiyor
Beklemeyi bilen amacına ulaşır. JOSEPH DE VILLELE.
Tolga uzattı.Onur bugünlerde görüşmelere başladı.Arada az bir fark kalmış.Onur:''kulübüm bana sakatlık döneminde iyi baktı''demiş.Yani vefa bocu var.Tıpkı Burak gibi hocasına da borcu var.Ona güvenip kale teslim etmese bugün Onur'mu olurdu ? Yani bu kadar borcu varken utanmadan para istiyor
Renktaş..Geçimini futboldan sağlıyor..Para isticek tabiki.Bu çok normal bişey..
Onur kaleye mecburi geçmişti Tolga o gün sakat olmasa o gün kalede Tolga oynayacaktı ve Onur belkide hala keşfedilmeyi bekleyen yetenek durumunda kalacaktı ya da çoktan başka bir takıma gitmiş bizde arkasından aval aval bakıyor olurduk..
Yorum