İlk olarak Mollasalihoğlu tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Onur Recep Kıvrak
Daraltma
X
-
Günden güne daha iyi hissediyor kendini tedavi cok iyi gidiyor
Insallah Sampionluk macinda takim arkadaslarini yanliz birakmicak ve oynamasa bile tribünde olcak
özledimizi bellirtim Onurda bizleri ve takim arkadaslarini özledi
herkeze selami var25# Alan Carlos Gomez da CostaNe Yönetimspor ne Tekkespor ...Alayina TRABZONSPOR !!!/ Rize Ardesenli
Yorum
-
İlk olarak Vural Kuyumcu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGünden güne daha iyi hissediyor kendini tedavi cok iyi gidiyor
Insallah Sampionluk macinda takim arkadaslarini yanliz birakmicak ve oynamasa bile tribünde olcak
herkeze selami var'9'fatih tekke
Adalet topaldır, ağır ağır yürür, fakat gideceği yere ergeç ulaşır.
Yorum
-
İlk olarak Vural Kuyumcu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGünden güne daha iyi hissediyor kendini tedavi cok iyi gidiyor
herkeze selami var
Çok fena özledik!En son Fatih Özkan tarafından düzenlendi; 20.04.2011, 13:37.Hamiş
Yorum
-
kendine iyi bak bizim içinEn son Selçuk Aydın61 tarafından düzenlendi; 20.04.2011, 17:29.1967 DEN BERİ TRABZONLU OLUPDA TRABZONSPORLU OLAMAYANLARIN TRABZONLULUGU DÜŞMÜŞTÜR geçmiş olsun
selçuk AYDIN
Yorum
-
Onur,Allah acil şifalar versin koçum.Bir an önce takımdaki yerini almanı diliyoruz.
Bu arada yokluğunda Tolga aratmadı seni, ona göre çalışacaksın dönünce diyecektim.
Fakat nedendir bilinmez ? Tolga'da yerini Bora'ya emanet ediyor.Yük Bora'nın sırtında şimdi.
İnşallah o da bu kalan son dört maçta formasının hakkını verir.
Yeni sezonda müthiş bir kaleci rekabeti ile kazanan yine takımımız olur.Beklemeyi bilen amacına ulaşır. JOSEPH DE VILLELE.
Yorum
-
Özledik Onur. Seni özledik, şampiyonluğu özledik.. İnsan, yaşamadığı bi şeyi özler mi hiç ? Özlermiş.. Hem de fena fena.. Büyüklerimiz kadar şanslı kılın bizi Onur... Sahada olman gerekmiyor. Biz de sahada değiliz. Her hafta ölüp ölüp dirilense, ta kendimiziz...
O güzel, Trabzonsporlular için hayırlısıyla gelecek, hayırlısıyla bu yıl gelecek o mutlu günde buluşmak ümidiyle..
Has bakasın kendine."Orada birisi farklı yürüyordur."
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum