aferin onurr TRABZONUN gururu iyice egit alış biraz ligde lazımsın bize
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Onur Recep Kıvrak
Daraltma
X
-
popçu,hiphopcu,futbolcu ümit davalanın hoca olduğu takım yine 4 tane az yedi..
adı gibi kendiside daha ümit milli hocanın,bu kadar iyi oyunculardan ancak bu kadar kötü bir kadro ve oyun şablonu çıkardı.. fatih terim sağolsun nede olsa referansı galatasaraylı olması. buda ümit milli takıma hoca olmak için yeterli, yazık oldu...
Onur 4 gole rağmen iyi maç çıkardı fakat hala trabzonspor kalesi için yetersiz olduğu çok belliydi,en büyük eksiği tecrübe gibi gözüküyor. ya risk alınıp ısrar edilip devamlı oynatılmalı,yada oynayabileceği bir takıma kiralık gönderilmeli.yoksa yedekte bekleyerek şu anki durumunun üzerine hiçbirşey katamaz...THE NORTH REMEMBERS
Yorum
-
İlk olarak doc holliday tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülepopçu,hiphopcu,futbolcu ümit davalanın hoca olduğu takım yine 4 tane az yedi..
adı gibi kendiside daha ümit milli hocanın,bu kadar iyi oyunculardan ancak bu kadar kötü bir kadro ve oyun şablonu çıkardı.. fatih terim sağolsun nede olsa referansı galatasaraylı olması. buda ümit milli takıma hoca olmak için yeterli, yazık oldu...
Onur 4 gole rağmen iyi maç çıkardı fakat hala trabzonspor kalesi için yetersiz olduğu çok belliydi,en büyük eksiği tecrübe gibi gözüküyor. ya risk alınıp ısrar edilip devamlı oynatılmalı,yada oynayabileceği bir takıma kiralık gönderilmeli.yoksa yedekte bekleyerek şu anki durumunun üzerine hiçbirşey katamaz..."Haksızlık karşısında susan dilsiz şeytandır."
Yorum
-
HERKES BİZİ İZLEYECEK
Onur: TS şampiyon adayıdır
02 Temmuz 2008 / 13:44
Kaleci Onur, şampiyonluğun için en büyük adayın kendileri olduğunu söyledi.
Kaleci Onur ise çok kaliteli oyuncuların transfer edildiğini belirterek, ''İnşallah aramızdaki uyum sorununu kısa zamanda gideririz. Bunu başarabilirsek şampiyonluk için en büyük aday olacağımıza inanıyorum.'' dedi.
Trabzonspor'un büyük bir camia olduğunu kaydeden Onur, ''Mutlaka gelen giden olacaktır. Her şey Trabzonspor'un başarısı için. Kimin oynayacağı önemli değil, yeter ki kalede olan başarılı olsun. Biz kalede kimse onun arkasında oluruz, ama bir futbolcu oynadıkça gelişir. Fırsat buldukça oynadığımda ne kadar iyi bir kaleci olduğumu herkese göstereceğim.'' diye konuştu.
Kaynak:Akl-ı selim taraftarların tuttuğu takım: Trabzonspor => SAÜ-TS
Yorum
-
allahtan tony sylva yı aldılar 2 seneye kaleci problemimiz kalmaz inşallah hem onur hem tolga genç yetenekli çocuklar zaten bu yeteneklerini ispat etmiş insanlar ben iki sene sonra milli takımın kalesini hem 1. kaleci hemde yedek kaleci alacaklarını düşünüyorum.şimdi eski bir kaleme yeni bir deftere ihtiyacım var.çalışma zamanı.
Yorum
-
onur cok yetenekli bir kaleci ve hirsli oynuyor..... gecen sezonun son 3 haftasinda cok mpükemmel isler yapdi , tebrik ederim ve basarilarinin devamini dilerim, insallah bizi saglam kaleciler sampiyonluga götürecek.....
bence tony sylva transferi cok gereksiz, onur ve tolga bu isi götürürdüEn büyük TS
Yorum
-
Fizik yapısı çok ideal bir kaleci için. Hafif kilolu duruyor ama Oliver Kahn gibi bir yapısı var. Görüntü olarak biraz kaba durmalı kaleci dediğinTürkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!
“Ben basit bir 'iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
“Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!” Eduardo Galeano
"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar
Yorum
-
İlk olarak Emo91 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleonur cok yetenekli bir kaleci ve hirsli oynuyor..... gecen sezonun son 3 haftasinda cok mpükemmel isler yapdi , tebrik ederim ve basarilarinin devamini dilerim, insallah bizi saglam kaleciler sampiyonluga götürecek.....
bence tony sylva transferi cok gereksiz, onur ve tolga bu isi götürürdüşimdi eski bir kaleme yeni bir deftere ihtiyacım var.çalışma zamanı.
Yorum
-
O neydi Atakan ?Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!
“Ben basit bir 'iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
“Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!” Eduardo Galeano
"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum