Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Onur Recep Kıvrak

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• aferin onurr TRABZONUN gururu iyice egit alış biraz ligde lazımsın bize
    SÜRMENELİ MEHMET...

Yorum

• popçu,hiphopcu,futbolcu ümit davalanın hoca olduğu takım yine 4 tane az yedi..

adı gibi kendiside daha ümit milli hocanın,bu kadar iyi oyunculardan ancak bu kadar kötü bir kadro ve oyun şablonu çıkardı.. fatih terim sağolsun nede olsa referansı galatasaraylı olması. buda ümit milli takıma hoca olmak için yeterli, yazık oldu...

Onur 4 gole rağmen iyi maç çıkardı fakat hala trabzonspor kalesi için yetersiz olduğu çok belliydi,en büyük eksiği tecrübe gibi gözüküyor. ya risk alınıp ısrar edilip devamlı oynatılmalı,yada oynayabileceği bir takıma kiralık gönderilmeli.yoksa yedekte bekleyerek şu anki durumunun üzerine hiçbirşey katamaz...
      THE NORTH REMEMBERS

Yorum

• İlk olarak doc holliday tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        popçu,hiphopcu,futbolcu ümit davalanın hoca olduğu takım yine 4 tane az yedi..

adı gibi kendiside daha ümit milli hocanın,bu kadar iyi oyunculardan ancak bu kadar kötü bir kadro ve oyun şablonu çıkardı.. fatih terim sağolsun nede olsa referansı galatasaraylı olması. buda ümit milli takıma hoca olmak için yeterli, yazık oldu...

Onur 4 gole rağmen iyi maç çıkardı fakat hala trabzonspor kalesi için yetersiz olduğu çok belliydi,en büyük eksiği tecrübe gibi gözüküyor. ya risk alınıp ısrar edilip devamlı oynatılmalı,yada oynayabileceği bir takıma kiralık gönderilmeli.yoksa yedekte bekleyerek şu anki durumunun üzerine hiçbirşey katamaz...
        Risk alınıp direk 1. kaleci yapılırsa Avrupa ayarında bir kaleci olur. Alınmazsa Trabzonspor'a kaleci olur. Toptan kaybetme ihtimali de var tabi...
        "Haksızlık karşısında susan dilsiz şeytandır."

Yorum

• Onur yetenekli kaleci ama boyu en büyük handikapı.o boydaki bir kaleci uzak köşelere ve üst direk altına gidecek toplara refleks gerektiren pozisyonlarda yetişmekte zorluk çekecektir ki onur da bu zorlukları yaşıyor.

Yorum

• onur iyi kalci ama bu seneyi onla geçiremeyiz, en az iki senesi var 1. kaleci olması için bu yüzden acele 1. kaleci alalım.
            OF Republic! (Doka, Doumbia, Yarmolenko, Jay Emanuel Thomas, Ndongala)

Yorum

• evet hataları hep onurda bulmayalım arkadaşalr cunku defans dıye bırşey yoktu onunde Davala bu işi yapamıyor derhal bırakmalı
              [COLOR=Herkesin haytında bir İ.Z. olmalı
              [/COLOR]

Yorum

• HERKES BİZİ İZLEYECEK

Onur: TS şampiyon adayıdır

02 Temmuz 2008 / 13:44

Kaleci Onur, şampiyonluğun için en büyük adayın kendileri olduğunu söyledi.

Kaleci Onur ise çok kaliteli oyuncuların transfer edildiğini belirterek, ''İnşallah aramızdaki uyum sorununu kısa zamanda gideririz. Bunu başarabilirsek şampiyonluk için en büyük aday olacağımıza inanıyorum.'' dedi.

Trabzonspor'un büyük bir camia olduğunu kaydeden Onur, ''Mutlaka gelen giden olacaktır. Her şey Trabzonspor'un başarısı için. Kimin oynayacağı önemli değil, yeter ki kalede olan başarılı olsun. Biz kalede kimse onun arkasında oluruz, ama bir futbolcu oynadıkça gelişir. Fırsat buldukça oynadığımda ne kadar iyi bir kaleci olduğumu herkese göstereceğim.'' diye konuştu.

Kaynak:
                Akl-ı selim taraftarların tuttuğu takım: Trabzonspor => SAÜ-TS

Yorum

• allahtan tony sylva yı aldılar 2 seneye kaleci problemimiz kalmaz inşallah hem onur hem tolga genç yetenekli çocuklar zaten bu yeteneklerini ispat etmiş insanlar ben iki sene sonra milli takımın kalesini hem 1. kaleci hemde yedek kaleci alacaklarını düşünüyorum.
                  şimdi eski bir kaleme yeni bir deftere ihtiyacım var.çalışma zamanı.

Yorum

• onur cok yetenekli bir kaleci ve hirsli oynuyor..... gecen sezonun son 3 haftasinda cok mpükemmel isler yapdi , tebrik ederim ve basarilarinin devamini dilerim, insallah bizi saglam kaleciler sampiyonluga götürecek.....

bence tony sylva transferi cok gereksiz, onur ve tolga bu isi götürürdü
                    En büyük TS

Yorum

• Fizik yapısı çok ideal bir kaleci için. Hafif kilolu duruyor ama Oliver Kahn gibi bir yapısı var. Görüntü olarak biraz kaba durmalı kaleci dediğin
                      Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
                      iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
                      “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
                      Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

• İlk olarak Emo91 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        onur cok yetenekli bir kaleci ve hirsli oynuyor..... gecen sezonun son 3 haftasinda cok mpükemmel isler yapdi , tebrik ederim ve basarilarinin devamini dilerim, insallah bizi saglam kaleciler sampiyonluga götürecek.....

bence tony sylva transferi cok gereksiz, onur ve tolga bu isi götürürdü
                        onur ve tolga kesinlikle kumaşı kaliteli ama biraz tecrübeye ihtiyaçları var bence yönetim tony sylva yı bu yüzden aldı gibi.zaten adam uçaktan indi '3. kaleci benden çok şey öğrenecek'diye açıklama yaptı.
                        şimdi eski bir kaleme yeni bir deftere ihtiyacım var.çalışma zamanı.

Yorum

• Onurrrr Onurrr
                          Onurun İçin Oyna

Kıvrak Kaleci
                          Kıvrak Kleci
                          Més Que Un Club

Yorum

• O neydi Atakan ?
                            Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
                            iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
                            “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
                            Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

• ben bu adamı seviyorum ya.inş tez zamanda takımın 1. kalecisi olur
                              Umut Bulut

Yorum

• inşallah 2 sene sonra türkiye'nin 1 numaralı kalecisi olacak bence.. çok yetenekli..
                                Més que un club!
                                Nil Satis Nisi Optimum..
                                Gustavo Alejandro Colman !

Oyna, dik oyna!

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X