Ocak ayında beni izleyin demiş başkan bu lafı beni cok heyecanlandırıyor.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Sadri Şener | 10. Başkan
Daraltma
X
Daraltma
-
bence de tekke gelmesin... sebebi performans değil madrid macında sahaya girdi ve gerçekten iyiydi...gelmemesinin sebebi olark bizim suan forvet eksiğimiz yok ve forvete harcayacak paramız yok sağ bek, sağ açık, oyun kurucu ve sol acık lardan birinden veya 2 sinden kullanmamız lazım hakkımızı
İlk olarak logitech tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBende Fatih Tekke gelmesin diyorum tek sebebim aynı performansı gösteremeyeceği endişesinden.Biz bizim olan hiçbirşeyden vazgeçmeyiz. O kupayı alacağız...
Yorum
-
bence fatihle gökhanı takas yapalım olsun bitsin.
bize emrah gibi hucumada çıkabilen bir bek lazım.(ama orta yaparken iki adım geri atmayacak)
sağda ısaac oynayabilir fakat sola bi adam lazım.
ama en sağlam mevkimiz başkanlık koltuğuKatranı dövmeyle olur mu şeker ?
Yorum
-
sola bi adam lazım dediginiz gibi forvet oyuncu alımı die bişe soz konusu degil sol veya sag acık düsünülüyo ve transferler bu yonde olacagı kesinIKU TS (İstanbul Kültür Üniversitesi Trabzonsporlular Taraftar Kulübü)
IKU TS atkılarımız için sitemize uğrayınız
Yorum
-
Baskanimizin devre arasinda gereken transferleri yapacagina yürekten inaniyorum.
Tahmin ediyorum ki devre arasi transfer dönemi baslar baslamaz en az 2 imza atilacak.
Bu transferlerin de kalburüstü oyuncular olacagini düsünüyorum."Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."
Yorum
-
İlk olarak tkilic1961 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYattara asla bize para kazandırmasından başka fazla bir katkısı olmamıştır.oyuncu olarak zararı faydasından çok olmuştur.Gitti diye yırtınanları anlayamıyorum.
Fatiih gelse yararlı olur fakat şahsen kendisini istemiyorum. Bu benim fikrim tabi. Gol attığında sevinmeyen bir oyuncuyu gerçekten istemiyorum. Böyle bir takım kurduktan sonra eski futbolcularımızdan birini tekrar takıma getirmek çok anlamsız. Başkanımızda futboldan iyi anlıyor , hocamızda.. Paramızda var ! Başkan ve Hocanın çok iyi 2 transfer yapacağı kanaatindeyim. 3 mevkide sıkıntımız var. as 3 adam lazımken ( ki alternatifleri bile yok ! 3 mevkiye adam alsakta alternatifleri olmayacak ) forvete para vermek çok mantıksızEn son Emre Emiroğlu tarafından düzenlendi; 01.10.2008, 22:48.
Yorum
-
İlk olarak logitech tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBende Fatih Tekke gelmesin diyorum tek sebebim aynı performansı gösteremeyeceği endişesinden.
Çünkü bu takım Fatihin oynayabileceği özelliklere sahip değil.
Fatih kanat akınlarını seven,golleri genelde kanatlardan gelen ortalarla yapan bir oyuncu.
Bu takımın en zayıf yanı olmayan kanatları.
Fatih gelsede bir şey yapamaz.Herkese Merhaba
Yorum
-
İlk olarak magicyattara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBen de gelmesin diyorum.
Çünkü bu takım Fatihin oynayabileceği özelliklere sahip değil.
Fatih kanat akınlarını seven,golleri genelde kanatlardan gelen ortalarla yapan bir oyuncu.
Bu takımın en zayıf yanı olmayan kanatları.
Fatih gelsede bir şey yapamaz.
Fatih de kaliteli bir futbolcu olduguna göre basarili olamamasi düsünülemez.
Ayrica bir forvet sadece kanatlardan gelen ortalar ile gol atmaz.
Kaldi ki devre arasinda kaliteli kanat oyuncularinin alinmayacagini kim düsünüyor?"Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."
Yorum
-
İlk olarak Emre Emiroğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleFatiih gelse yararlı olur fakat şahsen kendisini istemiyorum. Bu benim fikrim tabi. Gol attığında sevinmeyen bir oyuncuyu gerçekten istemiyorum.
Aşmıssınız olayı sizler.Herkese Merhaba
Yorum
-
İlk olarak magicyattara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTrabzonspor için Gol attığında sevinmeyen bir oyuncu=Fatih Tekke?
Aşmıssınız olayı sizler.
Ben kendisinin yerine de sevinirim zaten."Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."
Yorum
-
İlk olarak Cafer1978 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKatilmiyorum,kaliteli futbolcu her platformda basarili olur.
Fatih de kaliteli bir futbolcu olduguna göre basarili olamamasi düsünülemez.
Ayrica bir forvet sadece kanatlardan gelen ortalar ile gol atmaz.
Kaldi ki devre arasinda kaliteli kanat oyuncularinin alinmayacagini kim düsünüyor?
O yazdığım mesaj tamamen ironidir.
Fatih varsa tahtaya adını yazarsın,yanınada 10 tane isimHerkese Merhaba
Yorum
-
İlk olarak magicyattara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleFatih gelir gelmez ayrı konu ama Fatih tartışılmaz.
O yazdığım mesaj tamamen ironidir.
Fatih varsa tahtaya adını yazarsın,yanınada 10 tane isim"Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."
Yorum
-
İlk olarak Cafer1978 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBir futbolcunun attigi gollerden sonra sevinmemesi umrumda olmaz benim.
Ben kendisinin yerine de sevinirim zaten.
Demek ki Fatih Trabzonsporu şampiyonluk yolunda taşırken sempati kadar antipatide toplamış.
Çok değişik sonuçlar çıkıyor.Herkese Merhaba
Yorum
Yorum