Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Sadri Şener | 10. Başkan

Daraltma
X
Daraltma

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Sevgili Engin hezeyanında haklı olduğunu düşünüyorum.
    Kadromuz kaliteli olsa da bazı mevkilerde alternatif problemlerimiz var.

Ancak, dikkat edersen, ben başka bir şey soruyorum.
    Kaçak güreşmeyelim lütfen -şaka şaka-

İlk olarak KUTADGU tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Diyelim ki,
    Yattara'nın o transfer teklifiyle aklı başından gitmişken Sadri Şener Yattara'yı göndermedi.
    Sence kalan 13 haftada Yattara'yı tam anlamıyla izleyebilecek miydik?

Ya da
    13 hafta sonra belki de hiç oynamadan Yattara, 11 Milyon Euro edecek miydi?
    Sorular bunlar.

Hatta bir soru da sen ekledin

Ya da Yattara'nın ağrıları 13 hafta daha sürerse ya da ayağı kırılsaydı ne olurdu?

Yorum

• Vah vah vah... Bu yazılanları görse yazık emeklerime demez mi? Başkanım siz aldırmayın onlara Biz yanındayız
      Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
      Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
      Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
      Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• Yattara gitmek istediğini başkana söyler. Başkanda gerekli olan makul açıklamayı fevri davranmadan Yattaraya yaparsa kalan 13 haftada Yattarayı izleme şansımız olabilirdi.

Yattara 11 milyon euro etmeyecekti. Ona araplardan başkası o parayı vermez. 3 ay önce aynı takım yattaraya 6 milyon euro teklif etmişti. Şimdi muhtemelen aceleye getirildiği için parada fahiş artış oldu.

Benim eklediğim soruyu keşke transfer sezonu başlamadan Sadri Şener ve Ersun Yanal kendilerine sorsalardı

Yorum

• İlk olarak Uzunoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Yattara gitmek istediğini başkana söyler. Başkanda gerekli olan makul açıklamayı fevri davranmadan Yattaraya yaparsa kalan 13 haftada Yattarayı izleme şansımız olabilirdi.

Yattara 11 milyon euro etmeyecekti. Ona araplardan başkası o parayı vermez. 3 ay önce aynı takım yattaraya 6 milyon euro teklif etmişti. Şimdi muhtemelen aceleye getirildiği için parada fahiş artış oldu.

Benim eklediğim soruyu keşke transfer sezonu başlamadan Sadri Şener ve Ersun Yanal kendilerine sorsalardı
          Ama unutmamak gerekir ki, geçen seneki takım ile bu takım arasında 3-4 gömlek fark var.
          Dolayısıyla yapılan onca transfere de gözlerimiz kapamayacağız.
          Burada çok büyük bir suçlu yok bence.

Mesela ben diyorum ki, biz Yattara olmadan da bu yarıştan kopmayacağız.

Yorum

• başka yıldız kalmadı artık rahatız ,
            kaybetmekten korktuğumuz başka oyuncu kalmadı

Yorum

• İlk olarak KUTADGU tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Ama unutmamak gerekir ki, geçen seneki takım ile bu takım arasında 3-4 gömlek fark var.
              Dolayısıyla yapılan onca transfere de gözlerimiz kapamayacağız.
              Burada çok büyük bir suçlu yok bence.

Mesela ben diyorum ki, biz Yattara olmadan da bu yarıştan kopmayacağız.
              Geçen seneki takım ile şimdiki takım çok farklı elbette

Mesela bu takım gol yemez kolay kolay

Yattarasız hücumda yokuz adeta

Oynamadığı maçlar ortada

Bende diyorm ki eğer 4-3-3( ve varyasyonları)dizilişine geçip kanat işini bırakmazsak yarışta yokuz ...

Yorum

• bu yattarayı nurı albayrak satsaydı cok merak ediyorum ne olurdu diye...
                2010-2011-ŞAMPİYONU TRABZONSPOR-

Yorum

• İlk olarak colman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  bu yattarayı nurı albayrak satsaydı cok merak ediyorum ne olurdu diye...
                  Bence şu olurdu.

Yattara satılır, yerine 3-5 tane dandik futbolcu alınırdı.
                  Takım çok daha kötüye giderdi.

Ama inanıyorum ki, bundan sonra şöyle olacak.
                  Yattara satılır, yerine toplamda çok daha fazla katkı sağlayacak 3 iyi adam alınır.
                  Trabzonspor'un toplam kadro kalitesi daha da artar.

Nasıl?

Yorum

• İyisiyle kötüsüyle Yattara gitti. Artık başkanımızdan devre arasında hücum gücümüz arttıracak oyuncular almasını bekliyorum.

Allah'tan becerisine güvendiğim bir başkanımız var. Yoksa daha çok üzülürdüm. Paraları çarçur ederler diye. Gelen parayı en iyi şekilde değerlendirecektir.
                    Şampiyonluk süreci devam ed(em)iyor..!

vectra29

https://twitter.com/caglarts

Yorum

• Öncelikle başta Sadri Şener ve Mahmut Aksu olmak üzere tüm yönetimi tebrik ediyorum.

Ben açıkçası bunca laftan sonra bu kadar soğukkanlı olamazdım.

Yattara'dan gelen parayla başkanımız sezon arası çok iyi değerlendireceğini düşünüyorum.

Kaldı ki Mahmut Aksu şimdiden çalışmalara başladıklarını dile getirdi.

Sezon arası oyuncu almak sezon sonuna göre çok zordur.

Şahsi fikrim sezon arasında Rusya Ligi biteceğinden dolayı Rusya liginden futbolcu almalarını öneririm.

Hem oyuncu fizik ve beyin olarak hazır bir şekilde gelir.

Dolayısıyla bu konuda yönetime kesin güveniyorum.

Arkanızdayı-m-z !
                      En son Serdær tarafından düzenlendi; 26.09.2008, 16:15.
                      Büyük Takım Büyük Futbolcularla Olur !..
                      Real Madrid
                      Manchester United
                      twitter.com/TSerdarSx

Yorum

• başkana sonuna kadar güveniyorum...eğer yattara lig başlamadan gitseydi yerie en az onun kadar iyi bir isim alırdı...sezon arasındada pek iyi oyuncu bulunmaz ama zaten başkan da söyledi seneye çok iyi bir kadro kurulcak...

Yorum

• evet baskan devre arasina kadar vakit var simdiden kolay gelsin ve trabzonspora gereken oyunculari getirin. Bu sezon mümkünse en azindan sampiyonlar ligini ümid ediyorum. Devre arasina kadar puan kayiplari olabilir yattara ile de olabilirdi ama umarim bunlar az seviyede olurda sadece yattara gibi tek kisilere güvenerek degil ersun yanalinda iyi ögretebildigi takim oyunu ile saglam futbol oynariz.
                          "Sir, I say that justice is truth in action." Benjamin "Dizzy" Disraeli

Yorum

• Ömrümde belkide gördüğüm görebileceğim en iyi yönetim...

EĞİTİM ŞART!!!

Yorum

• İlk olarak ÖmerFarukYılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Ömrümde belkide gördüğüm görebileceğim en iyi yönetim...
                              Takımın ihtiyaçlarını görmemezlikten gelecek kadar iyi bir yönetim

Ya tamam güzel şeyler yapıyorlar ama abartmayalım hataları var

Sol kanatta neden oyuncumuz yok. Bunda hataları yok mu?

Yorum

• İlk olarak Uzunoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Takımın ihtiyaçlarını görmemezlikten gelecek kadar iyi bir yönetim

Ya tamam güzel şeyler yapıyorlar ama abartmayalım hataları var

Sol kanatta neden oyuncumuz yok. Bunda hataları yok mu?
                                Alla Alla,

Tabi ki hataları vardır.

Bana hatasız bir yönetim ve başkan gösterirmisin.

Kaldı ki bizim yönetimde hatasını kabul ederek sol kanata oyuncu almalarını gerektiğini iletmişlerdi.

Eminim bu hatalarını devre arasında yapmayıp çok kaliteli oyuncular alacaklardır.

Bence mevki aynı olmasa bile Mehmet Topuz transferi Yattarayı gölgede bırakır.

Oyuncu olmasa bile transfer olarak.

Zaman gösterecek..
                                Büyük Takım Büyük Futbolcularla Olur !..
                                Real Madrid
                                Manchester United
                                twitter.com/TSerdarSx

Yorum

Yükleniyor...
                                X