Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Sadri Şener | 10. Başkan

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Mustafa 42 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    selam arkadaslar bügün ligtv deki konusmaya videosu varmi acaba gercekden güzel konusmasi dinleyemedim kacirdim varsa sunarsaniz memnun olurum olmus aferim baskan baskan dedigin böyle olmali yeter hersene böyle böyle oluyor

burdan bakabilirsin...

Yorum

• Hastayim sana ya Sadri Baba ..Süper bir aciklama Süper bir konusma...Öl de ölelim vurde vuralim...Senin icin bu taraftar herseye var.

Yorum

• Sadri Başkanım şahsınıza olan hayranlığım ve saygım bir kat daha arttı,sağolun var olun.
        olabilecek en güzel tepki ve açıklama yapılmıştır arkadaşlar içimiz rahat olsun
        hem medeni,hem anlaşılır,hemde aba altından sopayı göstermiştir
        tekrar tebrikler,helal olsun.
        Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

• başkanın konuşma tarzı bazılarına yumuşak gelmiş olabilir ama başkan yumuşak konuşmuş,sert şeyler söylemiş.

yani inceden inceden giydirmiş....
          En son Hüseyin Kurt tarafından düzenlendi; 16.12.2008, 09:03.
          İngiltere'de ay yıldızlı bir takım var,Portsmouth! http://www.portsmouthfc.co.uk/
          Ve Bordo Mavili Güzel Amblemli İngiliz Takımı http://theterras.co.uk/main.htm

https://twitter.com/HuseyinnKurt

Yorum

• konuşması süperdi bence.. gerçekten hüseyin abinin dediği gibi
            "Kocaeli bizi ilk maçta 1-0 yendi. 'Hamsinin kafasını ezdik' başlığı attılar. Gazeteleri soyunma odasına astım. 20 dakikada skor 5-0 oldu. Bizde öyle bir güç vardı o zamanlar."
            Ali Kemal Denizci

Yorum

• Yanlışları tenkit, doğruları takdir sorumluluğunu bir an olsun unutmadan;
              Sayın Başkan'ım bir Trabzonspor taraftarı olarak seninle gurur duyuyorum.

Yorum

• Akşam liğ tv de izleme fırsatım oldu.Başkanım Trabzonspora gönül vermiş biri olarak saygılarımı sunuyorum size ve guru duyorum sizinle.

Akşam şöyle bir cümle kurdu başkanımız.Büyüklüğümüzü şöyle anlattı.Ben ülkemin neresinde maç yaparsam yapayım.Hiç bir anons yapmayayım maça davet etmek için. otobus kaldırmayayım,çağrıda bulunmayayım benim taraftarım kendi kalkar neresi olursa olsun gelir trübününü doldurur takımını destekler.Bunun parayla bir alaksı yoktur.Bu büyük bir sevgidir ve büyük bir camiyanın olduğunu gösterir bunu istanbul takımları yapamaz.Hemde dedi 220 bin kişilki bir şehir takımıdır bu 15 milyonluk zengin istanbul takımlarına karşı.Yanı aradaki büyüklğü siz görün demek istedi.Yüreğini sağlık başkanım.
                İçimdeki Sevdan Öyle Büyük ki.Trabzonum.

Yorum

• İlk olarak ayse61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Akşam liğ tv de izleme fırsatım oldu.Başkanım Trabzonspora gönül vermiş biri olarak saygılarımı sunuyorum size ve guru duyorum sizinle.

Akşam şöyle bir cümle kurdu başkanımız.Büyüklüğümüzü şöyle anlattı.Ben ülkemin neresinde maç yaparsam yapayım.Hiç bir anons yapmayayım maça davet etmek için. otobus kaldırmayayım,çağrıda bulunmayayım benim taraftarım kendi kalkar neresi olursa olsun gelir trübününü doldurur takımını destekler.Bunun parayla bir alaksı yoktur.Bu büyük bir sevgidir ve büyük bir camiyanın olduğunu gösterir bunu istanbul takımları yapamaz.Hemde dedi 220 bin kişilki bir şehir takımıdır bu 15 milyonluk zengin istanbul takımlarına karşı.Yanı aradaki büyüklğü siz görün demek istedi.Yüreğini sağlık başkanım.

abla en açık örneği son bursa maçıdır zaten.

trabzon, ordu, istanbul, bursa, balıkesir ,izmir, kocaeli, sakarya, yalova, ve sayamadğım onlarca şehir. bu insanlara kimse kalkın gelin demedi. ağzına yüreğine sağlık başkanımın.

Yorum

• Bize her yer trabzon
                    Zirve bizim işimizdir...

Yorum

• gazetede okudugu kadarıyla;fakir bir kent trabzon demiş...insanlar ekmege yemege para vermiyor maca veriyolar diye devam etmiş...ve onların hevesleriyle oynamayın diye bitirmiş...sanayisi,fabrikası yok denecek kadar az olan ama popülizmi,atanı,konusanı,dedikodusu bol bir sehirde futbolun yok denecek kadar az olan o fabrikaları unutturdugu bir kent de aynı zamanda...

Yorum

• Trabzonspor bu ulkenin rengidir..bu rengi gormek istemeyenlere hatirlatmak isterim hayvanlarin renk algilama kabiliyetleri yoktur...
                        BİZE LAZIM OLAN 6 PUAN....

Yorum

• tekrarı varmı acaba bu prıgramın tamamını izlemek için.

Yorum

• Lig tv de bir kısmı varda tamamı yok...
                            " Hayatının anlamı senin bakış açında gizlidir. "

Yorum

• Sadri baskan ne yazikki hincal uluc kadar tepki koyamadin COK UCUZ tehditler savurdun ve bunun sonunu baskan getirmeli yok getiremeyip bu soyledigin sozlerin altinda kalirsan sadece sen degil hepimiz kaliriz bu tehditin tek sonucu mhk nin hercu merc edilmesidir gerizekali yan hakemleri dinlendirmek degil
                              TRABZONSPOR BASKANI DEDIGINI YAPMALI VE YAPAMAYACAGINI SOYLEMEMELIDIR CUNKU BASKANIN SOZU HERKESI BAGLAR
                              sensiz bir hayat sorunsuz olurdu

Yorum

• İlk olarak keles76 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Sadri baskan ne yazikki hincal uluc kadar tepki koyamadin COK UCUZ tehditler savurdun ve bunun sonunu baskan getirmeli yok getiremeyip bu soyledigin sozlerin altinda kalirsan sadece sen degil hepimiz kaliriz bu tehditin tek sonucu mhk nin hercu merc edilmesidir gerizekali yan hakemleri dinlendirmek degil
                                TRABZONSPOR BASKANI DEDIGINI YAPMALI VE YAPAMAYACAGINI SOYLEMEMELIDIR CUNKU BASKANIN SOZU HERKESI BAGLAR
                                Rahat ol.Başkan hepimizi memnun edecek açıklamalar yaptı.Ucuz tehditten kastın ne.Kalkıp program sunucusunumu tokatlasaydı.Farkındaysan başkanın açıklamalarından sonra bütün türkiyede spor haberlerinin bir numaralı konusuyuz.Cem papila faciasında bile bu kadar medyada yer bulamamıştık.Başkan çok güzel gidiyorsun.Hepimiz seninle gurur duyuyoruz
                                TRABZONSPOR DÜNYANIN EN BÜYÜK ŞEHİR TAKIMIDIR

Yorum

Yükleniyor...
                                X