Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Sadri Şener | 10. Başkan

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Önce başkana sonra kendime üzülüyorum.
    @tsmustafakemal
    "Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU

Yorum

• ayrıcada başkan ve herkes bu trabzonlu sevdasından vazgeçmeli..gösterge olarakta kaptan hemen gönderilmeli..emeklerinden dolayı ALLAH razı olsun ama sadece trabzonlu olmak yetmemeli..trabzonlu biri olacaksa takımda oda tekke olsun
      Umut BULUT

Yorum

• İlk olarak ensar6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        ayrıcada başkan ve herkes bu trabzonlu sevdasından vazgeçmeli..gösterge olarakta kaptan hemen gönderilmeli..emeklerinden dolayı ALLAH razı olsun ama sadece trabzonlu olmak yetmemeli..trabzonlu biri olacaksa takımda oda tekke olsun
        Tekke malum namaz kiliyormus.Onu ne yapacagiz.!

Yorum

• Şu anki tablodan Sadri Şenerin zerre kadar kusuru yoktur..

emeklerine yazık ona üzülüyorum...

Yorum

• Sadri Başkanı hepimiz seviyoruz ve destekliyoruz ama son açıklamalarını o anın vermiş olduğu sinirle yapılmış talihsiz açıklamalar olarak değerlendiriyorum. ligin bitmesine 5 hafta var hocayı ve futbolcuları toplumun önüne atacak açıklamalardan kaçınıp yönetim olarak nerde yanlış yaptıklarını irdelemeleri gerekir. gelinen bu noktada onların hiç mi suçu yok ....

Yorum

• İlk olarak Cengiz Çubukcu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Sadri Başkanı hepimiz seviyoruz ve destekliyoruz ama son açıklamalarını o anın vermiş olduğu sinirle yapılmış talihsiz açıklamalar olarak değerlendiriyorum. ligin bitmesine 5 hafta var hocayı ve futbolcuları toplumun önüne atacak açıklamalardan kaçınıp yönetim olarak nerde yanlış yaptıklarını irdelemeleri gerekir. gelinen bu noktada onların hiç mi suçu yok ....
              Ne gibi sucu var yönetimin sence?

Belki tek eksikleri ersun yanalin gelecegini önceden belirlememekti,bunun disinda baskana suc bulamiyorum.
              "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

• Yenin prim var dedik tamam anlarım ama yenilincede ceza versinler özellikle de hiç mücadele etmedikleri maçlarda...

Sivas maçına ceza kesmeleri lazım kimse oynamadı en azından bu ceza belki futbolcuların aklını başına getirir bu da bir ihtimal son 5 maçda iyi oynayan bir takım olur..

Bunlar harici yönetimin suçu var mıdır ?
                Bilmiyorum...
                " Hayatının anlamı senin bakış açında gizlidir. "

Yorum

• İlk olarak ApoCaN28 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Yenin prim var dedik tamam anlarım ama yenilincede ceza versinler özellikle de hiç mücadele etmedikleri maçlarda...

Sivas maçına ceza kesmeleri lazım kimse oynamadı en azından bu ceza belki futbolcuların aklını başına getirir bu da bir ihtimal son 5 maçda iyi oynayan bir takım olur..

Bunlar harici yönetimin suçu var mıdır ?
                  Bilmiyorum...
                  Evet,prim sisteminde ceza olmayabilir ama sivas macindaki rezalet nedeniyle futbolculara okkali bir ceza gelmeli.

Bu cözüm mü olur elbette hayir ama futbolculara da bir sinyal olur.
                  "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

• İlk olarak Cafer1978 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Ne gibi sucu var yönetimin sence?

Belki tek eksikleri ersun yanalin gelecegini önceden belirlememekti,bunun disinda baskana suc bulamiyorum.
                    Ersun Hocaya müdahale edip eksik olan konularda yardımcı olabilirlerdi, ben çok değil hiç müdahalede bulunmadıklarını düşünüyorum....

Yorum

• Bende transfere harcanan bunca paranın karşılığı bu mu olmalıydı acaba diye düşünüyorum. Bunca transfer ama hala mevki problemi çekiyoruz. 3.900.000 avroya bir transfer yapıyoruz yenilen 2 golden sonra apar topar sahadan alınıyor. Tamam Ersun Hoca'da suç var. Ama yönetimimizin de şapkasını önlerine koyup düşünmeleri, öz eleştiri yapmaları gerektiğini düşünüyorum.
                      Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                      Murat

Yorum

• Başkanım Yanal'ı postala, Şota'yı geitr.

Yorum

• İlk olarak Atmaca tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          aslinda abuziddini hedef göstermesi gerekirdi, bütün suc bizim malzemecide.
                          hedef göstermesi şartmıydı?başkanın görevi her yenilgi de hedef göstermek midir?Her demeçte imada bulunmak başkanlığın şanından mıdır?herşeyine eyvallah ama başkanın bu huyunu hiç sevmiyorum.doğru da bulmuyorum.

Yorum

• baskanim su ana kadar bekleyipde yapmadiginiz tek sey ersun yanala artik tahammüle etmeyip göndermek ve yerine ayagina gelmis sampiyonlugu ve sampiyonlar ligini hice sayarak rezil eden degilde elindeki potansiyeli anlayan bilen kullanabilen bir hoca lütfen. Yoksa uefada gitmek üzere ve yeniden avrupaya katilamayan bir trabzonspor istemiyorum, sampiyonlar ligi beklerken uefadanda olmayalim.
                            "Sir, I say that justice is truth in action." Benjamin "Dizzy" Disraeli

Yorum

• yazıklar olsun
                              Kazım Abi (kalbimizdesin) "Trabzonspor'u tutmak statükoya başkaldırmaktır..."
                              Şenol Güneş: "Parayla yapılamayanı, emeğimizle, dürüstlüğümüzle, calışarak yaptık. Tarih bunu da yazar."

Yorum

• Yanındayız başkanım.

Bugüne kadar verdiklerin, vereceklerinin teminatıdır benim için.

Teşekkürler.

Yorum

Yükleniyor...
                                X