Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Sadri Şener | 10. Başkan

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak hodlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    İşte 3 yıl 5 yıl lafları yaaaalaaaaan.Bu yönetimde kafasına göre 1.5 yılda gitti.Hani istikrar, bu iş olmaz böyle...
    Kafasina göremi ? yapma be hocam taraftar bile aninda satti yönetimi .
    Sadri baskan onurlu ciktiki birakiyor helal olsun ona.
    Biz onu hak etmiyoruz nuri yi hak ediyoruz.

Yorum

• Yahu nerede az önce istifa çığlığı atan arkadaşlar? Ne ağız varmış mübareklerde maşallah.

Yorum

• bu haberi hic begenmedim, insallah dogru degildir
        Yardimci Hoca dan asla Td olmaz. (Tecrübesini cök yasadik)

Asbaskan dan da Baskan olmaz ( onu da yasiyoruz)

Yorum

• Sadri Başkan bizi bırakma!
          Alt üst oldum olayı öğrenince...
          Yapma Büyük Başkan!
          Seni eleştirenlere bakma!
          Hamiş

Yorum

• İlk olarak kasila61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            ana varya simdi oyle bir kufur ederdim ama dua et yeri deyil. terbiyeiz ahlakiz velet seni
            Senin arkadaşa verdiğin cevap sanki çok düzgünmüş gibi konuşma..Sende dua etsen iyi olur..
            DRaZeN PeTRoViÇ....(3)
            ANDRea MeNeGHiN....(11)

Yorum

• eğer samet aybaba onusunda yönetimin fikrini değiştirdiysek sadri şener için de birşeyler yapalım....

Yorum

• sevgili başkan sakın böyle bir hata yapma bizim sana ihtiyacımız var hani istikrar hani yapılan onca şey boşunamı gidecek

Yorum

• Bu ne ya, küstüm birakiyorum, büyük takim bu mu, büyük takimi yönetmek böyle mi?
                  insanin gözlerini acmasi bazen cok aci verici olabilir!

Yorum

• dogru olamaz Sadri Sener istifa etmis olamaz inanmak istemiyorum

Yorum

• Arkadaşlar başkanımızı biraz tanıdıysanız onun her zaman çok fevri davrandığını bilirsiniz.

Bu istifa kararı da bir anlık bir kızgınlıkla alınmış bir karardır. Yapılacak tek şey biraz destek vermek ve gönlünü almaktır.

İstifa edeceğini sanmıyorum. Ama eğer istifa ederse bu seferde Sadri Şener istifa etme diye mail yağdırmaya başlarız
                      Hiçbir isim Trabzonspor'un üzerinde değildir !

Yorum

• İlk olarak leavemealone tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Kafasina göremi ? yapma be hocam taraftar bile aninda satti yönetimi .
                        Sadri baskan onurlu ciktiki birakiyor helal olsun ona.
                        Biz onu hak etmiyoruz nuri yi hak ediyoruz.
                        Kardeşim anlamıyormusun başkan yardım alamıyoruz diyor yardım ne taraftarı .

Yorum

• İlk olarak biltrabzon tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          buna birakip kacma denir.baskanda cocuk gibi herseyden dariliyor.bu ne ya cocuk oyuncagi gibi yaptilar trabzonsporu.
                          Adam hakli:

Yanal i yollar elestirilir, Gunes i ister elestirilir, Aybaba yi ister elestirilir. Daha ne yapsin?
                          Yine Yeni Yeniden

Yorum

• Yaa birşeyler yapalım gidemez başkan. Olamaz yaa. Şu an şok olmuş durumdayım. Uffff

Yorum

• Yorum

• Trabzonspor klubu başkanı gerektiğinde yanlıştan dönmeli . Hemde bunu gögsünü gere gere yapmalı . Kişisel gurur yapıp Trabzonspor yalnız bırakılmaz . Biz onlar yanlış yaptığında bırakıp gidiyor muyuz ?

Başkan ın en kısa zamanda kaldığı yerden daha sağlam olarak devam etmesini diliyorum . Tekrar ediyorum , Samet ayBABA konusunda aldığı son karar gayet doğrudur .

Sayg ,

Yorum

Yükleniyor...
                                X