Oyuncularımızın hiçbiri İstanbul'a gitmez dedi başkanımız bonservis bedelleri olmasa dahi...Sunucu da şaşırdı bu cümleye bilmiyo ki oyuncuların ücretleri zamanında ödeniyo.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Sadri Şener | 10. Başkan
Daraltma
X
-
İlk olarak TSümeyye tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleşu gs li yorumcuda ben karadenizli havası sezdim kaçırdım mı?Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!
Yorum
-
Gs ye çok güzel giydirdi61. dk dan başladı konuşma.İşte biz kutlama yapıyoruz vs. diye ardından ilker yasin işte sivas 58.de eskişehir 26 da filan yapsın dedi Başkan: Onlar kendilerine has bir şey bulsunlar dedi.Mesela biz federasyona yürüdük sonra gs de yürüdü
"Dünyada bir yerdeyim ben"
Yorum
-
İlk olarak TSümeyye tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleşu gs li yorumcuda ben karadenizli havası sezdim kaçırdım mı?ama böyleleride var işte....
OSCAR CARDOZO
Yorum
-
İlk olarak KorayHan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleRizeli.....Mustafa abimiz huzur içinde yatıyordur. Bu işi yapanlar bu insanlara çanak tutanlar bu işi aklayanlar bu işte sessiz kalanlar acaba onların yatacak yeri var mıdır?
Trabzonspor 'eski' kaptanı
Yorum
Yorum