İlk olarak Murat Erdem tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Sadri Şener | 10. Başkan
Daraltma
X
-
Büyük başkanımızın kigin ilk yarısındaki bursa maçından sonraki söylediği;Benim hakkımı düdükle almayın benim taraftarımı üzmeyin sözleri aklıma geliyor.ve diyorumki ey futbolcular;bizleri ve başkanımızı üzmeye hiç hakkınız yok.Seni sonuna kadar destek ve azimle seviyoruz sayın SADRİ ŞENER başkanım
Yorum
-
Başkan futbolcularını koruyor. Diyor ki Fatih Terim gelsin misafirim olsun. Bizim takımda bir sürü A Milli Takımda oynayacak futbolcu var. Gelin kendiniz görün. Böyle mi olmalıydı? Başkan sizi savunduğu halde boynunu bükük bırakıyorsunuz tribünde, bir oyununuza bakınTürkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
Yorum
-
selam sayin arkadaslar gercekden benimde moralim cok kötü bozuk daha halen neden böyle olur anlam veremedim gitti el kendi sahasinda aslan kaplan kesiliyor bizim fitbolcular tik yok yani yürüye yürüye fitbol oynuyorlar olmaz tabiki böyle her zaman tehlikeli böyle oyun oynamak insan kazanmak icin biraz gayret göstermesi lazim zaten dedimki kendi kendime 20 dakikada bugün bu fitbollan hic puan kazanamayiz dedim dedigim gibide basimiza geldi neden neden hep bize oluyor baska takimlar kendi sahasinda fitbol oynayamaya calisiyorlar bizimkinler ise sanki hic bir sey yokmus gibi devam ediyorlar
ah ahhhhhhhhhh nerde su bizim fatih tekke su gökdeniz mum gibi ariyorum vallahi param olsa ne pahasinada olsa bu fatihi aliridim gökdenizlen nerde o günler ah be yinemi göremiyecegiz busene sampiyonlugu icime kararttilar vallahi morel felan kalmadi su fatihi kiralasak olmazmi yokmu böyle bir kanun felan arkadaslar vallahi inaninki halan daha inanasim gelmiyor hayel gibi geliyor inaninki icim kan agliyor vallahi billahi ne olacak halimiz
hemde ben bir konyali olarak sevinmedim konyanin kazandigina konyali oldugum halde neden trabzonspor evinde böyle yapiyor kayip ediyor okutmakmi lazim bu fitbolculari vallahi
su eski günleri hatirliyorumda nerde unal hami abdullah ogün lemi yani topun basina hami gecdimi yüzde 99 gol idi sim ise bir serbest vurusu bilen atacak fitbolcu yok inaninki türkide gol kacirma rekoru trabzonspor dur yani trabzonspor ruda yikan hep trabzonsporlu oyuncular her kakimda en azindan 3 tane oyuncu var vallahi billahi giray bulak trabzonspor lu oyuncularin yarisi trabzonspordan gitme kan agiliyorum ne yapacagiz arkadaslar
Yorum
-
İlginç değil mi?İlk olarak poetricus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle"İktidar" ya da "Muhalefet Partisi" genellemesi türünden toptancı yaklaşımlar sağlıklı sonuç vermez.
Trabzonspor için siyasi kariyerini riske atan, Trabzonspor kaptanlığını bakanlıktan üstün görüp Hüseyin'in arkasından yürüyen Faruk Bey de iktidar partisinden. Ne olacak şimdi?
Özak'ı Kemerkaya ile bir mi tutacağız ikisi de ayni partiden diye?
Sadece dikkat!İlk olarak EmrahYalçınalp tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTrabzonspor'un siyaset için kullanıldığını söyleyerek bir siyasi duruşa karşı duruş sergilemek ve ona giydirmeye çalışmak da en az ilki kadar yakışıksız ve ayıptır. Trabzonspor siyasetin içinden çıkartılamaz. Çünkü siyasetin çalışma alanı Trabzonspor'un da içinde bulunduğu "kamu" ve "kamu yararı"dır. Benim için bu şehre stadın yapılması mesela, en az üniversite kadar sosyal ve kültürel açıdan önem taşır ve benim oyumu "tavlar"! Bunu yapacak şey de -itiraf etmeliyim ki iflah olmaz bir liberal olmama karşın mevcut ekonomik göstergeler içinde- siyasi iradedir. Eğer siyaset Trabzonspor'a girmesin diyorsanız o halde Avni Aker'de maç seyretmeye devam etmeye de razı olmalısınız. Gerçi orası da siyasi bir irade ürünü ya, neyse...
Meclis toplantısına gelince... Evet, bence de bir siyasi irade başka bir siyasi iradeye bu kadar zamandır hiç bir şey yapmamışken gider ayak "vole" vurdurmamıştır. Öte yandan, Nuri Albayrak yönetimi kongre yapılamamışken kaldığında, yeni oluşacak yönetimi de bağlayıcı kararlar alınıyorken veryansın edenlerin şimdi bu tavır karşısında böyle protest takılmalarını da anlamlı buluyorum. Bu şehirde Trabzonspor aleyhine tek bir karar alınmaz. Alası olan da anasının ağlayacağını bildiğinden almaz. O yüzden, HES alınıyorken müdahil olmasından rahatsız olunmayan siyasi iradeye "herif" olan o zaman da söz söyleyecek, "niye karışıyorsun kardeşim, bırak da HES'i iyi olan alsın" diyebilecek. Yoksa, bu başlık zaman zaman yapıldığı gibi "dur hazır fırsat varken bir tane de ben gömeyim" edebiyatı ucuz kaçıyor. Ya da benzer biçimde sezon başında 10 günde 2 koca tribün yapıldığında diyeceksin "yahu kardeşim siyaset bu işe niye karışıyor, bırak da biz tribünü 10 ayda yapalım kendi kendimize..."
Eğer ben bu başlıkta yazmış kişilerin %80'inin hangi partiye sempati duyduklarını kolayca tahmin edebiliyorsam bu başlık doğru yolda değil demektir. Evet, bu forumda siyaset olmasın. Ama hiç bir suretle olmasın. Trabzonspor da ise olsun, daima olsun. Siyaset Trabzonspor'un hizmetinde olsun ve bu şehre iyilik yapmanın en önemli bileşenlerinden birinin Trabzonspor olduğunu da iyi bilsin. İsteyen de istediği partiye oy versin, kime ne?
Yorum
-

'Galatasaray mağlubiyeti sürpriz olur'
Trabzonspor Kulübü Başkanı Sadri Şener, Galatasaray´ın, Turkcell Süper Lig´de hafta sonunda yapacakları maçta kendilerini yenmesinin, sürpriz sonuç olacağını söyledi.
Esma Sultan Yalısı’nda düzenlenen Milliyet Gazetesi Yılın Sporcusu Ödül Töreni’ne katılan Şener, girişte gazetecilere açıklama yaparken, Galatasaray ile oynayacakları maçı kazanacaklarını iddia etti. Bu karşılaşma için "Bu hafta Galatasaray’ı yeneriz ve aynen yolumuza devam ederiz" ifadesini kullanan Şener, "Galatasaray’ın bizi yenmesi sürpriz olur" dedi. Şener, ligde Konyaspor’a yenilmeleri ve ardından teknik direktör Ersun Yanal’ın, taraftarlarca istifaya davet edilmesinin hatırlatılması üzerine, "Bu, usuldendir. Yenilince bağırılır. Bir daha yenilirsek, benim için bağırılır. Bu bir sistem" diye konuştu.
Bu arada, geceye katılan Galatasaraylı futbolcu Arda Turan, Sadri Şener’in sözleri hatırlatıldığında, "Sadri Şener’e büyük saygı duyuyoruz. Trabzonspor maçından önce Hamburg maçımız var ve biz sözümüzü sahada söyleriz" değerlendirmesinde bulundu.
Kaynak~ Yüzümüzün yüreğimizle beraber gülümsediği an’ dır mutluluk. ~
Yorum
-
çok yanlış bir açıklama olarak görüyorum gsnin bizi yenmesinin süpriz olur kısmını bence bu açıklama futbolcuları stresse sokar nitekim 4 maçta 12 puan almalıız dediler ve futbolcular ilk kez avni akerde denizli ve konya maçlarında bu kadar stress altında oynadılar sadece takıma ve hocaya güveniyoruz demeleri yeterli olur
Yorum
-
Başkanımızın bu tip açıklamalarını doğru bulmuyorum.Belki İstanbul basınına karşı takımına güveniyor havası yaratma derdinde ama aynı zamanda Galatasaray üzerinde ters motivasyon etkiside yaratabilir bu durum.Zaten İstanbul basınının istediğide bu tip bir cevaptı -ki hemen Ardaya olayı yetiştirmişler, Arda da biz sahada sözümüzü söyleriz demiş...İlk olarak Poyraz_28 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Trabzonspor Kulübü Başkanı Sadri Şener, Galatasaray´ın, Turkcell Süper Lig´de hafta sonunda yapacakları maçta kendilerini yenmesinin, sürpriz sonuç olacağını söyledi.
Esma Sultan Yalısı’nda düzenlenen Milliyet Gazetesi Yılın Sporcusu Ödül Töreni’ne katılan Şener, girişte gazetecilere açıklama yaparken, Galatasaray ile oynayacakları maçı kazanacaklarını iddia etti. Bu karşılaşma için "Bu hafta Galatasaray’ı yeneriz ve aynen yolumuza devam ederiz" ifadesini kullanan Şener, "Galatasaray’ın bizi yenmesi sürpriz olur" dedi. Şener, ligde Konyaspor’a yenilmeleri ve ardından teknik direktör Ersun Yanal’ın, taraftarlarca istifaya davet edilmesinin hatırlatılması üzerine, "Bu, usuldendir. Yenilince bağırılır. Bir daha yenilirsek, benim için bağırılır. Bu bir sistem" diye konuştu.
Bu arada, geceye katılan Galatasaraylı futbolcu Arda Turan, Sadri Şener’in sözleri hatırlatıldığında, "Sadri Şener’e büyük saygı duyuyoruz. Trabzonspor maçından önce Hamburg maçımız var ve biz sözümüzü sahada söyleriz" değerlendirmesinde bulundu.
Kaynak
Bizim en büyük avantajımız Galatasaray'ın bizim maçımızdan önce Hamburg maçının olması'dır.Çünkü İstanbul basınının bizim aleyhimize ortamı germeye vakti olmayacak.Yensede yenilsede Cuma günü tüm gazeteler Galatasaray'ın, Hamburg maçını yazacaklardır.Cumartesi günüde bu maçın yankıları ve Galatasaray'ın Trabzon'a geldiğini yazacaklardır. Pazar günü ise ne yazarsalar yazsınlar artık Galatasaray için çok geç kalmış olacaklardır
TARAFTAR TARAF OLANDIR...TARAFTAR ALMAZ VERİR!...
Yorum
-
acıklama iyi takımı topculara bir ultimaton dur bence topcularda burdan bir sey anlamalı ama baskanım seninde hatalrın var nerden buldun bu gokhanı ya gokdenizi sattın parayı gittin buna verdim keske bu adamı almasaydın forvet yetersizligin gorupte devre arası forvet alsaydın keskebu takimin iki senedir forveti yok hala forvet bulamadik ne kadar plansiz programsiz bir yonetimimiz varmis
Yorum
-
Gökhan için yazdıklarını al bir daha oku.İlk olarak genç61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntületabi gökdeniz satıp parayı gokhana vermek bos is degil tabi valla
Rüzgar gülü seni.
http://forum.bordomavi.net/search.php?searchid=284062hepsi bu kadardır; adı yaşamak...
Yorum
-
Başkanım yapma bunu bak istanbul okları bize çevirdi zaten..İlk olarak Poyraz_28 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Kaynak
Hayırlısıyla kazanalım..Diyrım Diyrım Demiyrım Niyeda Diyecuğum ...
Bir şehir takımından fazlası...
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum