Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Sadri Şener | 10. Başkan

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Başkanımıza, belediye meclisinden sonra, bir darbede golcülerimizden geldi.

Yorum

• baskan ne yapsın daha?? gecesını gunduzune katıyor bızım ruhsuz herıfler gol kacırma yarısına gırıyor ne yapsın daha habu baskanım yaaaa
      HEPIMIZ MEHMETCIGIZ BIR ERMENI OLDU ONBINLER YURUDU HERYIL ONBINLERCE SEHIT VERIYORUZ HANGINIZ YURUDUNUZ!!!

Yorum

• Başkan Sadri Şener - KIZGIN, ÜZGÜN, KIRGIN

Tek kelime HAKLI...
        FxY

Yorum

• Sadri Şener'e layık futbolcular olamadıkları için utansınlar.

Yorum

• Ben başkanın yerinde olsam inerdim soyunma odasına
            Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
            Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
            Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
            Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• Sadri ŞENER gönlümüzde taht kurdu bikere sonuna kadar yanındayız
              gaNgus...

Yorum

• Başkanım nolacak bu takım böyle.
                Kahrolsun endüstiryel futbol.
                YAŞASIN HOLİNANİZM!

Yorum

• İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Ben başkanın yerinde olsam inerdim soyunma odasına
                  trabzonspor forvetlerinin hala gol atmamak için çabaladıkları maç...zira 2 hafta önce başlayan gol atmama kampanyası artarak devam etmektedir...allah sizi sadri şener öfkesinden korusun..
                  (ekşi sözlükten)

Yorum

• Ahh baskanim ahh en cokta sana uzuluyorum ..
                    Canini disine takiyorsun su takim yensin sampiyon olsun diye ama takim degerini bilmiyor maalesef ahh ....

Yorum

• Yalnız bu Selçuk ve Gökhan'ın sıkıntısı nedir ? başkanın çekip bir konuşması lazım..

Yorum

• büyük başkan...inş düzene girecek herşeyde sende geceleri rahat rahat uyuyacaksın....

Yorum

• İlk olarak OFFLI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Sadri Şener'e layık futbolcular olamadıkları için utansınlar.
                          sende ona laik bi taraftar olamadığın için utan!

Yorum

• Başkan'ım sen bizim için en iyisini yapmak istedin,paralar harcadın..

Sen de biz de bunu haketmiyoruz!!
                            Yeterki ONUR'suz
                            olmasın
                            aŞk
                            !

Yorum

• Başkanım harcağın emekler için elinden öpüyorum.sen bizim başımızda uzun süre kal.bu beceriksiz ruhsuz forvetler varken sen çıkıp gol atamazsınya.sen elinden gelenin en iyisini yapıyorsun
                              Biz Trabzonsporlular ne zaman birlik olursak şampiyonluk ozaman gelecektir.

Yorum

• BaŞkanim senin gibi bir adama szymek ve fatİh tekke layikti ama olmadi
                                Ya kırdığın gönlü Allah seviyorsa? Bilemezsin. Bilseydin ödün kopardı; dokunamazdın. // Mevlana

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X