Başkanımız bugün konuşmasında hiçbir taraftan olmadığını Trabzonspor u destekleyen ve elini taş ın altına koyandan yana olduğunu bir kez daha göstermiş oldu.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Sadri Şener | 10. Başkan
Daraltma
X
-
Şafak, Trabzon'da değilim...Orada yaşayan arkadaşlar daha net bilgi verebilir. Ama anladığım kadarıyla mesele şu;Trabzon ekonomisi dışarıdan gelip üretmeden ticaretle kazanıp buraya yatırmayan büyük kuruluşlara karşı direnemez...Başkan kızmakta haklı diğerleri de direnmekte haklı..Bulunur bir orta yolu endişelenmeyin...Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel
Yorum
-
Mesele politik falan değil. Tamamen ekonomik. Karşı çıkan kim ? Esanf odası başkanı...Yani açıkça yerel unsurlar oraya bir alışveriş merkezi yapılmasından rahatsız...Haklılarmı? Emin değilim...Ama çözlür bu mesele ondan eminim
Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel
Yorum
-
Baskanim sen bu camianin cok bilmislerine layik bir baskan degilsin.
Onlara nuri albayrak,m.ali yilmaz gibi baskanlar lazim.
Daha düne kadar albayrak döneminde ortalikda gözükmeyenler ,sadri sener i elestiriyor.
Hakli olsalar bir sey demeyecegim,sadece ben hakliyim modundalar ve Trabzonsporun cikarlari onlar icin 2.ci planda.
Onlarin kim olduklarini herkes biliyor.
Ama senin su anki basarimizda en büyük pay sahibi oldugunu da bu vefakar taraftar biliyor cok sükür."Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."
Yorum
-
kimse kusura bakmasın ama arkadaşlar kaç kişi meclise bilerek birilerini gönderdi? yani -her parti için söylüyorum bunu- kim oy vererek meclise hangi kalitede insanları soktuğunu biliyor ki? halk talep ediyor mu kendisini yönetecek bilgi ve kültüre sahip birilerini? yanlış anlaşılmasın herhangi bir parti adına bir söylemim yok, ama biz eğer daha belediye meclisimize soktuğumuz insanları doğru düzgün seçemiyorsak böyle kısır siyasi hesaplar yaptıkları zaman da onlara kızmaya hakkımız yok.Siyasetin "bizden olduğu sürece" yer aldığı, karşıda olduğu zaman "siyasete bulaştığı" büyük kulüp/taraftar camiası Trabzonspor
Yorum
-
Dışarıdan yatırım gelmesi şehrin gelişmesi birilerini çok korkutuyor forum açılırken de çok yaygara koparmıştı bu kesimler şimdi o mekan şehrin gözbebeği olmuş sosyal hayatının bir parçası olmuş ama yok Trabzon hep eskisi gibi kalsın bakkallar büfeler olsun bir ara Trabzonspor'un benzin istasyonu yapma planı vardı bu sefer bu işi yapanlar biz Trabzonspor'u seviyoruz ama Trabzonspor bu tür işlere girmemeli gibi açıklamalar yapmıştı rekabet nedir bilmeyen küçük düşünen halkı kazıklayan bu zihniyetteki insanlar eninde sonunda mağlup olacaktır ,ben buna inanıyorum.Hayat bir gündür o da bugündür.
Yorum
-
esnaf sermaye ye karşı siyasilerede kızamıyorum çünki seçim var vatandaşa kızamıyorum geçim var başkana bişey diyemiyorum trabzonspor var .
bence trabzonsporun başarılı olabilmesi için trabzon şehrinin başarılı olması lazım .artık küçük bakkallar mahalle bakkaları (istanbulda yaşayan biri için söylüyorum)sadece ekmek sigara gazete almaktan öteye gidemiyor rekabet edemediği için .
yani iyi hizmet heryerde kabul görür iyi hizmet veren köfteci bence mc donalds da olsa rekabet edebilir
Yorum
-
Vallahi ayıp etmişler; iş eleştirmeye gelince ağızlarına ne gelirse söylemeyi biliyorlar.
Neyse yeni seçilecek Belediye Meclisi ile de halledilir bu mesele..Ama esnafın direnmesi falan çok saçma,eni sonu Migros vb yerlerin sayısı artacak ve vatandaş oraları tercih edecek. Bırakta birinden Trabzonspor'a da gelir girsin. Bu nedir herşeye muhalefet, foruma, uzun sokağın kapatılmasına, çömlekçinin yıkılmasına. Boşujna dememiş
Başkan "Trabzon insanı eleştirmek için yaratılmıştır."Devlerin mezarı, Avni Aker Stadı
Yorum
-
Valla siyasilerden bir tek Faruk Özak bize faydalı olmuştur....
geriye kalan sadece ama sadece laf etmiştir icraat etmemeiştir. stadyumdan canlı yayından atıp tutanlar neredeler hani neden takıma bu güzel günlerde sahip çıkmıyorlar....Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !
"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana
Yorum
-
İlk olarak Erdal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMesele politik falan değil. Tamamen ekonomik. Karşı çıkan kim ? Esanf odası başkanı...Yani açıkça yerel unsurlar oraya bir alışveriş merkezi yapılmasından rahatsız...Haklılarmı? Emin değilim...Ama çözlür bu mesele ondan eminim
Erdal hoca, konu çözülür belki çözülmesine ama, başkan kırıldıktan sonra ne anlamı var... Adamı biz 15 sene evvel emekli etmiştik, sonra onu alıp tekrar başkan yaptık.Neden? Bunca sıkıntının altına girmesine gerek varmıydı? Şimdide adama eziyet ediyoruz.
Bu esnaf odası ''Forum'' alışveriş merkezi açılırken nerede idi? Ne zaman işin içine Trabzonspor bir alışveriş merkezi kurmaya kalkıyor o zaman esnaf odası esnafı düşünesi geliyor.Ayıp yani...
Aslında sormak lazım bu adamlara.Yahu kardeşim bak geçen sene Sivasspor maçından sonra sahamız aylarca kapanmıştı, senin en ufak esnafın bile şehirde aylarca bırakın köfte satmayı, 50 kuruşluk su bile satamadı.Yani anlayacağınız Trabzonspor bu şehre her zaman kazandırmıştır.Aldıklarını kat be kat fazlasıyla geri ödemiştir.Küçük düşünmenin alemi nedir?
Burada Sadri başkanıma bir şey söylemek istiyorum.Başkanım eğer imkanınız varsa yapacağınız bu yatırımları İstanbul'a yapın.Zira ülke ekonomisinin çok büyük bölümü bu şehirdedir.Trabzon bu haliyle beni hiç şaşırtmıyor.Kendisine yakışanı yapıyor.Herşeye muhalefet, küçük olsun benim olsun mantığı devam ediyor...
Trabzonspor partiler üstü ise o zaman herkes gereğini yapacak, yalandan kimse bıdı bıdı yapmayacak.Başkan çok doğru şeyler söylüyor.Siyasiler Trabzonspor atkısını omuzuna atıp çıkıyorlar miting alanalarına, oy avcılığı yapıyorlar.
Sadri başkanım, sen iste oylarımızı Trabzonspor'lu Münevvere verelim.O bu sahtekarlardan, riyakarlardan harbi daha Trabzonsporludur.TARAFTAR TARAF OLANDIR...TARAFTAR ALMAZ VERİR!...
Yorum
-
-
Esnaf odasının dile getirdiği sıkıntı sanırım, Trabzonspor tarafından alınması muhtemel yerde alışveriş merkezi yaptırması bununda esnafı etkilemesi.
Trabzonsporun esnafa zarar verme gibi niyeti olsa alış veriş merkezi yapıp çikolata satarak kar elde etmek istese buna Trabzonda kimse engel olamaz zaten. futbolcunun bitanesine verdiği parayla kralını yapar .
TS Kulübü bütün bunları düşünüyor. esnafa en son zarar veren kuruluşta bu kulüptür. esnafa 100 milyar veriyoruz her ay deniyor. maç günleri şehirdeki canlılığı esnafa kazandırdıklarını anlatmaya gerek bile yok.
Kimse TS un geleceği ile oynayamaz. Sadri Başkanımız gereken kişilere gereken tepkileri her türlü verecektir.
Trabzonun Trabzonspordan başka birşeyi yok.2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
Gerçek budur. ☆
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum