Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Sadri Şener | 10. Başkan

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Erdal abi ben en azından açık kanatların birinin alınmasını bekliyorum...
    forvet arkasından ziyade Forvet alınacağı kanaatindeyim...
    Sadri Şener'in sevdiği forvetler yakaladımı kaçırmayan cinsten...İsmide az çok tahmin ediyorum ama polemik olmasın şimdi gece gece..
    Ne kaderime küstüm Ne Devlete küstüm…
    Çünkü inanmak, iman etmek varsa bir şeye, bedel neyse onada katlanır. Yarabbi Kahrında hoş, Lütfunda hoş dedik… iki saniye sonrasına garantimiz olmayan bir hayatımız için fırıldak olmaya gerek yok, ben fırıldaklık istemem…( M . Y )

Yorum

• İlk olarak Erdal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Colman ve Cale de hedefi tutturduğunu düşünen yönetimin "çok bilindik" futbolcular dışında yıldız değil yıldız adayı transferine yöneleceğini düşünüyorum. Ayrıca kanat değil forvet arkasına oyuncu alınacak. Alınırsa belki bir sağ bek sadece. Kimse sol açık veya sağ açık beklemesin. ( Çok iddalı oldu.) Ben beklemiyorum en azından

Yurt dışından Türkiye'ye hele hele Trabzon'a(yanlış anlaşılmasın Trabzonspora değil Trabzona ) yıldız getirmek imkansız gibi bişey Erdal abi...

Türkiye'de ki yıldızları alalım biz en iyisi,Selçuk İnan gibi Gökhan Ünal gibi...
      Mesela şuan anadolu takımların da kim var yıldız olarak bakılan,Mehmet Topuz ve Mehmet Yıldız

Paraya kıyılıp kesinlikle alınması taraftarıyım tam aradığımız adamlar...
      Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!

Yorum

• transfer başlığına dönme eğiliminde bu başlık.Sadri şener hakkındaki fikirler bize şunu alır bunu alıra dönmüş.
        Hayat bir gündür o da bugündür.

Yorum

• Eger Mehmet Yildiz ve Topuz alinsin, 2. yariyi iptal etsinler ve bize direk kupayi versinler.

Yorum

• su Mehmet Topuzu birakin ya! karaktersiz biri... hatta fatih terim ondan dolayi onu milli takima cagirmadi 6 ay gibi bir süre!... o bizi bozar...!! BIZE OYUN KURUCUSU LAZIM ön libero degil! ön libero da "selcuk ve hüseyin" var. yedekte de Ceyhun bekliyor!
            evet belki umut takas ile mehmet yildiz veya daha kaliteli biri alinmali cünkü para var!

Yorum

• İlk olarak Kemal_TS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              su Mehmet Topuzu birakin ya! karaktersiz biri... hatta fatih terim ondan dolayi onu milli takima cagirmadi 6 ay gibi bir süre!... o bizi bozar...
              Fatih terimin onu milli takima cagirmamasi topuzun karaktersizligini göstermez.
              keske tezahuratlara sigsaydin sen,ve keske bir siirle anlatilsaydi renglerine olan askimiz...

Yorum

• BaŞkan hakkinda yolsuzluk İddİalari var...umarim bİr sikinti Çikmaz...gazİantep havaalani İle İlgİlİ...
                "Ya biz 2010-2011 Şampiyonluk Kupasını alacağız, ya da o bizi"...

Yorum

• İlk olarak magicyattara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Yok o riquelme idi.
                  doğrudur ben yanlış duymuşumdur.selametle
                  Kapitalizmin zaafı sunduğu nimetlerin eşit paylaşılmamasıdır;Sosyalizmin nimeti ise sefaletin eşit paylaşılmasıdır

Yorum

• İlk olarak Ali & Berrin Özcan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    BaŞkan hakkinda yolsuzluk İddİalari var...umarim bİr sikinti Çikmaz...gazİantep havaalani İle İlgİlİ...
                    Bu tür iddialar herkes hakkında olabilir fazla üzerinde durulmaması lazım.
                    Eğer tam detaylı araştırma yapılırsa Türkiye'de kanuna uygun bir tane ihale bulunamaz... Sadece gündem değiştirme amaçlı bir haber, gerçi birilerinin müthiş derecede işine geliyor ama unutmamak lazım, bizde şu an Sadri Başkan tek lider değil, Faruk Özak Sadri Başkan'ın yanında...

Yorum

• Aimar diye bişi yok ama Aimar benficada ve bırakmazlar...
                      " Hayatının anlamı senin bakış açında gizlidir. "

Yorum

• İlk olarak Kemal_TS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        su Mehmet Topuzu birakin ya! karaktersiz biri... hatta fatih terim ondan dolayi onu milli takima cagirmadi 6 ay gibi bir süre!... o bizi bozar...
                        Karakteri bozuk olan sizce hangisi?Fatih Terim mi Mehmet Topuz mu?Cevap çok basit olsa gerek..
                        ''Belki hiç birşey yolunda gitmedi ama hiçbir şey de beni yolumdan etmedi." | ECG

Yorum

• Arkadaşlar haydi başlığın konusuna geri dönelim

Başkanım size ufak bir eleştirim olacak. Geçen haftaki maçı son dakikalarda kazanmanın coşkusuyla, galibiyet primini iki katına çıkardınız. Futbolcuların kazanmayla oluşan sevinci yeterdi. Takımdaşlık olgusuna da katkıydı bu sevinç. Ama prim 2 katına çıkarılınca sanıyorum ki bu doğal sevincin ve takımdaşlık ruhunun önünü para kesti. Futbolcuların motivasyonları ve disiplini zarar gördü. Bugün takımı izlediniz. Oyuncuların lakayt davranışları neredeyse bize maçı kaybettiriyordu. Sizden ricam kuralları baştan koyup olayları daha çok doğal akışına bırakmanız. Çok acil olmadıkça müdahele etmemeniz
                          Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                          Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                          Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                          Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• başkan bize TEVEZ'i getir beeee
                            Hasta La Victoria Siempre !!!

Yorum

• baskan bu gecekı macta yoktu. londraya gıtmıs. adamın aklına hep transfer yada kurumsallasma adına bırseyler mı gelıyor. bosuna gıtmez bızım baskan

Yorum

• İlk olarak magicyattara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Yok o riquelme idi.
                                maradona Aimar için para verip izleyeceğim tek futbolcu demiştir...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X