Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Sadri Şener | 10. Başkan

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• konusmayin fazla ya anca birini yerden yere vurursunuz, baska bildiginiz bi b.. yok !! 2 hafta oynanmis surda
    Borussia Dortmund---- Napoli-----Deportivo La Coruna

Yorum

• Sabır diyorum.

Yorum

• İlk olarak Emrah KabuL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Diğerlerini bilemem de Hüseyin'e tanılan tolerans kimseye tanınmadı.. Adam sıfır yeteneğe rağmen hayatının sonuna kadar rahat yaşayabilecek bir şekilde birikime sahip oldu Trabzonspor sayesinde.. Hüseyin gibi yeteneksiz olupta şu klüpte bırakın 6-7 sezonu 1 sezon bile barınabilmiş oyuncu yoktur.
        Tayfuna tanınan toleransda veya umuta takınan tolarans ne olacak?

Yorum

• bye bye love bye bye happiness diyorum başkada bişey demiyorum.
          En son Yunus Emre AYAZ tarafından düzenlendi; 22.08.2009, 01:57.

Yorum

• Baskanı bu kadar acımasız elestiremezsiniz. Avrupada ne ekti isek onu biciyoruz. Bizim takımın seri bası olması gerekirdi. O zaman bizde su an Fb ve Gs gibi avrupa ligine baslamıstık.
            Baskan nerden nereye getirdi takımı. Eger su anda bıraksin emin olun Kayserispordan farkımız kalmaz.
            Evet bazı hatalar yaptık. Goz gore gore etkili bir forvet almadık. Sag bek sorunumuz devam ediyor. Birde futbolcularımız formda baslamadı. Bakmayın elstrdigimiz Engin en cok caba sarfeden adam ama kendini messi sanıyor
            13 Vitor Hugo

Yorum

• İlk olarak Yunus Emre AYAZ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              bye bye love bye bye happyness diyorum başkada bişey demiyorum.
              bencede katılıyorum sana...

Yorum

• İlk olarak livera61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Başkan'ım sana hep güvendim ve savundum ama artık birşey diyemiyorum
                aynı şey benim içinde geçerli...
                OSCAR CARDOZO

Yorum

• Bu takıma golcü şart
                  umutla gökhanla bu iş kesinlikle yürümez

Yorum

• İlk olarak Emrah KabuL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Diğerlerini bilemem de Hüseyin'e tanılan tolerans kimseye tanınmadı.. Adam sıfır yeteneğe rağmen hayatının sonuna kadar rahat yaşayabilecek bir şekilde birikime sahip oldu Trabzonspor sayesinde.. Hüseyin gibi yeteneksiz olupta şu klüpte bırakın 6-7 sezonu 1 sezon bile barınabilmiş oyuncu yoktur.

vardır kardeşim avatarına koyduğun adam umut bulut... hiçbir forvetlik meziyeti olamdan yıllardır oynatılıyor.
                    böyle giderse hüseyini de geçecek gibi görünüyo...

Yorum

• Arkandayız başkanım.
                      Bu işi başaracağınıza olan inancımız sonsuz.
                      Herkese Merhaba

Yorum

• Başkan forvetimizi F.Tekke yap dedik yapmadın neden yapmadın diyede soramıyoruz hain oluyoruz, fatih sporlu oluyoruz, hatta Trabzon mu yoksa Fatih Mi diye konular açılıyor, adamlığımız sorgulanır hale getiriliyor. Bu camia kimseye vermediği desteği senin bulunduğun yönetime verdi şartsız olarak. Kral olmak güzeldi elbet ama bu saatten sonra çıplak günlerin başladı muhtemelen.
                        Trabzon'dan Çiktum Yola Vardum Geldum İstanbul'a
                        Bu Ne Biçim Yermiş Ula Hiç Bir Şeye Benzemeyi..!
                        WWW.BORDOMAVI.NET

Yorum

• Başkanım bu taraftar ne kadar nankör görüyorsundur umarım.
                          Türkiye Cumhuriyeti şeyhler, dervişler, müritler memleketi olamaz.
                          K.ATATÜRK

Yorum

• Korkarım Albayrak dönemini arayacağız. Bu takıma sağ bek lazım, stoper lazım, 10 numara lazım, forvet lazım, ön libero lazım, kaleci lazım en önemlisi hava lazım yani psikoloji, ruh. Yönetim ise kadromuz yeterli diyor. Şampiyonluğa oynuyoruz falan. Hatta bazı yöneticiler taraftarla dalga geçer gibi 5 tane forvetim var benim, forvette oynayanlar gol atmak zorunda değil asist yapsın gibi söylemlerde bulunuyor. Siyaset yapıyor, inat yapıyor, yalan konuşuyor ve kendi işlerini yürütüyorlar. Ben bu yönetimin arkadaşımızını da dediği gibi çıplak olduğunu düşünüyorum ve üzerlerini giydirmeye artık hiç niyetim yok. Hani Albayrak gibi beceriksiz olsalar, işi bilmeseler tamam diyeceğim de abi bunların hepsi kurt herşeyi biliyor ve resmen dalga geçiyor. İşte bu adamın canını sıkıyor. En kötüsü çeker giderler olan yine Büyükşehirlerde yaşayan Trabzonsporlu çocuklara olur. Çakallıkta profesyonel ama rakiplerine göre hem çakallıkta hem de klup yönetiminde amatör bir yönetimimiz var...İşim olmaz...

Yorum

• sana guvendık baskan..ıyı nıyetlı oldugunu da bılıyorum ama.sonuc ortada

Yorum

• İlk olarak Erdem Koltuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Başkanım bu taraftar ne kadar nankör görüyorsundur umarım.
                                valla o kadar çok destek verildiki,hatta ben hiç bir başkana bu kadar destek verildiğini hatırlamıyorum..yaptığı onca hata var,bunları söylemek nankörlükmü oluyo şimdi??

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X