Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Sadri Şener | 10. Başkan

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bence Başkan ve Yönetim gayet başarılı gidiyor. Hata yapmıyorlar mı? Tabiki yapıyorlar, hatta bana göre bazen fazla hata yaptıkları bile oluyor ama Trabzonspor'u yönetmek kolay olmasa gerek O kadar hata lüksleri olsun. Eleştiriler de yıkıcı değil yapıcı olmalı ki bir işe yarasın
    Trabzonspor HES yapma, kendi kalene gol atma!
    Karadeniz'e Özgürlük!

Yorum

• başkan:''yattaraara var range rover,para yok game over''başkanımız inşallah pablo aimarı alır yattaranın yerini doldurur.selametle
      Kapitalizmin zaafı sunduğu nimetlerin eşit paylaşılmamasıdır;Sosyalizmin nimeti ise sefaletin eşit paylaşılmasıdır

Yorum

• Baskan...Yapacagin 2 transfer varsa kanatlara kullan....öyle orta sahanin ortasina felan adam almana gerek yok...istersen birtanede sag bek alirsin...
        ...TRABZONSPOR...
        "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• İlk olarak krilenko_00 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          başkan:''yattaraara var range rover,para yok game over''başkanımız inşallah pablo aimarı alır yattaranın yerini doldurur.selametle
          Aimarlamı yattaranın yerini doldurucaz ? Çok ilginç .. Halbuki ben aimarı stoper biliyodum.......

Yorum

• İlk olarak Emre Emiroğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Aimarlamı yattaranın yerini doldurucaz ? Çok ilginç .. Halbuki ben aimarı stoper biliyodum.......
            Aimar'ın mevkii 10 numara arkadaşım.

Göbekte ya da Forvet arkasında oynuyor.

Ne alaka stoper ?
            Kendini geliştirmeli(!). Hiç bir futbolcu Trabzonspor'dan üstün değildir(!). Yeniden yapılanalım(!). Özümüze dönmeliyiz(!). Transferi kapattık(!).

Yorum

• İlk olarak Emiroğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Aimar'ın mevkii 10 numara arkadaşım.

Göbekte ya da Forvet arkasında oynuyor.

Ne alaka stoper ?
              Ciddi olamazsın )) yok artıkk.. Lailahe illlallah ya.. İşte bu yüzden bize laz diyorlar

Yorum

• İlk olarak Emre Emiroğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Ciddi olamazsın )) yok artıkk.. Lailahe illlallah ya.. İşte bu yüzden bize laz diyorlar
                Aimarlar karışmasın emre.
                Bizim almayı düşündüğümüz 10 numara oynayanı.
                Herkese Merhaba

Yorum

• Bence orta sahaya adam alınacak.Lucas Biglia veya Alex Mescini alınırsa orta sahada Isaac'in yerine oynar.Isaac asıl yeri forvette kullanılır.İlk yarı sonunda puan durumundaki yerimize göre paraya kıyılabilir artık.
                  Yelkenimizdeki rüzgarı çaldılar, yılmadık...

Yorum

• İlk olarak magicyattara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Aimarlar karışmasın emre.
                    Bizim almayı düşündüğümüz 10 numara oynayanı.
                    sazan 1 sazan 2 sazan 3 sazan deja vu
                    poetricus

Yorum

• bence carlos alberto bizim aradigimiz oyuncu hem werder bremene geldikten sonra bekleyeni veremedi ama bize gelse cosar gelecegin ronaldinhosu olarak gösteriliyordu belki ucuza gelebilir

Yorum

• aimar için maradonanın para verip seyredeceğim tek oyuncu demiş diye duymuştum.sezon başında adı trabzon için geçmişti inşallah olur
                        Kapitalizmin zaafı sunduğu nimetlerin eşit paylaşılmamasıdır;Sosyalizmin nimeti ise sefaletin eşit paylaşılmasıdır

Yorum

• İlk olarak 10 numara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Pardon sol açık
                          Herkese Merhaba

Yorum

• İlk olarak 10 numara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Şükürler olsun ya Kimse anlamayacak sandım bi an İroni yapmak ne zormuş yahu

Yorum

• İlk olarak krilenko_00 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              aimar için maradonanın para verip seyredeceğim tek oyuncu demiş diye duymuştum.sezon başında adı trabzon için geçmişti inşallah olur
                              Yok o riquelme idi.
                              Herkese Merhaba

Yorum

• Colman ve Cale de hedefi tutturduğunu düşünen yönetimin "çok bilindik" futbolcular dışında yıldız değil yıldız adayı transferine yöneleceğini düşünüyorum. Ayrıca kanat değil forvet arkasına oyuncu alınacak. Alınırsa belki bir sağ bek sadece. Kimse sol açık veya sağ açık beklemesin. ( Çok iddalı oldu.) Ben beklemiyorum en azından
                                Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X