O zaman hiçbir hizmet gelmesin Trabzon'a. Sonra da sızlanıp dururlar yatırım çekemiyoruz diye? Bu politikacılardan korkulur. Gerisini yazmayayım
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Sadri Şener | 10. Başkan
Daraltma
X
-
Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
-
35 bin esnaf şükrü saraçoğlunun orda yok.
ben bu bizim milletteki trabzonspor düşmanlığını anlamadım kardeşim yap şehri cazibe merkezi o zaman zaten yeni kaynaklarda ortaya çıkar ama siyaslerimiz çözümün parçası değilde rantiyecilik olayına kaçtıkları için duygsal rantiyecilik maddi rantiyecilik yaptıkları için hemen demogojiye sığınmışlar mazlumun yanındyız görüntüsü vermeye başlamışlar ordai esnafı üzmeden kimseyi üzmeden birden fazla proje nasıl çıkartırız değilde hemen siyasi kıvırmalara başlamışlar.
Yorum
-
Bu zihniyetteki adamlarla bu şehir nasıl kalkınsın, ucuz hesaplar peşinde koşan siyasetçisi ile her yatırıma bize zarar verir diye karşı çıkan esnafıyla işimiz zor yani.Halbuki şehir büyüse onlarda büyüyecek ama gel de anlat.Hayat bir gündür o da bugündür.
Yorum
-
Şampiyonluk yarışında,Trabzonspor'un en büyük rakibi sizce kim olur?
Oylama Sonuçları
Sivasspor
%27.27
Galatasaray
%27.27
Fenerbahçe
%9.09
Beşiktaş
%36.36
ANA SAYFAMIZDA Kİ YENİ ANKETİMİZE KATILMAYI UNUTMAYIN....bordomavi.netTrabzonspor'un ilk ve en büyük taraftar sitesi
Yorum
-
İlk olarak Gökçebey tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle35 bin esnaf? Bu nasıl bir rakam yahu? İlçeler de dahil miymiş?
Komedi valla abi şehir merkezinin 200 bin küsür olduğu bi şehirden bahsediyorlar üstelik...
Söylediklerine bakarsak ortalama 5-6 kişiye 1 dükkan düşüyor,bunlardan 3 vatandaşın bişey almadan çıktığını farzedersek bu adamlar 2 kişinin bıraktığı parayla nasıl geçiniyor merak ettim...
İlçelerle bile 35 bin olduğunu sanmıyorum...Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!
Yorum
-
Trabzon Belediye Meclisi'nin bugünki meclis toplantısına katılmayan AK Parti grubunun Başkanı İsmail Kemerkaya, Belediye Başkanı Volkan Canalioğlu'nu esnafı gözden çıkarmakla itham etti. İşte Kemerkaya'nın açıklamaları; Belediye Başkanı Sn. Volkan Canali
konu ile ilgili haberin linki okuyun şaşırın
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum