istifa yoksa yönetimde bir daha bir degisiklik olabilir mi?
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Sadri Şener | 10. Başkan
Daraltma
X
-
Yönetim'e gelen kim olursa olsun U dönüşü yaparak saçmalamaya başlıyor.Eski yönetimleri oyuncu satmakla suçlayan, göreve gelir gelmez ilk icraat'i takımın para edecek oyuncusunu satmak oluyor.Sonra hocalar değişiyor,istanbul takımlarının eskileri takımın başına getirilmeye çalışılıyor.Daha sonra eski yönetimleri borç yüzünden yerden yere vuranlar Kulübü 2-3 kat daha fazla borçlandırıyor.İsim önemli değil Sadri,Nuri,atay,Faruk hepsi aynı, soruyorum kim bu kulübün gerçek dostu,sahibi bizler kime nasıl inanacağız...2011 yılında şike yoktur diyen namussuzdur...
Yorum
-
Asıl konuşması gerekenler perde arkasındakiler konuşmuyor herşeyi Sadri Şenerin üzerine yıkıyorlar sempatiktir diye....
Gerçek şuki son zamanalrda alınan kararların çoğunda perde arkasındaki isim çok farklı.....Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !
"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana
Yorum
-
bizim reklamcıya değil destekçiye ihtiyacımız var!!
her zaman Sadri Şener'in arkasındayız diyen reklamcıları başkanımızın için ondan da önce Trabzonsporumuz için elini taşın altına koyması gerekli
şimdi birlik olunsa ve takıma 2 kaliteli isim almak için kaynak oluşturulsa kim ne kaybeder?
ama böyle giderse Trabzon nice 27 ler kaybeder...
reklam değil destek zamanı!22.05.2011-dost-düşman belli oldu, bugün geleceğin ilk günü...
Yorum
-
Hacısalihoğlumu?asıl başkan o diyolardı yönetimde,doğruluk payı varmı?İlk olarak Faik Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAsıl konuşması gerekenler perde arkasındakiler konuşmuyor herşeyi Sadri Şenerin üzerine yıkıyorlar sempatiktir diye....
Gerçek şuki son zamanalrda alınan kararların çoğunda perde arkasındaki isim çok farklı.....
Yorum
-
Bugün kendileri etmezse istifa yarın etmek zorunda kalacaklar. Öyle inat etmekle, siyaset yapmakla, yalan konuşmakla, cebindeki akrebi beslemekle bu taka yürümedi daha önce bundan sonra da yürümez...Ben inceldiği yerden kopsun diyenlerdenim. Ya elini cebine atarsın ya da klübü aklınla profesyonel yönetirsin. Ama Trabzonsporu yönetenlerde ikisi de yok. Yönetim istifa etsin etmesinmiş. İster etsin ister etmesin...
Yorum
-
klübün ileri gelenleri borçlanmayın diyorlar. para yok. varmı birkaç milyon doların?...İlk olarak Salih Yazıcı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleistifa yoksa gereken takviye yi yapsın yada çeksin gitsinler
Yorum
-
Gabriç transferi zaten son fiyasko.Ünal Hoca izlemeye gidiyor geliyor diyor ki bu adam yetersiz.Yönetim sallamıyor,Hugo hocaya rapor sunuluyor o da tamam alınmasın diyor sonra zorla Gabric alınıyor.Hugo hoca daha sonra madem Ünal hoca'nın aksine işler yapılacaksa neden göreve getirdiniz diyerek Ünal hocayı savunuyor.Bu fiyasko ancak Trabzonsporda olur zaten...2011 yılında şike yoktur diyen namussuzdur...
Yorum
-
Klübe yardım edelim diyenleri elinin tersiyle iten de bunlar...Bu kadar borç yap hala sağ bekin yok mesela..İlk olarak ertuuu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleklübün ileri gelenleri borçlanmayın diyorlar. para yok. varmı birkaç milyon doların?...
Yaw bunlart klüp yönetmiyor bunlar kendi işlerini yürütüyor...
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum