İnternet çağındayız Newton'u İngiltere'den Türkiye'ye Trabzonspor'un projelerinin getirmediğini 5 dakikalık bir google aramasıyla bulabilirsin
Irkçılık üzerinden de iyi prim kastı
Bu yaptığı bile onu kötü bir insan yapar benim gözümde
Haksızlığın envâını gördük. Bu mu kanun? En gamlı sefâletlere düştük. Bu mu devlet? Devletse de, kanunsa da, artık yeter olsun; Artık yeter olsun bu denî zulm-ü cehâlet.
İnternet çağındayız Newton'u İngiltere'den Türkiye'ye Trabzonspor'un projelerinin getirmediğini 5 dakikalık bir google aramasıyla bulabilirsin
Irkçılık üzerinden de iyi prim kastı
Bu yaptığı bile onu kötü bir insan yapar benim gözümde
hocam bende bu newtonun muslumandim ingiltere dislandim.sans verilmedi hikayesine baliklama atlayan bizim taraftari anlamiyorum. ingiltere o kadar irkci olsa londra belediye baskani musluman onu niye secsinler ki newtonda londra ekibinden geldi. newton bakti bizim ulkede din uzerinden propaganda etklili oluyotr kasti hemen din uzerinden duyari bizimkilerde baliklama atladi biraz dusunup arkadas o zaman muhammed salah niye el ustunde diye sormadilar sorgulamadilar
Daha geçen senenin ilk haftalarından notunu vermiştik. Burada da tartışmıştık hoca olamaz diye. Net olarak kötü hoca. Bu seviyelerde yapamayacağı açıktı, hakemlerin aleyhimize çalışmasından dolayı bir nebze destekleyelim dedik ama içine etti.
hocam bende bu newtonun muslumandim ingiltere dislandim.sans verilmedi hikayesine baliklama atlayan bizim taraftari anlamiyorum. ingiltere o kadar irkci olsa londra belediye baskani musluman onu niye secsinler ki newtonda londra ekibinden geldi. newton bakti bizim ulkede din uzerinden propaganda etklili oluyotr kasti hemen din uzerinden duyari bizimkilerde baliklama atladi biraz dusunup arkadas o zaman muhammed salah niye el ustunde diye sormadilar sorgulamadilar
Gül gec renktaş boşver
2 yıldır nasil bir kitleyle aynı renklere gönül verdiğimi gördükçe yavaş yavaş kurtulacagım inşallah bu Trabzonspor illetinden
İnsanlar düşünceleri ve davranışları arasında çelişki istemezler. Zayıf insanlar düşüncelerini davranışlarına göre şekillendirirler
-------------
Ben buradayım sevgili meşin yuvarlak ; sen neredesin ?
Sadece hoca sorunu değil teknik ekip sorunu da vardı. Yardımcısı kim? Bilen 100 kişi çıkmaz Meydan'da.
Haksızlığın envâını gördük. Bu mu kanun? En gamlı sefâletlere düştük. Bu mu devlet? Devletse de, kanunsa da, artık yeter olsun; Artık yeter olsun bu denî zulm-ü cehâlet.
7 maçta 1 galibiyete rağmen daha sezonun başı sonunu beklemek lazım dedi. Gerçekten bunu dedi ama bu saatten sonra dikiş tutmaz. Zorlamanın manası yok...
Hâlâ daha Ü.K diyorlar. Sonra da neden bu haldeyiz diye kafa yorduklarını zannediyorlar. Yazık.
Yaz birini, lafim sadece sana degil forumda boyle dusunen kim varsa, hadi Avdijaj, Yusuf Sari, Kamil ile derbi kaybetmeyen, zirvelerde dolanan ve oyuncu market degerlerini firlatan 1 tane isim yazin bu sayfada susalim.
Yaw adam bizi 2 tane guclu takimi eleyip gruplara bile atti be... Bu adam bizde Fatih Terim, Senol karisimi bir sey olacakti, hoca derdimiz olmayacakti. Istanbullular it gibi korkuyordu.
Simdi ne hale geldik, hala Unal Karaman'a köylü muamelesi yapanlar var. Adam burada tutmustu tutmustu, iyi giden ve yillarca surecek işin icine ettiler biraktilar. Zirvede olan takim simdi en buyuk kume dusme adayi.
"Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"
Ben olsam utanırım hacı Newton. Şirin gözükmek için türlü türlü hikayeler yazdın. Milli aradan sonra müthiş bir Trabzonspor geldi söylediğin gibi. Az karakterin varsa defol git gözümüz seni görmesin. Bence camilerde imamlık yapabilirsin hacı Newton.
Eğer bu adam gönderilmiyorsa haftaya Alanya'ya gitmeye gerek yok, hükmen mağlup olalım daha iyi skor olur. Ardından da yönetim de tası tarağı toplasın, batırdılar işi hepten, çocuk oyuncağı ettiler.
7 maçta 1 galibiyete rağmen daha sezonun başı sonunu beklemek lazım dedi. Gerçekten bunu dedi ama bu saatten sonra dikiş tutmaz. Zorlamanın manası yok...
Ahahaga
Tazminatı sımsıkı tuttu bırakmıyor Newton
Yahu şu İngiliz antrenörlerde iş olsa kendi milli takımlarını kurtarırlardi
Var mı dünyada İngiliz antrenör yayılımı
İngiliz antrenörlerin çöp ettiği yıldızlarla,jenerasyonlarla dolu yakın tarih
Elin İtalyan'lari gidip Chelsea'yi şampiyon yapıp durdu
Bir tane İngiliz gördünüz mü Premier ligi sürklase eden
Ne sürklase etmedi büyük takımları çalıstiran
Durun Ingiltere'de ırkçılık vardı dimi
Aynen Newton aynen
İnsanlar düşünceleri ve davranışları arasında çelişki istemezler. Zayıf insanlar düşüncelerini davranışlarına göre şekillendirirler
-------------
Ben buradayım sevgili meşin yuvarlak ; sen neredesin ?
Yorum