Avci gercekten bize gelmez icimde hep negatif bir his var hoca ile ilgili avci yerine bende newtonda devam edelim derim.Hocanin bir sistem oturtmaya calismasi lazim boyle oyunun bazi donemlerinde iyi savunma yapmak yerine 90 dakikaya yayicak daha modern futbol izletmesi gerek.Gecen seneki fener gibi oynamaya degil ama bozmaya yonelik oyun gormek istemiyoruz biz oynayalim onlar bozmaya calissin.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Edward John Ikem Newton
Daraltma
X
-
İlk olarak omondoles tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAvcıyı istemeyenlerin aklına Ersun Yenal mi geliyor? Bence avcı iyi hoca ama şahsen benim aklıma Ersun geliyor.Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
Elazığ'lı.
Yorum
-
İlk olarak Anıl C tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleShota geliyordur muhtemelen.
Yorum
-
İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNedense ortalıkta BJK, Başakşehir ve FB maçlarının ilk yarılarında oyunu sürklase ettiğimiz algısı yapılıyor. Açıkçası geride kalan maçlarda böyle bir intiba yaşamadım. Ligin en çok gol yiyen takımı olmamıza şu aşamada çok takılmıyorum. Sorun maç başı 1 gol ortalamasıyla oynamamızda. Bazıları belki hakemlere bağlayabilir ama 6 maçta penaltı kazanamıyorsak, bunun altında rakibin kalesinde ciddi tehdit oluşturamadığımız gerçeği de çıkıyor...
Adamlar sana penaltı vermemek için kılıktan kılığa giriyor. Hadi fb'nin kadrosu genişmiste ondan sebep puanları şakır şakır topluyormus, bu külliyen yalan da, gs ile bjk ne oynadı da bizden daha fazla puan aldı herşey ortada. Hakem kararlarınin arkasına saklanmayalım diyoruz fakat diğer tarafta rakiplerde kötü oyunla iki kritik hakem kararlarıyla puanları topluyor. Sana hakettiğini vermeyince 5 puan da kalıyorsun, onlara haybeye verince üzerinde oluyorlar.
Bunları konuşmak hiç hoşuma gitmiyor ama artık dayanılacak gibi değil.
Yorum
-
İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMehmet yiğit alp tayfası mi ? Böyle 3 ayrı kafadan takım planlaması yapınca ortaya bu çıkıyor zaten. Halliodzic dönemine benzedi. 2 sene takımın başında kaldıktan sonra bir dönemde bu kadar transfer ihtiyacı doğuyorsa, süreci kötü yonetmişsin demektir. Biz gelişme beklerken, giderek bozuluyor herşey. Yönetim de motivasyonla çalışıyor demek ki, plan programla değil.
İlk olarak Fatih Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle6 maçta kaç penaltımızın gasbedildigi gerçeğide ortada.
Adamlar sana penaltı vermemek için kılıktan kılığa giriyor. Hadi fb'nin kadrosu genişmiste ondan sebep puanları şakır şakır topluyormus, bu külliyen yalan da, gs ile bjk ne oynadı da bizden daha fazla puan aldı herşey ortada. Hakem kararlarınin arkasına saklanmayalım diyoruz fakat diğer tarafta rakiplerde kötü oyunla iki kritik hakem kararlarıyla puanları topluyor. Sana hakettiğini vermeyince 5 puan da kalıyorsun, onlara haybeye verince üzerinde oluyorlar.
Bunları konuşmak hiç hoşuma gitmiyor ama artık dayanılacak gibi değil.Trabzon bir sevda,
Trabzonspor bir destan...
Yorum
-
Mesela newton degil de hami olsa basta yine boyle savunur muydunuz? 6. Hafta ligin en cok gol yiyen takimi olsak, mac icinde dogru duzgun bir organize atak gelistiremesek Abi adam guardiola gibi der misiniz?
Anladik sakatlik var da, Unal zamaninda da cok sakat veriyoduk Zargo Toure, housseini ortasaha oynamak zorunda kaliyodu yine de galibiyet aliyoduk.
Ilk geldiginde Sorloth da 10 uzerinden 1uk performans gostermiyodu
Turkiyenin en etkili kanat futbolcusu Nwakaeme kanatta oynuyodu. Ingiltereden degil de papua yeni gineden gozlemci getir o da kanatta oynatir ama bizim gozlemci forvet arkasinda bitiriyo tony’i
Sent from my iPhone using Tapatalk
Yorum
-
İlk olarak Chovy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMesela newton degil de hami olsa basta yine boyle savunur muydunuz? 6. Hafta ligin en cok gol yiyen takimi olsak, mac icinde dogru duzgun bir organize atak gelistiremesek Abi adam guardiola gibi der misiniz?
Anladik sakatlik var da, Unal zamaninda da cok sakat veriyoduk Zargo Toure, housseini ortasaha oynamak zorunda kaliyodu yine de galibiyet aliyoduk.
Ilk geldiginde Sorloth da 10 uzerinden 1uk performans gostermiyodu
Turkiyenin en etkili kanat futbolcusu Nwakaeme kanatta oynuyodu. Ingiltereden degil de papua yeni gineden gozlemci getir o da kanatta oynatir ama bizim gozlemci forvet arkasinda bitiriyo tony’i
Sent from my iPhone using Tapatalk
Yorum
-
İlk olarak Adem Akyüz' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTeşbihte hata olmasın da devekuşuna sabrederek uçmasını beklemek gibi bence. Bir şeyler görebilsek neyse
Evet burda kilit nokta bir seyler gorebilmek. Bu, hepimizin buyutecle aradigi bir sey ama malesef bulamiyoruz. Bizden ust kusaklarla bizi ayiran en onemli olay bu bence. Yeni kusak Trabzon taraftari bazen gereginden fazla sabirli ve iyimser. Burada hala Eddie Newton`u Guardiola`ya benzetenler var, ben baktigimda giydigi dar kesim takim elbise disinda Guardiolaya benzeyen hic bir tarafini goremiyorum.
Son yillarda gelen teknik direktorler bir sekilde umut vaad etti, daha once de yazdim, Unal oyuncudan en az 10da 8lik performans almasini bildi, Ersun`a sovuyoruz hala ki daha fazla sovulmeyi hak ediyo, ama yine de abdus ve yusuf Ersun zamani duzgun oynamaya basladi, bildigim kadariyla Pereira da onun istegi ile alindi.
Eskilere gidersek Sota gayet iyi hucum oyunu oynatiyo du ama o sene hakemler bizi duman etti.
Tekrar tekrar algi oyunlarina gelmemek icin yaziyorum, kariyerinde Chelsea`nin kotu zamaninda orda futbolcu olmasindan, 2016`dan beri takim calistirmayan teknik direktore yardimcilik yapmasindan baska Newton`da ne goruldu?
Sahada takim kosamiyo derman yok,futbolcularin morallerinin bozuk oldugu yuzlerinden belli; Pereira bile gulmuyo artik.
Ligin en fazla gol yiyen takimiyiz, bununla beraber en az gol pozisyonuna giren sondan ikinci takimiz. Ne topu alip oynayabiliyoruz ne rakibe topu verip kontrayla cikabiliyoruz.
Takim olarak bir atak yaptigimizi hatirlayamiyorum, Abdulkadir ve yerinde oynatilmayan Nwakaeme`nin ayaklarina bakiyoruz, ciksinlar da bir seyler yapsinlar diye.
Newton`un yardimcisi lig basladiktan sonra takima katildi, burada yonetimin hatasi var ama ya kardesim sen takimin basina teknik direktor olurken ne is olursa yaparim abi diye mi geldin? madem ingiltereden geliyosun bizden iyi bilmen lazim, Klopp tac icin bile antrenor getirtiyo, Guardiola`nin kendi ekibi var o nereye gitse onlar oraya geliyo. Bunlarin aynisini yapabilecek bi durum yok Trabzonda tamam ama hic mi dayatamadin ben en az 1-2 yardimci isterim, bu is tek basina yapilacak bir is degil diye?
3. gol gelmeden veya dakika 75 olmadan oyuncu degisikligi yapamiyoruz, ilk baslarda oyuncu yok dedik tamam ama son macta yedekte Semedo, Pereira, Diabate oturuyodu.
En az devre arasina kadar takimin basinda kalsin Newton, zaten bu sene cop oldu. Ben eminim devre arasina 15-21 bir yerde giricez ve girelim, bunu istememin tek nedeni de bizim Hirosimamiz olsun Newton efendi. Bu yonetim ve bundan sonra gelecek olan yonetim bu gozlemci bozuntusuna bakip kulubede oturan teknik direktorun takim icin ne kadar onemli olabilecegini gorsun uzerinde uzun uzadiya dusunulmeyen hatalarin nelere mal olucagini anlasin.
Kendimi alamiyorum bu basliga yazmaktan malesef. Ben saat farki olan bir yerde yasadigim icin yeri geliyo cumartesi sabahi 5de kalkip takimin macini izliyorum ve o gunum tamamen moral bozukluguyla geciyo.En son Chovy tarafından düzenlendi; 28.10.2020, 01:04.
Yorum
-
Bu adamın min 5 maç daha kredisi var
Bu 5 maçta 8-9 puan ve futbol anlamında bir ilerleme kaydederse devam edilip devre arasında bir iki transferle beraber ilk dördü zorlayacak bir şekilde devam edilmelidir.
15. haftada falan hala Ligde kümede kalma çizgisindeysek veya çok absürt skorlar alındığı durumda acil olarak gönderilebilir ama şu an hocayı tartışmak tamamen saçmalık...Hürriyetimi kaybettim, cesaretimi asla kaybetmeyeceğim!
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum