Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Edward John Ikem Newton

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Semedo Ekuban Ömür hatta Ahmet varken nwakaeme'yi forvet arkası gibi değerlendirmek bence de gereksiz. Gerekirse onun savunma eksiğini kapatmaya yönelik adımlar atılsın. Kaldı ki wakaeme öyle pasör, inceci bir adam da değil. En önemli özelliği adam eksiltmek.

Hocanın kafasındaki tandemin Vitor solda Edgar sağda şeklinde olduğunu düşünüyorum. Göz göre göre en iyi stoperin yerini değişirse haklı olarak eleştirilir.

Orta saha rotasyonuna hakandır tahadır yerleştirecek mi merak ettiğim bir konu. Safa'dan da bir joker çıkarabilirse müthiş olur. Genç oyuncu kazanmamız lazım.

Yorum

• Hocaya üzülüyorum. Adam yeni bir sistem ve anlayis oturtmak icin ugrasiyor ve her hafta 3-4 eksikle karsilasiyor. Kadro istikrari yok ilk iki hafta 2. Lig topcularla oynamak zorumda kaldi. Antrenmana cikarmadan maca cikarmak zorunda kaldi oyunculari kadro kuramayacak durumdaydi cünkü. Transferler gecikti vs. ve muhtemelen iki hafta sonra yemeye baslayacaklar akbabalar kendisini sonuclar gelmezse. Yazik olacak adama

Gesendet von meinem SM-G980F mit Tapatalk
      HY67...

Yorum

• Hoca sana yazik olacak 2 hafta sonra kurban edileceksin
        senin sucun yok aslinda tek sucun tecrubesizligin ve sike ligini bilmemem
        ama bas sorumlular senin basindakiler

umarim
        2
        maci da aliriz da en azindan sana yazik olmaz
        ya da basindakiler sorumluluk
        alir

Yorum

• Bu kadro ve orta saha hocayı gönderir. Yerine para yok derler reşit akcay gelir. Bunu yazayım buraya.
          hayat nedir diye sorarsan, bilmiyorum evlat; sormazsan biliyorum haraptarlı nafi (Hasan Ali Toptaş) Bin hüzünlü haz...

Yorum

• İlk olarak Antonio tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Bu kadro ve orta saha hocayı gönderir. Yerine para yok derler reşit akcay gelir. Bunu yazayım buraya.
            agaoglu yer desen daha iyi olur

Yorum

• Bu adama hoca diyen gitsin hentbol izlesin o güzel zekasını futbol için yormasın
              Yalakalardan sakınınız. Çünkü onlar insanları boş kaşıkla besler.

Yorum

• Pek mazereti de kalmadı artık. FB maçında inşallah yüz kızartıcı bir sonuçla karşılaştırmaz...
                Trabzon bir sevda,
                Trabzonspor bir destan...

Yorum

• Ne oynuyor bu takım?
                  Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
                  Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• 5 haftadır orta saha ve defans oyuncularının 90 dakika yan pas yaparak rakibe davetiye çıkardığı saçma sapan bir sistem izliyoruz
                    Büyuk Trabzonspor taraftarı da Newton'u ilhinç bir şekilde bir dava,mesele haline getirip kör gözlerle pohpohluyor

İngiltere'den çaycı geliyor yıkılıyor ortalık
                    Ergen bir spor çalışmacısı geliyor ooo şöyle böyle

Yahu adam Nwakaeme'yi bile bitirdi saçma sapan rollerde
                    İddia ediyorum devam etsin kesik de yiyecek Nwakaeme koşmuyor falan ayağına kadro genişledi ya

Kusurq bakmayın da ben haftalarca bu orta saha ile.lige nasıl girerler diye çene patlatırken bu takımın teknik.direktörü orta saha istemiyorum diyorsa ya da o orta sahayı yönetime aldıramıyorsa kukladır
                    İnsanlar düşünceleri ve davranışları arasında çelişki istemezler. Zayıf insanlar düşüncelerini davranışlarına göre şekillendirirler
                    -------------
                    Ben buradayım sevgili meşin yuvarlak ; sen neredesin ?

Yorum

• Haftalarca Abdullah Avcı karalandı sosyal medyada sistematik şekilde

İnanın şu yaptıkları transferlerin maliyetini geçmezdi adamin istedigi 4-5 transferin maliyeti

Ama sırf ekibi gelecek diye,bizim dediğimizi yapmaz diye,bizim istediğimiz oyuncuları almaz diye Abdullah Avcı'yı getirmediler.

Kamil Ahmet'i Milner'a benzetip orta saha transferi istemeyen Newton
                      İnsanlar düşünceleri ve davranışları arasında çelişki istemezler. Zayıf insanlar düşüncelerini davranışlarına göre şekillendirirler
                      -------------

Yorum

• İlk olarak Ogün YAZICI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Haftalarca Abdullah Avcı karalandı sosyal medyada sistematik şekilde

İnanın şu yaptıkları transferlerin maliyetini geçmezdi adamin istedigi 4-5 transferin maliyeti

Ama sırf ekibi gelecek diye,bizim dediğimizi yapmaz diye,bizim istediğimiz oyuncuları almaz diye Abdullah Avcı'yı getirmediler.

Kamil Ahmet'i Milner'a benzetip orta saha transferi istemeyen Newton
                        Newton mı istemedi sence, yönetim mi almadı ve bunu söyletti?

Newton değil sorunumuz, Avcı da Trabzonspor'a maliyetli olur ve faydalı olmaz.

Bizim sorunumuz her hocanın Ünal gibi zor şartlarda taşın altına elini sokacağını sanmak...

Ünal gibi adamı da ego için yollamak.

Bu maçın ve bu sezonun faturası Ahmet Ağaoğlu'na kesilir, Newton falan değil.
                        Hürriyetimi kaybettim, cesaretimi asla kaybetmeyeceğim!

Yorum

• Ünal Karaman - taktik maktik yok bam bam bam
                          Çimşir - taktik maktik yok bam bam bam
                          İngiliz - taktik maktik yok bam bam bam
                          "get up, stand up: don't give up the fight!"

twitter

Yorum

• Oyunu domine etmeye çalışmaya gerek yok öyle bir kadro kalitemizde yok 30 dk havayı dövüyoruz geri kalan sürede takımın pili konsantrasyonu herşeyi bitiyor. Eldeki oyuncu kadrosuna göre bir sistem oturtması gerek çok iyi futbol oynamak zorunda değiliz sonuç almamız gerek hocanın bunu kavraması lazım.
                            Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir.
                            Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı.
                            Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.

Yorum

• İlk olarak Ali İhsan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Newton mı istemedi sence, yönetim mi almadı ve bunu söyletti?

Newton değil sorunumuz, Avcı da Trabzonspor'a maliyetli olur ve faydalı olmaz.

Bizim sorunumuz her hocanın Ünal gibi zor şartlarda taşın altına elini sokacağını sanmak...

Ünal gibi adamı da ego için yollamak.

Bu maçın ve bu sezonun faturası Ahmet Ağaoğlu'na kesilir, Newton falan değil.
                              Newton'a fatura kesmek için daha ne olması lazim
                              Eksik de olabilirsin 90 dakika defans ve orta saha oyuncularına şu zeminde yan pas yaptırmak nasıl bir akıl tutulmasıdır.

En kötü şu zeminde çift forvet yapıp rakip ceza yayıma toplar şişirerek topu 3. Bölgeye taşırsın.

Kamil Ahmet'ten soğuttu bizi 90 dakika yan pas yaptırarak.Resmen rakibe davetiye veriyorsun ki.bütün pozisyonları orada kaptırıp verdik

Ayrıca transfer sezonu bitmeden yaptığı basın toplantılarında 1-2 arkadaşımız katılacak ve kadromjz yererli deyip durdu.
                              Bu arkadaşların stoper ve forvet olacağını sağir sultan bile duymuştu.

Kariyeri yok Trabzonspor'a muhtaç
                              Ona ne dedilerse onu yaptı
                              Yeter ki koltuk olsun
                              -------------

Yorum

• Patlat şimdi 5 günlük bir izin daha
                                Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
                                Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X