Divan başkanıyla anlaşabilirse iyi hoca. Yoksa gitsin. Futbol bilgisinin bir önemi yok.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Edward John Ikem Newton
Daraltma
X
-
Savunmada yine adam adama oynuyoruz, duran toplarda da öyle.
Önde pres yaparken tamam ama gelip yerleştiğimizde adam adamadan çok, düzenli bir şekilde dizilen, alan savunmasıyla birlikte kalıp halinde sağa sola kayan bir takım görecek miyiz merak ediyorum. Zamanla pres yaparken de bu kompakt yapı lazım.
Yorum
-
nwakaeme-ekuban'dan birisinin yerina afobe cikmaliydi bence.
nwakaeme en one atilabilirdi.
anliyorum, mac boyu marlon'u bir kac defa ver kacla tekte yakalayip gectiler diye, onune geri kosacak birisini almak istedi ama nwakeme her halukarda bu afobe'den daha etkili olurdu en onde de.
Yorum
-
Maç başlığında da kısmen dile getirdim. Kaderini milli aradan sonraki zorlu maçlar belirleyecek. İlk milli arada kendisini devre arasına atacak krediyi ne yazık ki kazanamadı. Bu yüzden ikinci milli araya kadar ki Başakşehir, FB, Kasımpaşa ve Alanya maçlarından 7 puan almamız lazım...Trabzon bir sevda,
Trabzonspor bir destan...
Yorum
-
Waka'yı ısrarla merkeze çekme hastalığından kurtul hoca... Bu adam o adam değil yani. Waka şu an takımda gol atma ve asist yapma yeteneğindeki tek adam. Ve bu adam sol açık dışında kayıpları oynuyor. Bjk maçıyla bu hastalığa tutuldun ve vazgeçmiyorsun. Yahu Waka'nın sol açıktan yardıra yardıra içeri girdiği pozisyonları özledik. Atamıyorsa da attırıyordu en azından. Şimdi Waka=top kaybı.. Yeme bu arkadaşı.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum