Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Edward John Ikem Newton

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Biz tamamen ofansif oyuncularla kurulu kadrolarla oynadiğimiz için bir şekilde pozisyon ve gol buluyorduk. Karşiliğinda da çok gol yiyorduk, çok tuhaf bir durum yoktu.

Simdi daha düzenli bir futbol oynayacağiz bakalim nasil bir pozisyon zenginliğimiz olacak ?

Yorum

• Hocam böyle olmaz forveti ikilemen lazımdi.
      hayat nedir diye sorarsan, bilmiyorum evlat; sormazsan biliyorum haraptarlı nafi (Hasan Ali Toptaş) Bin hüzünlü haz...

Yorum

• 10.haftaya kadar kredin sonsuz hocam , ondan sonra bi ilerleme görmezsem homurdanırım ama

Taktik teknik bilgisinin benden iyi olduğuna şüphem yok , ben anca fm oynarım boş zamanımda. Yıllarını Chelsea'de antrenör olarak geçirmiş birine bilgiçlik taslamak da haddime değil.

İlk teknik direktörlük deneyimi olması bizim için dezavantaj olduğu kadar avantaj da , kendini kanıtlamak isteyeceği çok net..

Ayrıca takımın bugün yerin dibine sokulacak bi futbol oynadığını düşünmüyorum. Geçen seneki lig 2.liğine bakarak kendinizi kandırıyorsunuz , bu takım Yusuf gittikten sonra doğru dürüst top oynamadı. Geçen sene ise = Sörloth. Burak'ın gol krallığı gibiydi. At topu Sörloth'a o yara yara gitsin gol atsın. Biz geçen sene azıcık top oynasaydık , Sörloth ve Uğurcanın o performansı ile açık ara şampiyon olurduk.

Yusuf'u beğendiğimi söyleyemem ama o dönem önce Yusuf-Olcay-Pereira , ardından da Yusuf-Abdüş-Pereira ile çok güzel üçgenler kuruluyor ve karşı kanatta wakaemeye alan açılıyordu. Bunun üstüne gitmek ve Yusufun yenisini bulmak yerine biz 10 no'dan vazgeçtik ve çok büyük hataydı..

Geçen seneden sonra ilk kez önde basan , topu kapabilen , güzel futbol oynamaya çalışan bi takım gördüm ben. Bakın çalışan diyorum çünkü kalite eksikliği sınırladı bunu yapmamızı.

Daha iyisi olacak , eminim

Yorum

• Edgar'ın Campi ve Hüseyin'den iyi olduğunu Samsun hazırlık maçında öngörmüştüm.

Fakat 1 aydır aynı kampta olduğun oyuncunun onlardan iyi olduğunun farkında değilsin.

Hakeza mevcut oyuncu gurubunda Hüseyin Türkmen ve Abdurrahim Dursun'a sıra gelmemesi, alternatif hazırlaman gerekirdi.

Gelgelelim hep işi zorlaştırıyor, ipi un seriyorsun.

Bjk ve Denizli maçlarını 45-60 arası yapmadığın hamleler yüzünden kaybettiğimizi belirtmek lazım.

55 veya rakip 10 kişi kaldığında Plaza-Hüseyin Türkmen, Safa-Abdurrahim değişikliği yapsaydın şu an 3 puanı almıştık.

Ünal Karaman ve Hüseyin Çimşir'in komple çalıştırıcılığı, çağdışı oyun anlayışı üstünden eleştiriyordum.

Herhalde Newton'u da oyun tercihleri, yapmadığı hamleler üzerinden bol bol yaylım ateşine tutacağız.

Yorum

• 8-10 dakika çizgi çizmek için uğraştıkları pozisyon için diyordur. Bence de goldü o.
            İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Verilmesi gereken bir golümüz vardı ifadesini anlamadım...
            Haksızlığın envâını gördük. Bu mu kanun? En gamlı sefâletlere düştük. Bu mu devlet? Devletse de, kanunsa da, artık yeter olsun; Artık yeter olsun bu denî zulm-ü cehâlet.
            FIRTINAİHTİLALEFSANE
            we the north

Yorum

• Birşeyler deniyor adam,mesela belkide 50 maç sonra pozisyon vermeden bir maçı tamamladık ben hatırlamıyorum böyle kısır geçen bir maçımızı.

Yorum

• Peki, bunu yazarken; geçen hafta kalelerinde son 3 yılda 1 maça çıkan Cenk'in oynadığı ve ilk golü penaltıdan attıkları bilgisi olmadan mı yazıyorsun yoksa başka bir sebebi mı var?

Bugün penaltılar verilseydi ve kalede Cenk olsaydı sonuç nasıl olurdu?
                Ya da penaltılar verilseydi sonuç nasıl olurdu?

Övmek ya da yermek için çok erken. Zaman destek zamanı.

İlk olarak Ozan Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Hücumcu teknik adam önceki hafta 5 yemiş ve bu maç 10 kişi kalmış rakibe pozisyon yaratmıyor takımı

Bu hafta da takım gol yemediği için övebilirsiniz
                En son Oğuz B. tarafından düzenlendi; 19.09.2020, 23:11.
                Haksızlığın envâını gördük. Bu mu kanun? En gamlı sefâletlere düştük. Bu mu devlet? Devletse de, kanunsa da, artık yeter olsun; Artık yeter olsun bu denî zulm-ü cehâlet.
                FIRTINAİHTİLALEFSANE
                we the north

Yorum

• İlk olarak Hakan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Şu an gündem maddemiz hoca mı yani, millet kafayı yemiş.
                  Şu an gündemin hoca olmaması lazım fakat Hoca'nın da kendisini 9.haftaya atabilmesi için milli araya kadar oynanacak 3 maçta en az 6-7 puan aldırması gerekiyor. Malatya ve Antep maçlarında da uçağın burnunu kaldıramazsak, ciddi bir irtifa kaybı yaşarız. Milli aradan sonra Başakşehir, FB, Kasımpaşa ve Alanya ile kritik bir türbalansa gireceğimiz için 8 haftayı en az 12 puanla geçirmemiz lazım...
                  Trabzon bir sevda,
                  Trabzonspor bir destan...

Yorum

• İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Şu an gündemin hoca olmaması lazım fakat Hoca'nın da kendisini 9.haftaya atabilmesi için milli araya kadar oynanacak 3 maçta en az 6-7 puan aldırması gerekiyor. Malatya ve Antep maçlarında da uçağın burnunu kaldıramazsak, ciddi bir irtifa kaybı yaşarız. Milli aradan sonra Başakşehir, FB, Kasımpaşa ve Alanya ile kritik bir türbalansa gireceğimiz için 8 haftayı en az 12 puanla geçirmemiz lazım...
                    Milli araya iki maç var sanırım. 5 maçta 1 puanda kalır, ya da evinde Akhisar'dan 6 yer vs. O zaman kestirip atarız.
                    Ancak iki haftada bunun senaryosunu hazırlamak çok acımasız.

Yorum

• Newton'un bu dönemde takımın başına birinci adam olarak geçmesine olumsuz bakan ve bunu dile getiren biri olarak söyleyebilirim ki; adam madem bu göreve getirildi, bu kadar çabuk harcamak olmaz. Biraz sakin, kadro son şeklini bir alsın hele. Takımı tam şekil bir görelim sahada. Eleştiri yapılır elbet ama dozunda yapılmalı.

Yorum

• Ben Newton'u begendim. Biraz hakem kararlari adil olsaydi cok farkli seyler konusurdu. Kadro cok eksik ve eksiklerin ustune sakat ve cezalilar geldi.
                        Beklerin kullanma seklini sevdim, savunma arkasi kosular yapmalarini istiyoe ve uzun diagonal paslar ile bu kosulari destekliyor. Belli ki calisilmis.

Savunma zaaflari icin denemeleri olumlu. Bjk macinda ilk gol ve ikinci gol malum. Pozisyonsuz goller yedik. Denizli macinda ise 3 lu denemesi olumlu, one gecilen maclarda kupa finalinde oldugu gibi denenebilir.

Forvetsiz, sol beksiz oynuyoruz. Devre arasina kadar kesinlikle sabredilmeli.

Yorum

• Mesele 3-5-2 vs.. degil, rakip 10 kisi mac 0-0 ve ilk hamle 85. dakikada geliyor, yaninda oturan 2 tane hatta Salih ile birlikte 3 tane forvet varken sahadaki tek forveti cikarip son dakikalari forvetsiz oynatiyor.

Savunanlar şuna mantikli bir aciklama yapabilir mi, aynisini Bjk macinda da yapti.
                          "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• İlk olarak Mert Oğuzlu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Mesele 3-5-2 vs.. degil, rakip 10 kisi mac 0-0 ve ilk hamle 85. dakikada geliyor, yaninda oturan 2 tane hatta Salih ile birlikte 3 tane forvet varken sahadaki tek forveti cikarip son dakikalari forvetsiz oynatiyor.

Savunanlar şuna mantikli bir aciklama yapabilir mi, aynisini Bjk macinda da yapti.
                            Kenarda oturan oyunculari en iyi hocanin tanidigi kanaatindeyim. Senol hoca da bjk de aras, lens tolgay, (bize konya macinda frikikten gol atan genc adi aklima gelmedi) vs oynatmayinca elestiriliyordu tarih tum bu adamlarin cop oldugunu gosterdi.
                            Bjk maci bir kisi eksik kalinmis, bu macta da demek ki hoca ileri alinacak adam takimda gormuyor. Baski kurmustuk, tek kale oynuyorduk, forvet almadan da baski sonuc verir diye dusunmus de olabilir.

Yorum

• Bir 10 maç böyle inişli çikişli geçer. Sonra kaliyor 30 hafta, maşallah.

Takimi bulana kadar bir zaman geçecek, sonra oyuncu performanslari inip çikacak. Takimin genç olmasi iyi, biraz da alternatifli kadro olsa iyi olurdu. Olmazsa olmaz oyuncular ne kadar az olursa o kadar kafamiz rahat oynariz, sakatliktan sakinan oyuncular azalir.

Arada bir yerde yeni oyuncularin heyecaniyla iyi bir seri yakalarsak üst gruba tutunuruz belki.

Ayrica bu sakatliklar bir tek bizde mi olacak ? Rakipler de sorun yaşasin bakalim, ne yapiyor winner hocalar !

Yorum

• Belli bir maliyetten kaçıp Newton’a sarıldık ve o maliyetten daha fazlasına patlayacak bu tercih..

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X