Bu ilk ziyaretinizse, önce bağlantıya tıklayarak SSS bölümünü kontrol etmeyi unutmayın.
Mesaj göndermeden önce kayıt olmanız gerekebilir: devam etmek için önce kayıt linkine tıklayın.
Mesajları görüntülemeye başlamak için, aşağıdaki seçimden ziyaret etmek istediğiniz forumu seçin.
"Şehirden ve taraftarlardan inanılmaz destek alıyoruz. Daha önce hiç böyle bir şey görmedim. Türkiye'nin her yerinde Trabzonspor taraftarı var, bu çok hoş. Yeni bir antrenör geldi ve taktik açıdan da Chelsea'den bir yardımcı geldi. Geçmişte taktik hatalar nedeniyle gereksiz yere puanlar kaybettik. Şimdi bunları yapmamaya çalışıyoruz. Açıkçası şimdi daha iyi oynuyoruz. 3 yıldır buradayım ve harika oyunculara sahibiz."
Bu adam bizi şamnpiyon yapan gizli kahraman olacak.
Ben şu ana kadar takımda bir etkisini görmedim. Fizik kondisyon, taktik, strateji,dayanıklılık...hangisi gelişim içinde? fonksiyonunu anlamadım. Belki etkisini görmek için erkendir. İlerki haftalarda faydasını görürsek hakkını teslim ederiz. Muzaffer hoca için de durum aynı.
bir rivayete göre 2. yarılarda takımı o yönetiyormuş.
şaka bir yana taktik olarak bir değişiklik göremedik.
arkadaşlar bu adam bize gelmeden önce uzun süredir chelsea da ki görevi chelsea takımının diğer takımlara verdiği kiralık futbolculatrın ne yaptığı ve performanslarının takibinden sorumluydu yani saha içi olsun taktik olsun çok girmiyordu o işlere bilginiz olsun.
Yorum